Ankieta: Jaki gatunek lub temat horroru najbardziej lubisz?
Potwory, zmutowane zwierz
[Wyniki ankiety]

Najlepszy rodzaj i tematyka horroru
W każdym rodzaju są godne uwagi i mają swoje wybitne dzieła. W egzorcyzmach "Egzorcysta", w gore i flakach - "GP 2", "Hellraiser", z nawiedzonych domów - "Zemsta po latach", "The Innocents", w zombie dzieła Romero i "The Beyond". Kino wampiryczne - "Nosferatu" i "Wampir". I co tu wybrać? I czemu nie ma goniących za nastolatkami morderców, które też miały swoje arcydzieła - "Halloween" i "TCM"? Albo komedie połączone z horrorem? Tu rządzą naturalnie "Evil Deady" i "Martwica...".
L.A. Confidential - 8/10
He liu - 7/10
The Insider - 8/10
Dredd - 6/10
Total Recall ( 2012 ) - 5/10
G.I. Joe: The Rise of Cobra - 5/10

Odpowiedz
Azgaroth napisał(a):Inni to po prostu świetny film ;)

Eee. Wygladał mi na zżynke filmu ( otwierać mogą tylko osoby, które widziały sporo filmów grozy z tym charakterystycznym twistem )
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
I co daje ten spoiler skoro i tak nie wiadomo jakiego filmu dotyczy? :smile:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Jak otworzysz to bedziesz wiedział a jak bedziesz wiedział co to za film to , przez specyficzny twist w Innych, już sam tytuł filmu, wskaze rozwiazanie zagadki takie jak w powyzszym.

Racja :twisted: :lol: Tak się nie da. Bo kto otworzy na tytuł od razu zepsuje sobie ogladanie.

I fucked up it. :razz:

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
shamar napisał(a):I fucked up it.

You fucked that one up, too.

Odpowiedz
shamar napisał(a):Wygladał mi na zżynke filmu ( otwierać mogą tylko osoby, które widziały sporo filmów grozy z tym charakterystycznym twistem )

Nie widziałem tego filmu, więc nie wiem czy to zrzynka. Poza tym Inni nie samym twistem stoją.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):
shamar napisał(a):I fucked up it.

You fucked that one up, too.

I was drunk :razz:

Azgaroth napisał(a):
shamar napisał(a):Wygladał mi na zżynke filmu ( otwierać mogą tylko osoby, które widziały sporo filmów grozy z tym charakterystycznym twistem )

Nie widziałem tego filmu, więc nie wiem czy to zrzynka. Poza tym Inni nie samym twistem stoją.

Chodziło tu o ten konkretny twist znany z niewielu filmów o duchach. Ale skoro otworzyłeś spoiler , to już znasz zakonczenie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon