PLAKATY!
[Obrazek: youre_next_comic-con.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
[Obrazek: 2ii.png]

Odpowiedz
Jakieś dziwne te cienie, przecież ona nie ma parasolki...

Odpowiedz
Bo jej cieniem jest Mary Poppins, tak jak cieniem Disneya jest Mickey.

Odpowiedz
Albo Crov nie wyczuł sarkazmu, albo nawrocki jest nie w formie (czyt. nietrzeźwy).

Odpowiedz
Ekipa na planie niezła, ale już patrząc na zwiastun rzygać się chciało. Oto oscarowy pewniak:

[Obrazek: 539007_10151756037451683_432558563_n.jpg]

Odpowiedz
Kolejne arcydzieło twórcy Preszys, wprost nie mogę się doczekać!

Odpowiedz
Preszys powinna w tym filmie zagrać Miszel Obame.

Odpowiedz
Myślałem, że po dobrym "Paperboy" Daniels będzie kontynuował naprawę wizerunku po koszmarnym "Precious", ale widzę, że jednak nic z tego.

Odpowiedz
(02-08-2013, 10:47)Crov napisał(a): Preszys powinna w tym filmie zagrać Miszel Obame.

A nawet dwie ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Mało zachęcający wąsaty Joaquin na plakacie do amerykańskiej odpowiedzi na polską komedię z Borysem Szycem:

[Obrazek: 7560875.3.jpg?l=1375961341000]
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Aż go nie poznałem z zakrytą zajęczą wargą.

Odpowiedz
Ten plakat to niezły rzyg.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
O, Joaquin ma zajęczą wargę...

Odpowiedz
Albertino napisał(a):Kolejne arcydzieło twórcy Preszys, wprost nie mogę się doczekać!

Już ukazują się wywiady z twórcami i aktorami. Kopalnia lolkontentu. Opra dla przykładu powiedziała, że za każdym słowem "czarnuch" stoją miliony zlinczowanych amerykańskich Murzynów. I huj z tym, że to bzdura i że jednego roku na ulicach amerykańskich miast Murzyni mordują więcej Murzynów aniżeli biali zlinczowali przez 140 lat. Co więcej, ta głupia pizda porównała bandziora Trayvona Martina do linczu Emmetta Tilla. To jest wprost niepojęte, jak bardzo pojebani są tamtejsi liberałowie.

A film będzie super - oskara tym razem wręczy duch Williama Josepha Simmonsa :)

Odpowiedz
Podczas odpalania papierosa od świeczki ginie marynarz. A teraz wychodzi że za każdym razem jak wypowiada się słowo "czarnuch" to jeden z nich umiera...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
[*] - znicz ku pamięci MILIONÓW zlinczowanych Murzynów :)

Odpowiedz
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
[Obrazek: Walking_with_Dinosaurs_film_poster.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon