Ankieta: Czy dziewczyna zdradza Militaryego?
Klasyczne pytanie o darmowego p
[Wyniki ankiety]

Panie, na co iść?
Mam pieniądz wystarczający. I chęć na wyjście do kina. Paczę we repertuar: Stardust, Ratatuj, The Brave One. Te trzy filmy chciałbym obejrzeć. Najgorsze, do każdego mnie ciągnie tak samo! I teraz pytanie do internetów: Na co forumowa brać radzi iść? Uargumentować swoją wypowiedź! :) I proszę bez wulgaryzmów. :))

Może ten temat pozostać takim tematem dla desperatów, takich jak ja teraz. Wypisujcie na co możecie iść a ktoś inny może wam poradzi. I nie będę to bynajmniej ja. Mam lepsze rzeczy do roboty. :))

A dla narzekaczy że to to ludzie nie wiedzą na co chcą iść to niech pieniądz oszczędzają.
....
W gruncie rzeczy to nie mam wam nic do powiedzenia, bo się z takim twierdzeniem zgadzam. :) Ale ja naprawdę MUSZĘ iść na coś do kina.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Drogi onecie, mam pytanie: moja dziewczyna ostatnio rzadko się ze mną spotyka, mówiąc że musi pomagać koleżance w matematyce. Ale ja wiem, że ona jest słaba z matmy i podejrzewam, że mnie zdradza. Co robić?????

;)

Odpowiedz
Military, idź sobie. Tutaj spotykają się ludzie, którzy mają poważniejsze problemy niż jakieś romanse. Nie wiem czy dziewczyna cię zdradza, ale mam taką nadzieję i bym się jej nie dziwił, jesteś taki mało wrażliwy!!!!oneoneone

Odpowiedz
Proponuję Stardust. Ale nie widziałem. Argumentacja - to od Gaimana, gra Danes, Pffeifer i De Niro, a na forum piszą że dobre. Ja muszę się wybrać na Ratatuj - jeśli coś skłoniło Mierzwiaka do zmiany avatara z Pacino na szczura to musi być dobre.

Odpowiedz
Kolejność w jakiej należy oglądać... wg mnie:

1. Ratatuj
2. Gwiezdny Pył
3. Odważna

:)

Odpowiedz
Cytat:Co robić?????

kup pistolet i sie powies

a tak "naprawde" to niech twoja dziewczyna pomoze ci obliczyc jakie jest prawdopodobienstwo tego ze cie zdradza (z matematycznego punktu widzenia oczywiscie) :wink:

a polecam Ratatouille

reszty nie widzialem jeszcze
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

Odpowiedz
Tak naprawdę to od razu po otworzeniu repertuaru wiedziałem że idę na Wojownicze Żółwie Nindża. Chciałem tylko zrobić bezsesnowny temat, który uzbiera co najmniej 5 postów.

A tak serio to dzięki. Już wiem że idę na Ratatuj. :) Bo ktoś napisał że Stardust jest bezpłciowy. Bezpłciowe kino z przygodą w tle to najgorsze co może być. Zniechęciło mnie. A Brave One o 13 leci.

Odpowiedz
Wpisujcie miasta, które sądzom że Glut powinien iść na Stardust!!!

SOSNOWIEC!!!!!

Odpowiedz
Nie mam zdania.

Odpowiedz
Trójmiasto !!!
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

Odpowiedz
"Gwiezdny pył" bezpłciowy nie jest - to bardzo fajne kino przygodowe, z humorem i świetnie zagrane. Za to "Ratatuj" to najlepsza animacja tego roku, z pięknym klimatem i jak zwykle przesympatycznymi bohaterami. Polecam obejrzeć oba filmy. "Odważna" zbiera bardzo umiarkowane recenzje, ją radzę zostawić w rezerwie, albo poczekać na DVD... rip :P.

Odpowiedz
Kozie Bory Dolne

Odpowiedz
Tak, ale to Hitch dostaje bana za niby kretyńskie prowokacje. Nie ma jak sprawiedliwosc...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Słowa te kierujesz do kogoś innego, ofkoz?

Odpowiedz
military napisał(a):Drogi onecie, mam pytanie: moja dziewczyna ostatnio rzadko się ze mną spotyka, mówiąc że musi pomagać koleżance w matematyce. Ale ja wiem, że ona jest słaba z matmy i podejrzewam, że mnie zdradza. Co robić?????

:) :) :)

Odpowiedz
Nie. Załóż może jeszcze temat jakie majtki sobie kupić albo skarpety. Litości...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Cytat:Za to "Ratatuj" to najlepsza animacja tego roku

tak ale na dvd (ja ogladalem) bo do kina bym na to nie poszedl

Odpowiedz
Cytat:Nie. Załóż może jeszcze temat jakie majtki sobie kupić albo skarpety.

O tym nie pomyślałem. Też ucinacie gumkę w skarpetach, żeby były bez uciskowe?

Odpowiedz
Glut napisał(a):Też ucinacie gumkę w skarpetach, żeby były bez uciskowe?

Aż tak długich gumek nie używam.

Offtopujcie, offtopujcie, przyjdzie ktoś i dostaniecie po mordzie. :)

Odpowiedz
Cytat:Aż tak długich gumek nie używam.

:))

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości