Pomysł na horror
Ale stopy procentowe są. Ale i tak Mush Room się nie zna. :)

Odpowiedz
Bo co, Twoich nie widziałem? :)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Nie, bo się po prostu nie znasz. :D

Odpowiedz
pomysł z morderczą pralką jest WYKURWISTY. ja w to wchodze :) pod warunkiem że historia bedzie na maxa poważna, bohaterowie autentycznie zaangażowani w sprawe, a pralka mega bezwzględna w eliminowaniu przeciwników.

Odpowiedz
No oczywiście. Poza tym pomoc dla potrzebujących z Warszawy do Kansas będzie absolutnie wiarygodną organizacją. :)

Odpowiedz
pomysł przezakurwisty!
a w jaki sposób pralka będzie zabijała? będzie zasysała do wewnątrz i mieliła na tysiące kawałków? czy bardziej wysublimowany rodzaj mordu?

Odpowiedz
Plucie skoncentrowanym Cocolino? :)

Odpowiedz
Wirowanie 60 stopni muahahahaa na dodatek walniemy biale skarpetki z zielona bluzka muaahahaaha

Odpowiedz
D'mooN napisał(a):Plucie skoncentrowanym Cocolino? :)

czyżbyś spodziewał się tego misia jako wspólnika zbrodni?
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jak mawiają : "Dobry prodakt plejsment nie jest zły".

Odpowiedz
Mam pomysł! A może Bazooka przywoła w swej obronie jak i obronie mieszkańćów PRALKĘ FRANIĘ?? I proponuje żeby odkurzacz dołączył do złej pralki i pomógł jej poprzez "Wsysanie" dusz bezbronnych citizenów. To by bardzo urozmaiciło ten film.

Odpowiedz
Pralka będzie zabijała w stylu pralki. To znaczy np. zamaskuje się jako zwykła pralka, a kiedy jakiś potrzebujący będzie chciał wyprać ubranie, nachyli się by włożyć je do bębna, i wtedy drzwiczki zamkną się, wpychając gościa do środka. Wtedy włączy się wirowanie, a widz przez szybkę będzie widział jak wir zrywa gościowi twarz. Inny sposób to np. maglowanie, krochmalenie i suszenie, ale to jest tak okrutne że wolę nie opisywać, no a poza tym chcę żebyście mieli w kinie jakąś niespodziankę.

EDIT:
Drugi sposób mordowania zerżnąłem trochę z Predatora: pralka zwiesza się na kablu zasilającym z drzewa, zniża się nad przechodzącego człowieka i strzela z działka naramiennego.

Odpowiedz
Moglaby sie znizac i 'zjadac' goscia drzwiczkami jak Obcy :D
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Jak będą uciekać niskimi kanałami wentylacyjnymi, tylko jeszcze nie wiem skąd, to w jednym z nich, oświetlonym latarką, pokaże się pralka i otworzy drzwiczki, a z nich wysunie się mniejsza pralka, która drzwiczkami przebije mózg ofiary.

Odpowiedz
Whakowałem się do kompa Miliaterego i znalazłem kadr z dramatycznej sceny:
[Obrazek: pralkahw5.th.jpg]
:)

Odpowiedz
Kolejna ofiara:

[Obrazek: 22884681.jpg]

Spójrzcie na jego przerażenie... Niedługo zostanie sprasowany.

Odpowiedz
[Obrazek: girl_in_the_washing_machine_by_clarajazz.jpg]

potencjalna ofiara sobie odpoczywa.

[Obrazek: istockphoto_1165247_washing_machine_1.jpg]

ofiara zjedzona.

BASED ON TRUE STORY!
Pet cat killed in washing machine
http://news.bbc.co.uk/1/hi/wales/6193557.stm

Odpowiedz
Pralka jako zabójca? Była już laleczka Chucky, auto Christine i zmutowane pomidory więc pralka to kolejny dodatek do nadawania morderczych cech
urządzeniom, robakom, jedzeniu itd. A co po tem? Taksańska masakra Kubusia Puchatka? Schemat działań pralki jest ciekawy (musi prać ubrania do końca bo inaczej pogrzeb na powązkach), scenariusz nieco naciągany (choć podoba mi się miejsce akcji z którego nie można uciec czyt.: zaśnieżone Kansas). Film mógłby być hitem kiedy wróciła by moda na filmy pokroju Laleczka Chucky czy Christine i gdyby zawierał przemoc na poziomie, czyli nie było tyle krwi i syfu by dzieciaki nie musiały chować tego filmu pod kocami przed starymi, a w kinie nie trzeba było ustawiać kamer by sprawdzać czy oby na pewno wszyscy widzowie mają +18. I jeszcze jedno: moim zdaniem lepiej by było usunąć komandosa i oddać show gościowi który te ubrania do Kansas przywiózł, albo stworzyć z kilku mieszkańców miasta ekipę (przewodniczył by jej bohater), która by próbowała zwalczyć pralkowe monstrum.

Odpowiedz
Dodam jeszcze że ogólnie w Polsce żaden reżyser prawie się horrorami nie interesuje, a jak już jakieś zrobią to zamiast hit wychodzi kit.

Odpowiedz
Chyba wszystkich entuzjastów poczynań Washmastera 5000 zainteresuje ten film :wink:

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości