Nasze kolekcje filmowe
Fartem trafiłem na resztkę z promocji w Gdańskim Saturnie. Ostatnia sztuka niestety.

Odpowiedz
Co jakiś czas na HMV jest za 14,99Ł i chyba tylko Świątynia Zagłady nie ma Polskich napisów. To w sam raz dla wielbiciela tej części :P

Odpowiedz
Na Allegro można dostać pakiet Indy'ego 4 DVD za 120 zł z wysyłką. Szkoda, że pakiet Indy'ego nie kosztuje tyle, co "Parku Jurajskiego" :D Planuje kupić Indy'ego 4 DVD i jedyne wyjscie to chyba Allegro, bo w sklepach internetowych około 150 zł, a np w Empiku, wczoraj widziałem za 189 zł :/ Trochę przesadzają z taką ceną, bo to kosztuje tyle co Blade Runner 5 DVD.

Odpowiedz
Hannibal napisał(a):Co jakiś czas na HMV jest za 14,99Ł i chyba tylko Świątynia Zagłady nie ma Polskich napisów. To w sam raz dla wielbiciela tej części :P

Z tego co widzialem na opakowaniu, to zadna czesc nie ma polskich napisow.

Odpowiedz
To źle widziałeś. Na opakowaniu Blade Runnera też nie ma informacji o polskich napisach a są.:P
http://dvdtimes.co.uk/content.php?contentid=6549

Odpowiedz
Nawet do Polski trafiło bardzo dużo egzemplarzy trylogii Indiany Jonesa, w której "Świątynia Zagłady" nie miała polskich napisów.

Odpowiedz
Ja widziałem - są polskie napisy na płytach 1,3 & 4, oprócz części 2, która - zgadzam się z Deckardem - rządzi!

Deckard napisał(a):kupowac teraz, troszke mija sie z celem, za pare miesiecy wyjdzie pewnie indy quadrilogy, na mysl o ktorym slinie sie :) Niemniej trylogia ma rewelecyjne wydanie, pamietam ile radochy z niego posiadalem :)

Podejrzewam, że tak to szybko nie wyjdzie :) Najpierw będzie oddzielne wydanie części czwartej (pewnie na jesień/gwiazdkę 2008) a potem za jakiś czas wydanie zbiorcze. I mam nadzieję, że KOCS będzie w wydaniu 2-płytowym, co przystoi filmowi-wydarzeniu tej rangi ;) Chyba, że papcio Lucas zarządzi inaczej w swoich pazernych planach marketingowych :-P

Odpowiedz
Kurcze, no to w najblizszym czasie kupuje! :D

Odpowiedz
Tomek-1: napewno wyjdzie jako dwuplytowka, a co do samego pakietu - Piraci nadal nie doczekali sie sensownego wydania zbiorczego, ale np Die hard zostalo rozszerzone o czworke od razu. Zdaje sie, ze to samo z Bournami (w beznadziejnym gigantycznym,czarnym kartonie;)
Ostatnio obejrzane:
TDK - 8/10 jako film, 10/10 jako Batman
Once Upon A Time In America - 11/10
Alien^3 - 9+/10 | 11/10 (se)
Heat - 11/10

Odpowiedz
Deckard napisał(a):Zdaje sie, ze to samo z Bournami (w beznadziejnym gigantycznym,czarnym kartonie;)
A miał być śliczny metalbox... wtf?

Odpowiedz
w hmv widzialem cos o rozmiarach kartki a4 z napisem bourne collection, to ja dziekuje, co z takim pustakiem zrobie? Brzydkie niemilosiernie, a i Bourne nie na tyle fajny, zeby stawiac obok glowki aliena:)
Ostatnio obejrzane:
Heat - 11/10

Odpowiedz
A... to mów od razu. Ja mówię o polskim wydaniu, które miało ponoć wyglądać tak:

[Obrazek: bournetrylogia8a349dye1.th.jpg]

Odpowiedz
Mierzwiak: to wydanie to trzyplytowka, tamto bodajze 5-6 jak sie nie myle(widzialem przez pare sekund doslownie, bo mnie odrzucilo, jutro przejde sie do hmv to podam jakies szczegoly :)
Ostatnio obejrzane:
Heat - 11/10

Odpowiedz
Dziś do mojej kolekcji dołączył K-PAX. Zwykłe wydanie Vsion. Było za 12.99 więc skusiłem się kupić.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Witaj w klubie, też sobie go zapodałem w zeszłym tyg za tę samą cenę. Razem z K-19 aby było raźniej :D

Odpowiedz
military napisał(a):
Hannibal napisał(a):Co jakiś czas na HMV jest za 14,99Ł i chyba tylko Świątynia Zagłady nie ma Polskich napisów. To w sam raz dla wielbiciela tej części :P

Z tego co widzialem na opakowaniu, to zadna czesc nie ma polskich napisow.
Może po prostu na tym na tym nowym wydaniu ("Release date: 1-10-2007") są błędne informacje: KLIK .
I UWAGA! bo właśnie trafiłem na to: ..."The Temple Of Doom". The UK DVD of this Film IS CUT. -
http://www.dvdcompare.net/comparisons/film.php?fid=4155

Pieprzeni brytole ciachacze!
Niedawno się zorientowałem że kilka filmów które ostatnio przywiozłem jest lekko przycięteych :evil:

Odpowiedz
Potrzebuję dokładnych foteczek kolekcjonerskiego wydanka starej trylogii STAR WARS 4xDVD - srebrne pudełko. Jeśli ktoś posiada tę edycje to niech sie podzieli fotkami z ciekawości chciałbym zobaczyć jak to się prezentuje.

Odpowiedz
Ja mam. Co chcesz wiedzieć?
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Hm czy mógłbyś zapodać kilka fotek tego wydanka, interesuje mnie po prostu jak to wygląda z bliska :)

Odpowiedz
Predator895 napisał(a):Hm czy mógłbyś zapodać kilka fotek tego wydanka, interesuje mnie po prostu jak to wygląda z bliska :)

dzis robie "sesje fotograficzna" swojej kolekcji wiec moze pstryknac wiecej...

jesli chodzi o szczegoly to plyty wewnatrz pudelka sa identyczne jak te wypuszczane teraz pojedynczo, no i dodatkowo jest plyta bonusowa...

szkoda ze w naszym cudownym kraju dostalismy tekturowy box, zamiast metal-box'a jak to mialo wiejsce w IRL i UK...
z każdym dniem przybywa filmów ale co gorsza ubywa miejsca na nie !!!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości