NOWOŚCI NA STRONIE
Niedługo przed przeprowadzką forum Mefisto dał subtelnie do zrozumienia, że wypadałoby znaleźć nową domenę i oddzielić się od strony film.org.pl. Ciekawe czy Philziński był jednym z lobbujących za wystrzeleniem nas w czarną dziurę. :)

Odpowiedz
Nie kojarzyłem Phila jakoś szczególnie, dopóki nie zaczął na forum tych swoich ideologicznych wojen, podczas których pluł na każdego, kto nie zgadza się z nim w 250%.
Mimo, że był na forum tyle lat, to jednak najbardziej zapadł mi w pamięć tymi dramami.

No a te teksty teraz, to ciężko komentować nawet. Ani to jakoś napisane specjalnie, ani te wnioski ciekawe. Chłopak przepisuje w zasadzie takie standardy, którymi teraz się karmi dużą część internetu. Pozuje na agresywnego, jest skrajnie nietolerancyjny, nie umie dyskutować, gardzi ludźmi za poglądy, ale wniosków własnych nie przedstawia, więc koniec końców nudny z niego wojownik.
.

Odpowiedz
Zanim wszyscy sobie zbudują pomniki na Philu przypomnę tylko, że zniknął bo przegrał zakład ZE MNĄ.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
No to wygrałeś własny pomnik

A przypomnij, o co tam chodziło w zakładzie.
.

Odpowiedz
(10-11-2021, 16:44)Dr Strangelove napisał(a): Zanim wszyscy sobie zbudują pomniki na Philu przypomnę tylko, że zniknął bo przegrał zakład ZE MNĄ.

Szkoda tylko, że wychodząc rzucił za siebie wiązkę granatów.

Odpowiedz
Czyli usunięcie tych wszystkich tematów zawdzięczamy pośrednio Doktorowi, dobra robota :)
Polski już nie ma.

Odpowiedz
Filemon napisał(a):Usunąłem swoje posty, bo nie chciałem być dłużej częścią tego chlewu, w które z kolegami zamieniłeś to forum. Zdarza mi się tam zajrzeć raz na 2-3 tygodnie i niestety w pewnym momencie zaczęły przechodzić mnie tak intensywne ciarki zażenowania, że podjęta dawno temu decyzja o zaprzestaniu pisania postów wydała mi się niewystarczająca. Miałem możliwość usunięcia swoich postów i z niej skorzystałem. Przyznaję, że nie byłem świadomy, że usunę tym samym tematy, które założyłem i nie było to moim celem.

Nie tyle złośliwy, co po prostu bez pojęcia :P

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_mrmuk11DO71qd2l0fo4_250.gifv]

Odpowiedz
Ja go pamiętam z jednego z najlepszych "running jokes" jakie ktoś tutaj zapodał. Po tym jak spuszczał się nad The Last Jedi a potem nagle zniknął, ktoś napisał:

"Phil tak długo chodził na TLJ aż umarł".

Phil jest chyba jeszcze młodym szczylem, a takich najłatwiej zmanipulować, a na dodatek jest podatny na lewackie komunały.
Ciekawe czy kiedyś otrzeźwieje czy choroba będzie postępować.

Odpowiedz
Ja mam teorię, że Filip po prostu za dużo Stelmacha się naoglądał. I po prostu to w niego weszło jak w masło :P

Odpowiedz
Zauważam trend wspominek o (Pedo)Philu. Jednak tęsknicie. :D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Cytat:Phil jest chyba jeszcze młodym szczylem, a takich najłatwiej zmanipulować, a na dodatek jest podatny na lewackie komunały.
Co ty, po 30tce jest albo zaraz będzie. On chyba jest ciut młodszy ode mnie albo w moim wieku, a odpał w lewą stronę zaczął się po tym jak poszedł na studia
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(10-11-2021, 18:49)SonnyCrockett napisał(a): Zauważam trend wspominek o (Pedo)Philu. Jednak tęsknicie. :D

Najbardziej żal to Crova, był całkiem sympatyczny, ale nie uważał i skończył jak ten znany piosenkarz.
Polski już nie ma.

Odpowiedz
(10-11-2021, 19:02)Corn napisał(a): odpał w lewą stronę zaczął się po tym jak poszedł na studia
Ach, klasyka.

Miałem w liceum kumpla, trochę młodszy ode mnie, kuc słuchajacy metalu, bardzo fajny, inteligentny, oczytany chłopak. Po wyjezdzie na studia z kaliskiego zadupia do Wielkiego Miasta (w tym przypadku Wrocław) obecnie członek Młodej Lewicy i to tak zradykalizowany, że nawet najbardziej zacietrzewieni SJW powoli zaczynają pukać się w głowę, kiedy czytają jego fejsbukowe wysrywy.

Mnie i resztę kumpli z czasów licealnych ma oczywiście za bandę rasistów, mizoginów i homofobów (a mnie pewnie dodatkowo za krwiożerczego kapitalistę, bo prowadzę własną dzialalność xD). Totalnie odklejony światopoglądowo, aż żal patrzeć.

Odpowiedz
To chyba tak jest, że na studiach wpadamy w bańki - ja wpadłem w prawacką i byłem niemiłosiernym kucem wyznającym Krula i dającym się pokroić za jego prawdy. Do tego doszło, że przez parę lat pracowałem na czarno - bo jebać państwo, nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć XD. Zmądrzałem z czasem, gdy uświadomiłem sobie po prostu pewne rzeczy i dzisiaj jestem chyba najbardziej na lewo w swoim życiu - przynajmniej w kwestiach gospodarczych. Światopoglądowo pewnie jestem faszystą do odstrzału :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(10-11-2021, 19:19)Corn napisał(a): To chyba tak jest, że na studiach wpadamy  w bańki - ja wpadłem w prawacką i byłem niemiłosiernym kucem wyznającym Krula i dającym się pokroić za jego prawdy.
K*rwa, ale jednak być już w tym wieku i światopoglądowo wpaść w sidła Ozjasza, to jednak przypał na pełnej. Rozumiem i współczuję, bo miałem tak samo ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
(Pedo)phil hahahaha Sonny wygrał dzień
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(10-11-2021, 16:47)srebrnik napisał(a): No to wygrałeś własny pomnik

A przypomnij, o co tam chodziło w zakładzie.
Była jakaś dyskusja o "The Last Jedi" (można znaleźć w wątku, ale mi się nie chce, bo długi) jak Carrie Fisher zmarła i jakoś od słowa do słowa poszło o to czy pojawi się w kolejnej części. No ja mówiłem, że na bank coś będą robić komputerowo, a Phil, że nie, to może jakiś zakład i wyszło, że jak nie będzie to ja znikam a jak będzie to on.
Lubię odrobinę hazardu, ale w życiu bym tu nikomu nie zaproponował takiej stawki. Po co miałbym kogoś usuwać? A jak to dla żartu. No ale jak widać Phil jest nieubłagany jak Trocki.
Trochę to podbudowało moje ego muszę przyznać, bo zawsze uważałem się za mało kontrowersyjnego członka tego forum, a tu nagle osobisty wróg pragnący mnie unicestwić. WOW!!!

Oczywiście i bez tego by sobie pewnie poszedł.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(10-11-2021, 21:25)Krismeister napisał(a): (Pedo)phil hahahaha Sonny wygrał dzień

+1

Bardzo dobre, poziom Peter File z "It Crowd"

Odpowiedz
(10-11-2021, 19:19)Corn napisał(a): To chyba tak jest, że na studiach wpadamy  w bańki - ja wpadłem w prawacką i byłem niemiłosiernym kucem wyznającym Krula i dającym się pokroić za jego prawdy. Do tego doszło, że przez parę lat pracowałem na czarno - bo jebać państwo, nikt mi nie  będzie mówił jak mam żyć XD. Zmądrzałem z czasem, gdy uświadomiłem sobie po prostu pewne rzeczy i dzisiaj jestem chyba najbardziej na lewo w swoim życiu - przynajmniej w kwestiach gospodarczych. Światopoglądowo pewnie jestem faszystą do odstrzału :)

Zaskoczę. Ja wpadłem w bańkę w gimnazjum. Byłem fanboyem Trumpa i dla mnie on zawsze miał rację. Skakałem przed całą klasą ze szczęścia, gdy wygrał wybory. Teraz jak o tym sobie przypomnę, to mam ochotę zapaść się ze wstydu do diabła.

Teraz w prawacką bańkę wpada mój młodszy o 5 lat brat, który rozpoczął właśnie liceum. Młody zwolennik Krula i braku praw wyborczych dla kobiet :D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon