Produkcje ze stajni Asylum (i inne SyFy)
Lubicie od czasu do czasu obejrzeć totalnego gniota, który wie, że jest gniotem i tego nie ukrywa? Temat założyłem (a chyba takowego nie ma na forumku?) z okazji premiery drugiej części Sharknado (w Polsce znane jako Rekinado). Ja sam nie miałem jeszcze okazji obejrzec, ale w Stanach Zjednoczonych film podbił publikę ustanawiając najlepszą oglądalność w historii stacji SyFy - prawie 4 miliony widzów. Wydaje się więc, że kolejna część to tylko kwestia czasu.

Pewnie na dniach sobie obadam z ciekawości, tym bardziej, że w filmie występuje "stara gwardia" znana z pierwszej części, na czele z Tarą Reid. Dodatkowo chciałbym w końcu obejrzeć GhostShark - owe gify są znakomitą zachętą:

[Obrazek: a_560x0.jpg]

We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Dobry sztos się szykuje:

http://www.filmweb.pl/news/Zapomnijcie+o+%22Rekinado%22%21+Czas+na+po%C5%82%C4%85czenie+lawy+i+tarantuli%21-107404

Czekam na pierwszy zwiastun!

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Szykuje+si%C4%99+%22nowa+jako%C5%9B%C4%87%22+w+animacji-115394

Rozumiem robić takie rzeczy dorosłym, ale dlaczego chcą zrobic to dzieciakom? :D

Odpowiedz
Nie widzę żadnej różnicy między tym, a animacjami pokroju Disco Robaczków, Dino Mam czy innych koszmarków którymi nasze kina zalewa Monolith czy Kino Świat

Odpowiedz
Zastanawia mnie, jak to się stało, że nie zrobili żadnego rip-offa do TFA ;) W końcu podrabiali już "Terminatora" (Salvation), a wtym roku nie mieli także oporów żeby wydać filmy bazujące na tytułach "Marsjanina", "Avengers" i "Mad Max: Fury Road".
Może bali się, że Lucasfilm im nie popuści ? Wgl, jak to działa? Oni czekają z wydaniem krążka na przybliżony okres wydania filmu na DVD, który "imitują", czy ich filmy wychodzą mniej więcej równo z premierą kinową blockbusterów?
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Cytat:Lubicie od czasu do czasu obejrzeć totalnego gniota, który wie, że jest gniotem i tego nie ukrywa?

Czasami. Pod warunkiem, że powstał w 80s / pierwszej połowie 90s.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości