Ja zacznę od aktorki, której twarz budzi we mnie lekko mówiąc obrzydzenie. jak ja widzę odechciewa mi się jeść, spać i prowadzić samochód.
Przedstawiam wam:
Directed by James "THE KING" Cameron
22-02-2014, 23:24
|
Najbrzydsze aktorki.
|
|
Jest temat o tych najpiękniejszych, ale musi być też temat który będzie przeciwieństwem. Wrzucajcie tu foty aktorek, na widok których opada wam fujarka, dostajecie drgawek i macie odruchy wymiotne.
Ja zacznę od aktorki, której twarz budzi we mnie lekko mówiąc obrzydzenie. jak ja widzę odechciewa mi się jeść, spać i prowadzić samochód. Przedstawiam wam:
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 22-02-2014, 23:24 ![]() Moore właśnie dzwoni do admina, żeby skasował ten temat.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
22-02-2014, 23:54 (22-02-2014, 23:40)patyczak napisał(a): Cóż za głupi temat i jeszcze ten przykład.Są głupsze tematy:P A ten przykład to na serio, jeśli komuś się podoba ta kobieta, jego problem:P
Directed by James "THE KING" Cameron 23-02-2014, 00:24
Dobry temat. Zawsze wydawało mnie się, że brak tu jakiegoś tematu i... włala, chodziło o ten.
Ale nie zgodzę się, że Moore jest taka obleśna. Obaczaj se to coś -> ![]() I tej kobicie musi być smutno bo google wyrzuca przy tym samym imieniu i nazwisku taką ślicznotkę - ![]()
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-02-2014, 00:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2014, 00:28 przez shamar.) (23-02-2014, 00:24)Danus napisał(a): A ten przykład to na serio, jeśli komuś się podoba ta kobieta, jego problem:PKobiety nie dzielą się wyłącznie na takie, na widok których spuszczasz się albo wymiotujesz. Jak dorośniesz może to zrozumiesz. @shamar: Ta jest jeszcze brzydsza, ostrzegam! 23-02-2014, 02:33
Mierzwiak. Nie musisz wklejać fotek swych rodzinnych.
Miej szacunek dla rodziny. Jakby nie wyglądała!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-02-2014, 02:45
Danus ma rację. Moore jest obrzydliwa i jeszcze ma wszędzie obleśne, wielkie piegi. Kolejna paszcze do kolekcji:
![]()
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 23-02-2014, 08:10
O tak, co do Gainsbourg 100% zgody - jest okropna z wyglądu, ale co ciekawe bardzo ją lubię jako piosenkarkę.
23-02-2014, 11:56
Heloł! :)
![]() Co do Julianne Moore, to z talentem jaki posiada mogłaby wyglądać jak mój stolec, a i tak bym ją uwielbiał <3 Do listy pań na widok których mi opada dorzuciłbym też: Honorowe wyróżnienie dla Scarlett J., która jest żyjącym dowodem na to, że z największego paszteta z fajnym ciałem, można zrobić obiekt westchnień milionów. 23-02-2014, 12:50 Cytat:Co do Julianne Moore, to z talentem jaki posiada mogłaby wyglądać jak mój stolec, a i tak bym ją uwielbiał <3Dobrze napisane. Ja też talentu jej nie odmawiam, jest po prostu brzydka. Fajnie, przypomniałeś mi o aktorce która te też zasługuje na miano aktorskiego paszteta:P
Directed by James "THE KING" Cameron 23-02-2014, 13:19
Nigdy nie kapowałem jej "fenomenu urody"
![]() ![]()
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-02-2014, 15:17
Wybrałeś słabe ujęcie z "Johnny Be Good", czyli filmu w którym ta piękna kobieta wygląda chyba najlepiej w całej swojej karierze. Polecam obejrzeć całość, choć sam film jest przeciętny/słaby i przeznaczony raczej dla fanów wczesnego Halla, lub wczesnego Downeya Jr.
23-02-2014, 16:14 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2014, 16:16 przez Szaman.)
Przecieram oczy ze zdumienia, że w ogóle powstał taki temat. I naprawdę mam swoje wątpliwości czy taki pudelkow-brukowy poziom, pasuje do forum?
Zresztą mężczyzna powinien czcić kobiety, obsypywać komplementami, prezentami i zachwycać się ich urodą. A jeżeli nie to niech najlepiej nic nie mówi. Nie wspominając, że uroda to pojęcie bardzo względne i są różne gusta. Np dla jednej z tutaj wymienionych pań, swego czasu jedna osoba była nawet gotowa zabić prezydenta USA. Już nie wspominając, że sporo tutaj wymienionych pań to elita jeżeli chodzi o aktorstwo. To tylko takie moje uwagi nawiasem mówiąc. 23-02-2014, 23:31 (23-02-2014, 16:14)Szaman napisał(a): Wybrałeś słabe ujęcie z "Johnny Be Good", czyli filmu w którym ta piękna kobieta ... Jakbyś nie zrozumiał tematu i mego posta - na tym polega całe odkrycie, ze właśnie ja jej za piękną nie uważam. Wybitnie mi się nie podoba. (23-02-2014, 23:31)Lawrence napisał(a): Zresztą mężczyzna powinien czcić kobiety, obsypywać komplementami, prezentami i zachwycać się ich urodą. A jeżeli nie to niech najlepiej nic nie mówi. Ile Ty masz lat? :) Kobieta to też TYLKO człowiek. A jedne bywają nawet gorsze i brzydsze od mężczyzn. Ma być równouprawnienie czy nie?
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-02-2014, 23:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-02-2014, 23:37 przez shamar.) |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Najładniejsze aktorki :) | Dusqmad | 4,221 | 928,286 |
12-03-2026, 10:31 Ostatni post: Pelivaron |
|
| Aktorki i aktorzy ktorych spotkalismy osobiscie | wiking | 303 | 68,527 |
13-11-2023, 15:42 Ostatni post: Kryst_007 |
|
| Najnudniejsi aktorzy/aktorki | Mierzwiak | 4 | 3,339 |
06-04-2015, 01:17 Ostatni post: Gaahl |
|
| Look-alikes czyli aktorzy i aktorki, którzy mają swoich sobowtórów w Hollywood | Super8 | 1 | 2,626 |
26-09-2014, 10:11 Ostatni post: patyczak |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |