Sequel (nie)potrzebny
Jaki dalszy ciag chcielibyscie obejrzec juz natychmiast, teraz, wlasnie.?Ja czekam na czwarta czesc Rambo. Wlasciwie to czekam na kazdy dobry sequel i prequel. :D

Odpowiedz
Zdecydowanie "Sin City 2". :D

Odpowiedz
Powtórzę za przedmówcą: Zdecydowanie "Sin City 2". :D
I w sumie obejrzałbym już chętnie następnego Pottera :)

Odpowiedz
Tylko Sin City 2 będzie adaptacją kolejnych komiksów z cyklu Sin City.
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Odpowiedz
Też bym z chęcią zobaczył jeszcze 'Sin City' na ekranie, a poza tym coś o Bournie i 'Szklaną pułapkę', skoro ma być.
One day closer to death.

Odpowiedz
zdecydowanie Sin City 2 i 3 :D
Poza tym kolejny Bourne wydaje się dobrym pomysłem. Jeśli X-meni 3 nie zaniżą poziomu to też chętnie zobaczę, natomiast wszelkie filmy odnoszące się do każdej postaci z osobna (podobno planują Wolverine i Magneto) już trącą myszką. Chciałbym też obejrzeć SW Epizod 3 takim jaki być powinien, ale to już niemożliwe. A tak to chyba nic...
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ciężko odpowiedzieć, żby nie powtarzać po innych. Jestem ciekawy trzeciego Mortal Kombat choć wątpię w to, aby się ukazał w tym roku (wątpię, czy w ogóle się ukaże). Myślałem też o piątym Nieśmiertelnym, ale nie wiem, czy wytrzymam kolejne złojenie tego filmu.

Odpowiedz
Oczywiście chciałbym zobaczyć "Predator 3", ale nie wiem czy takowy wogóle będzie, "Hulk 2", "Rambo 4" więcej życzeń nie pamiętam. :D
The Truth Is Out There

Odpowiedz
Myślałem że to będzie wątek o sequelach, które nie były potrzebne - z tego mogła wyniknąć ciekawa dyskusja. No ale skoro jest jak jest - z chęcią zobaczyłbym kolejną Godzillę, jakiegoś fajnego nowego Robocopa czy PORZĄDNĄ ekranizację Resident Evil. Nie od rzeczy byłoby coś w rodzaju Delicatessen czy Miasta zaginionych dzieci, ale nie sequel, tylko coś w tych klimatach. Poza tym - Smakosz 3, ale w klimatach, jedynki, nie dwójki!

Odpowiedz
Nic straconego, zawsze możemy podyskutować o tym niepotrzebnych sequelach.
The Truth Is Out There

Odpowiedz
military napisał(a):Myślałem że to będzie wątek o sequelach, które nie były potrzebne - z tego mogła wyniknąć ciekawa dyskusja. No ale skoro jest jak jest - z chęcią zobaczyłbym kolejną Godzillę, jakiegoś fajnego nowego Robocopa czy PORZĄDNĄ ekranizację Resident Evil. Nie od rzeczy byłoby coś w rodzaju Delicatessen czy Miasta zaginionych dzieci, ale nie sequel, tylko coś w tych klimatach. Poza tym - Smakosz 3, ale w klimatach, jedynki, nie dwójki!

oczywiscie dyskusja moze sie wywiazac. ale chcialem tak jakos optymistycznie zaczac. filmu "sin city" jeszcze nie widzialem, dlatego nie powiem za niemal wszystkimi ze tez czekam na sin city 2, ale meczy mnie jedna rzecz, mianowicie tendencja do tego, ze robia dwie czy trzy czesci (po sukcesie pierwszej) od razu. co to za moda jakas, ja rozumiem ze budzet, ale automatycznie rezyserzy pusza sie jak pawie, ze to miala byc trylogia, ze to byl taki koncept, chociaz z gory wiadomo ze powstaja dluzsze scenariusze, ktore sa dzielone na pol. ewidentny przyklad ktorego nigdy nie kupilem to "matrix".

Odpowiedz
Czesc 2 i 3 Matrixa zostala skopana. Powinni zamiast tego zrobic dobry "Matrix 2" i na tym jak narazie zakonczyc a 3 czesc mogla by powstac 5-7 lat pozniej, za to zrobili 2 czesci naraz, ktore niezrobily na mnie zadnego wrazenia. Po swietnej jedynce, bracia wach. robiac na sile 2 i 3 czesc naraz przeliczyli sie i rozczarowali widza, a przeciez jak wczesnie powiedzialem mogli zrobic dobrego Matrixa 2, ktory bylby godnym nastepca pierwszego Matrixa. W tym przypadku sprawdza sie powiedzenie, ze co za duzo to nie zdrowo.

Odpowiedz
Na wygląd 2 i 3 części Matrixa duży wpływ miała kasa rzucona na produkcję filmów i sukces pierwszej części. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale z mojego punktu widzenia 2 i 3 były bardzo udane. Nie rozczarowały mnie te filmy, a dostałem to czego oczekiwałem. Więcej, mocniej, szybciej. :D
The Truth Is Out There

Odpowiedz
LukeSpidey napisał(a):Na wygląd 2 i 3 części Matrixa duży wpływ miała kasa rzucona na produkcję filmów i sukces pierwszej części. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, ale z mojego punktu widzenia 2 i 3 były bardzo udane. Nie rozczarowały mnie te filmy, a dostałem to czego oczekiwałem. Więcej, mocniej, szybciej. :D
A powiedz dziewczynko, ile masz lat? Albo jak mocne obrażenia głowy miałeś w wypadku?

Odpowiedz
Blade napisał(a):A powiedz dziewczynko, ile masz lat? Albo jak mocne obrażenia głowy miałeś w wypadku?
Widzę Blade, że poczułeś się jak u siebie w domu. Zdaje się, że znów trzeba Cię zacząć traktować tak, jak na początku Twej działalności forumowej.

Odpowiedz
No dobra przepraszam Reatywacja i Rewolucje powinny dostać po 10 Oskarów.

Odpowiedz
Blade napisał(a):No dobra przepraszam Reatywacja i Rewolucje powinny dostać po 10 Oskarów.
Chyba nie te zwoje uaktywniłeś.

Odpowiedz
Hm to może w drugą stronę...:D
No dobra przerpaszam, każdy ma swój gust.

Odpowiedz
The Life Aquatic with Steve Zissou :D Szczerze w to watpie, bo to nie w stylu Wesa Andersona ;) No, ale coz... Pomarzyc zawsze mozna ;)

Odpowiedz
Stary film Szczeki bylby calkiem udana seria gdyby nie 3 i 4 czesc.
1 i 2 czesc szczek byly calkiem niezle, lecz 3 i 4 to bylo totalne dno, mam nadzieje ze 5 czesc nigdy nie powstanie.

Tak samo 3 i 4 czesc batmana, najbardziej mnie denerwuje to ze w niektorych filmach zmieniaja aktorow ktorzy odgrywaja glowna role. Bez Michaela Keatona to juz nie byl ten sam film.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości