Ankieta: Jak oceniasz film?
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

No Time To Die (2020)
(02-10-2020, 18:39)Kryst_007 napisał(a): W końcu się z czymś w miarę ze sobą zgadzamy, shamar Uśmiech

Nom. Przez chwilę myślałem, że skopiowałes Oczko
Aczkolwiek coś mnie tu niepokoi. To już druga lista, gdzie nie ma "Licence to Kill"

(02-10-2020, 22:24)Lawrence napisał(a): .... o przesunięciu premiery o prawie cały rok. 

Co miałeś z matmy? Uśmiech
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
"Licence to Kill" znalazłoby się z kolei na tym 11-tym miejscu Uśmiech

Odpowiedz
Kretyński ruch. Czy do nich nie dociera, że koronaświrus będzie tak długo rządził jak na to pozwalamy. Za 10 lat niech od razu przełożą.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Producenci i dystrybutorzy zachowali się niezwykle dziwnie, jaki cudem ktoś u nich zadecydował że jednego dnia wypuszczamy nowe materiały promocyjne, a kolejnego przesuwamy premierę? To nie ma żadnego sensu. Znaczy samo przesunięcie premiery może i na dobre wyjdzie, ale czy nikt nie wiedział o tym dwa dni wcześniej coby nie wypuszczać teledysku teraz tylko poczekać do marca?

Odpowiedz
Podobno producenci chcą, aby Fukunaga wrócił do następnego Bonda.
https://theplaylist.net/cary-fukunaga-james-bond-return-20201011/

Może najpierw poczekamy na tego i jak się prezentuje. Gdyż tylko przypomnę, że przed premierą The Last Jedi ogłoszono, że otrzymamy trylogię Riana Johnsona i wszyscy wiemy jak to się skończyło.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Hm, ale skoro są świadomi to kontrowersji, to czy nie prościej by było dać jej numer 006? Chyba, że rzeczywiście chodziło, aby były kontrowersje wokół tej postaci granej przez Olę Szwed.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Oczywiście że chodzi o kontrowersje. Jest kontrowersja to jest darmowa reklama oburzonych ludzi w sieci. Hałas się robi, ludzie lecą do kina ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
No ale mierna ta kontrowersja. Skoro Bond w ostatnim filmie przeszedł na emeryturę, to chyba logiczne że ktoś wskoczy na jego miejsce jako 007. No i sama dynamika pomiędzy tymi postaciami w filmie będzie pewnie na zasadzie zderzenia pokoleń niż po prostu kolegów po fachu. W takim przypadku przejęcie kryptonimu ma bardziej symboliczny wydźwięk, niż jakaś losowa agentka 009.

Odpowiedz
W dawnych czasach, aby też pokazać odpowiednie napięcie pomiędzy dwiema postaciami, to ta agentka miałaby numer 0069. Oczko 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W nie tak dawnych czasach nie byłoby żadnego napięcia. Przypominam, że jeszcze w QoS Bond szybko przespał się z mającą go nadzorować Gemmą. No ale wiadomo, postęp.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ptaszki ćwierkają, że przesuną na listopad :>
Ja bym jeszcze spytał - którego roku? Język

Odpowiedz
To chyba niestety oznacza, że i na Trylogię Riana Johnsona przyjdzie nam dłużej poczekać. Oczko 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No to zgadnijcie tylko...

https://deadline.com/2021/01/no-time-to-die-release-date-change-2021-covid-pandemic-fall-1234672055/

Odpowiedz
Jeżeli ktoś tam na poważnie myśli, że na jesień, jak za dotknięciem magicznej różdżki, ludziska będą walić drzwiami i oknami do kin, to jest albo głupi, albo naiwny, albo co gorsza, jedno i drugie...

Na miejscu MGM szukałbym już platformy streamingowej, której można by to upchnąć chociaż na rynku amerykańskim.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Czarodziejska różdżka musiałaby zadziałać na pewno przy kwietniowej premierze, ale do jesieni jeszcze chwila - przez ten czas spory procent populacji się zaszczepi, kina zostaną otwarte, no i będziemy po lecie, gdy siłą rzeczy na półkuli północnej zakażeń będzie duuużo mniej niż obecnie. Normalność chyba kiedyś musi wrócić, a producenci Bonda muszą obstawić kiedy to będzie.

Odpowiedz
Wiadomo, wszystko powoli ruszy do przodu. Niby 11 miesięcy, no ale właśnie, zanim to się wszystko rozrusza... a Bond jakby nie patrzeć musi dobić minimumdo tych 600-700 mln. Może być trudno. Zwłaszcza jeżeli to trwa tyle ile ma trwać - 160 minut. Jak dla mnie producenci przeceniają tutaj trochę widzów i ich priorytety w powrocie do normalności. :/

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Model dystrybucji WW84 mi jak najbardziej odpowiadał Język
Z drugiej strony na ostatniego Bonda z Craigiem do kina bym poszedł prędzej niż na cokolwiek innego z zapowiedzianych produkcji.

Odpowiedz
Premiera oficjalnie przełożona na 8. października.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości