Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Once Upon a Time in... Hollywood
(23-05-2019, 14:06)Szaman napisał(a): Jeśli mnie pamięć nie myli ten spoiler z Mansonem jest rzeczą powszechnie znaną, równie dobrze można się czepiać, że uwaga spoiler Margot Robbie ginie w finale.
Przecież

Odpowiedz

Odpowiedz
No o tym pisałem a nie o tym, że nie uczestniczył.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Zawierucha może się ostał, ale niestety z filmu wycięto

Odpowiedz
(23-05-2019, 15:24)Kuba napisał(a): Zawierucha może się ostał, ale niestety z filmu wycięto

:'( :'( :'(

EDIT: Nie ma też w gotowym filmie...

Odpowiedz
Na Fejsie czytałem, że akurat on jest na 100%, ale w jednej scenie.

Widze konkretny potencjał na najciekawszą wersje reżyserską ostatnich lat.

Odpowiedz
Prędzej obstawiałbym po prostu "extended", bo wersje reżyserskie filmów QT zazwyczaj lecą po prostu w kinach. Oczko

Odpowiedz
Może "serial" na Netfliksie tak jak to zrobił ostatnio z Ósemką?

Odpowiedz
(23-05-2019, 17:34)nawrocki napisał(a): Prędzej obstawiałbym po prostu "extended", bo wersje reżyserskie filmów QT zazwyczaj lecą po prostu w kinach. Oczko

To już czepianie się nazw Język mam tylko nadzieje, że jak już to będzie faktycznie taka wersja filmu a nie bonusowo dorzucone pare scenek na płytach.

Odpowiedz
(23-05-2019, 17:36)Mierzwiak napisał(a): Może "serial" na Netfliksie tak jak to zrobił ostatnio z Ósemką?
Django chce zrobić w wersji Extended, więc są dwie opcje.

Odpowiedz
Nie ma żadnych ostatecznych informacji co do zmian montażowych filmu. Tarantino rzucił tylko, pewnie żartem, że nie jest powiedziane, że go skróci, a może jednak go przedłuży Uśmiech
https://www.comingsoon.net/movies/news/1070441-once-upon-a-time-in-hollywood-longer

Odpowiedz
Ała jakie zło, i jeszcze ten kamerzysta wpychający ludziom kamerę w twarz, the fuck?

Odpowiedz
Ale przynajmniej wiemy, że Tildzie się podobało.

Odpowiedz
Dobra, za zbliżenie na Margotkę szanuję <3

Odpowiedz
Okładka nowego Empire

Odpowiedz
Nowe zdjęcia
http://filmozercy.com/wpis/margot-robbie-leonardo-dicaprio-i-brad-pitt-na-nowych-zdjeciach-z-filmu-tarantino

Odpowiedz
Muszę mieć to cudo na ścianie! Po prostu muszę!

[Obrazek: 62578449_10157294101535917_1338203228365389824_o.jpg]

Odpowiedz
Piękny <3
Fajnie, że z całej tej aktorskiej armii nazwisko Olyphanta zawsze jest jakoś na początku a teraz nawet i na plakat trafił, licze na wiecej niz dwie scenki.

Odpowiedz
Mam wrażenie, że coś nie wyszło z twarzą Pitta, wydaje się starsza i bardziej pociągła. Pomysł na plakat fajniejszy niż efekt końcowy.

Odpowiedz
Zmiana daty premiery. W Polsce film 16 sierpnia.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości