Nic Wielkiego
Mental --> :D
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Po tak entuzjastycznym przyjęciu dotychczasowych materiałów, nie pozostaje nic innego jak zaprezentować Państwu official trailer:

Planet Belbax, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Jun 2013.

Odpowiedz
Nawet nie wiem jak to skomentować...

Odpowiedz
O czym jest ten film?

Przy okazji, muza w trailerze za glosno, a do tego kompletnie nie pasujaca do wiekszosci wydarzen z trailera. Manieczki? Powaznie? Skoro to taki zyciowy film, to dajcie cos lirycznego, a potem "buuu" z Incepcji i natepnie przeskok na sceny akcji :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
To jest milion razy lepsze od tego trailera - dwie godziny chodzenia po mieście z aparatem:

Odpowiedz
Cytat:Manieczki?

Pierwszy utwór jest zespołu Hurt "Nowy Początek", drugi to East Clubbers "I walk alone". Swoją droga ciekawe jest wrzucanie każdego utworu techno [w tym wypadku trance] do jednego worka tzw. Manieczek.

Cytat:O czym jest ten film?

W dwóch słowach: o tym momencie w życiu, kiedy będąc jeszcze młodym i nie do końca świadomym podejmujesz decyzje, które moga rzutować na całą twoją przyszłość.

Cytat:To jest milion razy lepsze od tego trailera:

Typowy cheesburger. Owszem, ładne - kolorki, muzyczka z Drive, syreny, furki, itd. Zawsze to jakoś chwyta, bo to pewien kanon. W "Nic Wielkiego" auto i jazda także jest bohaterem, ale w inny sposób, bardziej surowy.

Odpowiedz
Cytat:W "Nic Wielkiego" auto i jazda także jest bohaterem, ale w inny sposób, bardziej surowy.

Wszyscy bohaterowie giną w wypadku w 5 minucie filmu? ;)

Cytat:Zawsze to jakoś chwyta, bo to pewien kanon.

A dokładniej Canon 60D.

Odpowiedz
(06-10-2013, 15:04)Planet Belbax napisał(a): Swoją droga ciekawe jest wrzucanie każdego utworu techno [w tym wypadku trance] do jednego worka tzw. Manieczek.

Ciekawe, nie ciekawe - jestem potencjalnym widzem i tak to odbieram. Dla mnie to manieczki, nazwij mnie ignorantem, bo nie odrozniam industrial sharp techno od industrail melow sharp trance - nazwy, ktore zreszta przed sekunda sam wymyslilem. Chodzi o to, ze ta muzyka NIE PASUJE do trailera.

(06-10-2013, 15:04)Planet Belbax napisał(a): W dwóch słowach: o tym momencie w życiu, kiedy będąc jeszcze młodym i nie do końca świadomym podejmujesz decyzje, które moga rzutować na całą twoją przyszłość.

Dzieki, pytam z przekory, bo trailer mi nic takiego nie mowi - to jakas platanina scen, ktore bez ladu i skladu sa wcisniete do trailera. Trailer powinien mowic o czym jest film/zacheciac, to wyglada jak fan-edit teaser z za glosna, kompletnie zle dobrana muzyka, byle tylko powiedziec, zalatwione! Sorry man, musicie nad tym popracowac.

(06-10-2013, 15:04)Planet Belbax napisał(a): Typowy cheesburger. Owszem, ładne - kolorki, muzyczka z Drive, syreny, furki, itd. Zawsze to jakoś chwyta, bo to pewien kanon. W "Nic Wielkiego" auto i jazda także jest bohaterem, ale w inny sposób, bardziej surowy.

Ale jaki smaczny :) Piszac surowy (ten filmik z USA jest surowy, a to ze swietnie wyglada, to przeciez nie problem) masz na mysli dobrze zmontowana, wykadrowana, wyrezyserowana, ale mega realistyczna scene jazdy/poscigu, czy to tylko slowo wytrych majace wytlumaczyc spodziewane partactwo? To nie jest zlosliwosc.

Odpowiedz
Cytat:Typowy cheesburger. Owszem, ładne - kolorki, muzyczka z Drive, syreny, furki, itd. Zawsze to jakoś chwyta, bo to pewien kanon. W "Nic Wielkiego" auto i jazda także jest bohaterem, ale w inny sposób, bardziej surowy.
Wolę takie cheesburgery niż filmidła pokroju "Nic wielkiego", bo COŚ POKAZUJĄ i robią to bardzo dobrze. "Nic wielkiego" leży na każdym poziomie - od scenariusza, poprzez montaż, grę aktorską aż na fatalnie dobranej i nijak nie pasującej muzyce. Jeśli gość z aparatem potrafi nagrać coś takiego i zmontować to w taki sposób, a tutaj ekipa filmowa nie potrafi sklecić porządnego filmu, to coś jest nie tak.

Odpowiedz
Troll level: niezależny filmowiec

Odpowiedz
Ropucha skacze w trawie - jest artyzm!;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Żenada. Totalna amatorka, aż dziw bierze, ze ktoś nie wstydzi się tym chwalić na forum publicznym.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Minimum samokrytyki by wystarczyło. Absolutne minimum. Z tym filmem to do "Naszych filmów", a nie do głównego tematu.

Odpowiedz
A moim zdaniem to pasuje idealnie do tego działu. Polaczkowy reżyser kręcący polaczkowe coś tam i w dodatku nazywający "Miami Nights" kolorowym cheesburgerem.

Odpowiedz
Zmasowany atak.
Krytyka z każdej strony.

Więc jedynie seans może rozwiać wasze, że delikatnie to ujmę wątpliwości. Tak wiem, "a skąd, ja tego nie obejrzę!", ale bądźcie Państwo uprzejmi nie osądzać książki po okładce. Tym niemniej dzięki za liczny odzew, nie można się wszak kąpać jedynie w morzu pochwał.

PS. A od ropuchy to się odpier... Dobra jest!

Odpowiedz
Cytat:Zmasowany atak.

Ty się lepiej ciesz, bo po obejrzeniu będzie gang rape.

Odpowiedz
Cytat:Tym niemniej dzięki za liczny odzew, nie można się wszak kąpać jedynie w morzu pochwał.
Że niby gdzieś to chwalą? Już prędzej dostrzegam morze samouwielbienia.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Nie oceniamy przeciez filmu, krytyka odnosi sie do spraw technicznych, oraz trailera. Zycze wam jak najlepiej, przynajmniej probujecie, a ze to kompletnie nie moja bajka (zdecydowanej wiekszosci forum takze, tutaj kino gatunkowe sie ceni - sorry man), to juz inna sprawa. Jesli film bedzie dobry, to uwierz mi, ludki z tego forum nie beda grac twardych, tylko zwyczajnie pochwala. Uszy do gory i powodzenia. Nastepny film, to ma byc krwawa sensacja, pamietaj :)

Odpowiedz
Cytat:bądźcie Państwo uprzejmi nie osądzać książki po okładce
To raczej ocenianie książki po przekartkowaniu i przeczytaniu paru losowych stron oraz zdań, czyli po obejrzeniu zwiastunów i scenek. Wygląda źle - mówimy, że jest źle. Wygląda dobrze - mówimy, że jest dobrze.

Cytat:Jesli film bedzie dobry, to uwierz mi, ludki z tego forum nie beda grac twardych, tylko zwyczajnie pochwala.
I to nie będzie pierwszy raz! Tak było z Dreddem - chyba wszyscy spisali film na straty bo zwiastuny i materiały promocyjne były więcej niż fatalne, a potem każdy piał z zachwytu.

Odpowiedz
Dobry wujek Bucho :)

Ja od siebie dodam, ze tytul filmu jest bardzo adekwatny do tego, co dotychczas zobaczylem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości