Polskie plakaty :)
Co ty? Ten wstrętny homofob, antysemita i damski bokser? I jeszcze mający grać Wielkiego Polaka (i znając życie zostałby zdubbingowany)?! Po za tym jest gópim Amerykańcem i pewnie nie wie w jakim stanie leży Polska :).

A na poważnie to Skolimowski ma być Sobieskim, a to nie bitwa ma być głównym wątkiem. Ale proponuję podyskutować o tym we właściwym wątku.

Wracając do tematu: Plakat jest świetny.

Odpowiedz
No nie wiem, u mnie gra kolorów powoduje nieodparte wrażenie, że będzie to film o zombie-rycerzach. Chciałbym zobaczyć oburzenie niektórych jakby taki film naprawdę powstał :)

Odpowiedz
Husarzach-zombie. HUSARZACH ty antypolska świnio nie kochająca Ojczyzny I Tych, Którzy Za Nią Walczyli I Umierali :).

Zainspirowany notką Mierzwiaka:

[Obrazek: 7452055.3.jpg?l=1335237398000]

Teraz zauważyłem, że nie ma paska z piętnastoma logami producentów, dystrybutorów itp.

Odpowiedz
(03-06-2012, 14:23)Great Gonzo napisał(a): , że będzie to film o zombie-rycerzach.

To by było piękne, chce taki film :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Mówisz-masz:

http://www.imdb.com/news/ni5131581/

Odpowiedz
Bitwa pod Widmem
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
[Obrazek: 531439_481333831896590_925691285_n.jpg]

"Film producentów Sali samobójców" + Magik :D .

Odpowiedz
no tak, Kaliber 44 czy Paktofonika nic już dzisiaj nie znaczą i nie zwabią do kin, ech...

Odpowiedz
[Obrazek: 90055-01.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dobrze, że qrva napisali, jaki to gatunek, bo po plakacie powiedziałbym, że to kolejny choojowy polski film - a tu nie, to komedia szpiegowska.

BTW, czy "i oko sprawiedliwości" to tagline? Bo innego tagline'u nie ma, i znajduje się tam, gdzie zwykle trafiają tego typu teksty. A może to "Pierwsze oko sprawiedliwości"?

Odpowiedz
Jedyne co związane z oczami i pewne w odniesieniu do tego plakatu to to, że bolą. Bardzo bolą.

Odpowiedz
O, Deląg już nie De Long :(
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(16-08-2012, 13:30)military napisał(a): BTW, czy "i oko sprawiedliwości" to tagline? Bo innego tagline'u nie ma, i znajduje się tam, gdzie zwykle trafiają tego typu teksty. A może to "Pierwsze oko sprawiedliwości"?

Aż z ciekawości sprawdziłem na Filmwebie i okazuje się, że to tytuł; Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Oho, czyli cos czuje, ze szykuje się franczajz! ;)

Odpowiedz
Widziałem zwiastun w kinie - żenua, podobnie jak plakat

Odpowiedz
(16-08-2012, 13:30)military napisał(a): ...A może to "Pierwsze oko sprawiedliwości"?

"Komisarz... i oko...". Gdy zobaczyłem tytuł a po nim plakat postanowiłem nie oglądać zwiastuna.

(16-08-2012, 14:56)Hitch napisał(a): O, Deląg już nie De Long :(

A miałem nadzieję, że jeszcze poznamy go jako Paula Delon'a. Widać fantazji brakło.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pytanie: co to kurwa jest?

Odpowiedz
Ej, to nie ta laska jest komisarzem Blondem? Tylko ten koleś? Niezła zmyłka.

Odpowiedz
Czemu sądziłeś, że komisarzem Blondem będzie długonoga brunetka?

Odpowiedz
A czemu ma nim być siwy staruch?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon