Z trailera można wywnioskować prawie wszystko
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DAOFYp1l5JQ[/youtube]
czy będzie pasztet?
premiera 12 listopada 2010
12-08-2010, 09:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2018, 11:05 przez Mierzwiak.)
|
Skyline / Beyond Skyline
|
|
Goście od AvP2 robią film o ataku kosmitów na USA. Nie są ograniczani przez producentów i film ma być mocno niezależny.
Z trailera można wywnioskować prawie wszystko [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DAOFYp1l5JQ[/youtube] czy będzie pasztet? premiera 12 listopada 2010 12-08-2010, 09:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-04-2018, 11:05 przez Mierzwiak.) vast napisał(a):Z trailera można wywnioskować prawie wszystkoRzeczywiście prawie, bo poza tym że obcy zasysają ludzi niczym wielkie odkurzacze nic w tym trailerze nie ma. 12-08-2010, 15:51
Zapewne jakiś zwyczajny człowiek mający kochającą rodzinę wymyśli sposób na ubicie ufoków. Ewentualnie może to być głowa rodziny mająca problemy, która przeżyje katharsiss i dzięki temu rozwali obcych ...
Poczekam na pierwsze opinie, jak będą średnie to może zobaczę, jak nie - sami wiecie ;) (dobrych nie przewiduję). Po gościach od AVP:R nie spodziewam się rewelacji. Swoją drogą temat inwazji na USA jest wyjątkowo nudny :/ ja rozumiem, że na początku trzeba zniszczyć najsilniejsze ogniska ruchu oporu, ale ileż można wałkować w kółko to samo ? Scena zasysania ludzi całkiem fajna, ale wolałem eksterminację w Wojnie Światów. 12-08-2010, 15:57
Kolejny film o ataku kosmitów? Czekam z niecierpliwością. To, wraz z Battle Los Angeles dwa najbardziej oczekiwane przeze mnie filmy.
Arahan napisał(a):Swoją drogą temat inwazji na USA jest wyjątkowo nudny :/ ja rozumiem, że na początku trzeba zniszczyć najsilniejsze ogniska ruchu oporu, ale ileż można wałkować w kółko to samo ?Pytanie za sto punktów i ćwiartkę rąbanki dla Arahana: "Zgadnij dlaczego po raz kolejny widzimy atak kosmitów z perspektywy mieszkańców amerykańskiej ziemi?" Bo chyba nie myślisz, ze to inwazja tylko na kraj USA?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 12-08-2010, 21:02
A Ty masz 100 % pewność, że pokażą cały świat, a nie tylko USA ? Zapewne zorientowałeś się na podstawie zwiastuna bo pokazuje on bardzo dużo :roll:
A teraz odpowiem na Twoje pytanie: Bo banda cwaniaków dała pieniądze grupie beztalenci na kolejny oklepany film, który i tak się sprzeda bo wpierdalacze popcornu i hamburgerów lubią takie odmóżdżające gówna, gdzie wszystko toczy się wokół nich :] Jak można czekać na takie coś ? (bez osobistych wycieczek) Bardziej czekam na Karate Kid III na Polsacie w piątek ... 12-08-2010, 21:06 vast napisał(a):czy będzie pasztet? pytanie niemal tak samo filozoficzne jak słynne "być albo nie być":) 12-08-2010, 21:15
Nie dostaniesz rąbanki bo nie odpowiedziałeś prawidłowo na pytanie. Wysil się bardziej. Intencją mojego pytania nie miała być złośliwość z twojej strony. Śmieszą mnie wszyscy ludzie którzy narzekają, ze znowu USA zaatakowane, znowu USA wygrywa. Dlatego spytałem jak myślisz, dlaczego tak jest?
Directed by James "THE KING" Cameron 12-08-2010, 21:17
Nie ma odpowiedzi innej niż ta którą udzieliłem. A przynajmniej nie ma bardziej sensownej.
12-08-2010, 22:09
Danus, mogłeś zapytać inaczej: dlaczego polskie filmy rozgrywają się w Polsce i mają polskich bohaterów.:)
EDIT: Ale w sumie odpowiedź "bo to chłamy dla bezmózgów" też by tutaj pasowała. 13-08-2010, 07:08 Mierzwiak napisał(a):vast napisał(a):Z trailera można wywnioskować prawie wszystkoRzeczywiście prawie, bo poza tym że obcy zasysają ludzi niczym wielkie odkurzacze nic w tym trailerze nie ma. widać ciężko u ciebie z poczuciem ironii. 13-08-2010, 17:04
Wybacz, nie wychwyciłem jej w natłoku tekstu który umieściłeś w pierwszym poście : )
13-08-2010, 18:16
Na początku chciałem pierwszego posta przeczytać, ale urwałem po słowach "goście od AVP2".
Potem pomyślałem, że kliknę w tę jutiubową miniaturkę i głośniki zaczęły pierdzieć, więc wyłączyłem po siedmiu sekundach. Ocena na podstawie mojej obecnej wiedzy: 0/10 Nie czekam, nie wybieram się, nie wypożyczę, nie ściągnę, nie obejrzę, jak ktoś przyniesie za darmo. Mam jeszcze złe wspomnienia po seansie AVP2 w ubiegłym miesiącu.
.noisivelet naht nuf erom era srorriM
13-08-2010, 18:34 Arahan napisał(a):Nie ma odpowiedzi innej niż ta którą udzieliłem. A przynajmniej nie ma bardziej sensownej.Dalej nie rozumiesz? To Ci wytłumaczę. Odpowiedź jest krótka i większości znana: -Bo to amerykańskie filmy są! Wiem Arahan- być może to dla Ciebie szok- ale taka jest prawda
Directed by James "THE KING" Cameron 13-08-2010, 20:22
Trailer widziałem tych kilka dni temu, ale umknęło mi, że to frajerzy od AVP:R. Zajawka wygląda trochę głupawo, ale chętnie obejrzę kolejny film o inwazji obcych na Ziemię. Tylko oczekiwania jeszcze bardziej opadły ze względu na autorów.
A co do "kolejnego filmu o inwazji obcych" - wolę to niż: - kolejny gówniany teenage horror - kolejną gównianą komedię romantyczną - kolejną gównianą sensację - i tak dalej... 15-08-2010, 20:45
Danus wyobraź sobie, że rozumiem co mi chciałeś powiedzieć (moja pierwsza odpowiedź, która podobno była nieprawidłowa zahaczała o ten problem), ale to, że to są jankeskie filmy nie znaczy, że nie mogły by pokazywać szerszej perspektywy.
Amerykański film o inwazji kosmitów na USA - sztampa i nuda Amerykański film o inwazji kosmitów na USA oraz pozostałą część świata (nawet jeśli nie było by tego dużo) - wreszcie coś innego, ale jak już napisałem otyli jankesi i reszta tego narodu mogli by się obrazić, albo zszokować tym, że nie są jedyni na planecie. 15-08-2010, 23:12 Cytat:Amerykański film o inwazji kosmitów na USA - sztampa i nuda A ile znasz filmów o inwazji kosmitów tylko na USA? Wojna światów się nie liczy, bo stylistyka "widzimy wszystko z perspektywy robola" raczej nie pozwala... a zresztą - niech się liczy. To ile znasz takich filmów? 16-08-2010, 07:59 Arahan napisał(a):Amerykański film o inwazji kosmitów na USA - sztampa i nudaZa militarym, podaj przynajmniej 4 filmy o inwazji kosmitów na ziemię gdzie widzimy tylko perspektywę amerykanów?
Directed by James "THE KING" Cameron 16-08-2010, 21:34 Danus napisał(a):4 filmy o inwazji kosmitów na ziemię gdzie widzimy tylko perspektywę amerykanów?Invasion of the Body Snatchers (1956 i 1978), Body Snatchers (1993), The Invasion, They Live, The Faculty, Dreamcatcher. Ile to filmów? 7, a wybrałem tylko te najbardziej znane, pomijając całą masę produkcji z lat 50-tych. Może trzeba było zawęzić do konkretnego okresu, bo to wymienienie 4 tytułów, tak jakby takie filmy powstawały raz na 20 lat, to jakaś kpina. 16-08-2010, 23:13
No to fajnie że 3 remake'i jednego filmu wymieniłeś - tylko że trudno, żeby znacznie odchodziły od pierwowzoru, skoro to remake'i, prawda? They Live nie jest o inwazji, jest o konspiracji - tak samo Faculty. Mówiąc "Inwazja obcych" mam na myśli "Lądują statki kosmitów i napierdalają się z wojskiem" - coś jak inwazja aliantów to "lądują żołneirze i napierdalają się z naziolami", a nie "francuski rolnik odkrywa, że jego sąsiad potajemnie jest nazistą". Więc Body Snatchers też się nie łapie.
Powiem inaczej - wymień 4 filmy o masowych lądowaniach kosmitów i napierdalaniu się z wojskiem, inne niż Wojna światów i Dzień niepodległości (btw: w Dreamcatcherze to też nie była inwazja - JEDYNY obecny w filmie statek kosmitów rozbił się, z tego co pamiętam). 17-08-2010, 06:14 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |