Nosferatu (reż. Robert Eggers)
Do obsady dołączył Aaron Taylor-Johnson. Zdjęcia już rozpoczęły się w Pradze.

https://thefilmstage.com/robert-eggers-begins-shooting-nosferatu-adds-aaron-taylor-johnson-to-cast/

Odpowiedz
Ta obsada coraz bardziej klawa się robi. Gdyby tylko Anya wróciła za Deppową byłoby idealnie.

Odpowiedz
Jest pierwsza fota, jest klimacik.

[Obrazek: nosferatu-first-look-image.jpeg?q=50&fit...80&dpr=1.5]

Odpowiedz
Jaki klimacik? Wygląda jak jakiś trans.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
do kroćset fur beczek! shamar...
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Dobra Shamar przesadzil. Serio jednak zapytam, gdzie tu klimat?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
No bo jest... Ciemno?
Dithipline ith doing what you hate to do but doing it like you love ith - Mike Tyson

Odpowiedz
Żadnej innej reakcji bym się po was nie spodziewał. Jak zwykle się wam nie dogodzi. xD

Odpowiedz
Ale po co oni to robią? To kolejna ekranizacja Draculi. A najlepsza już powstala. Czy ta może czyms pozytywnie zaskoczyc?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To tylko projekt-marzenie Eggersa. Do tego może być niewypałem. Artystycznie, bo pokazy testowe wypadły średnio podobno, a i finansowo to potencjału nie ma szczególnego.

Niech to już wypuszczą i Eggers bierze się za następną, być może ciekawszą, rzecz.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Pokazy testowe wypadły średnio? Sprawdziłem te opinię JEDNEGO gościa, którą cytuje Internet i jego główny problem polegał na tym, o czym wyżej pisze shamar - że to "tylko" kolejna adaptacja Draculi. Tyle to ja mogę napisać bez pokazu testowego.

Odpowiedz
Mnie się wydawało, że na worldofreel było ich jednak trochę więcej, ale już nie sprawdzę, bo gość ostatnio pisał, że jeden z producentów wystosował do niego "prośbę" o usunięcie postu. :D

Ale dobra, wiem że źle mi się napisało z tą porażką artystyczną pod kątem pokazów. Filmy Eggersa są specyficzne, a widownia testowa wiadomo jaka jest. Siłą rzeczy odbiór może być tam średni. Inna sprawa jednak, że gość mierzy się z legendą kina, więc serc VIPow-krytyków też może sobie nie zaskarbić tym razem.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Jest druga fota, jest klimacik.

[Obrazek: nicholas-hoult-w-filmie-nosferatu.jpeg]

Toto rozmazane to podobno Drapikula.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Hoult coś ostatnio utknął w tych filmach o wampirach.

Odpowiedz
Może to to samo uniwersum.
Życie to nie tylko filmy, więc prowadzę sobie blog o książkach:
https://mowisietrudno.blogspot.com

Odpowiedz
(25-11-2023, 12:19)slepy51 napisał(a): Jest druga fota, jest klimacik.

[Obrazek: nicholas-hoult-w-filmie-nosferatu.jpeg]

Toto rozmazane to podobno Drapikula.

O, odmłodzili CGI Guya Pierca.

Odpowiedz
Premiera dopiero 25 grudnia przyszłego roku.

Odpowiedz
Będzie klimacik na święta.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon