CGI Paul Walker
Liczba postów: 22,595
Liczba wątków: 30
Jestem w połowie więc chwila przemyślen. Sterowanie pojazdami jest straszne a "na nogach" niewiele lepsze. Ale nadrabia klimatem azjatyckich filmów akcji i historią, co może dziwne bo jest boleśnie oklepana (no mamy tu prawie blizniaczy twist do końca GTA 4 choćby, który też znamy z filmów).
No ale działa to.
A propos GTA 4: niektórzy twierdzą, że "Sleeping Dogs" jest lepsze. Bądzmi poważni. Ma ta gra swoje przewagi ale całościowo przegrywa na każdym niemal polu.
* otwarty świat i swoboda poruszania pozorna - bo wejść gdzieś "wyżej" czy przeskoczyć z miejsca na miejsce możesz tylko tam, gdzie twórcy ci pozwolą
W GTA4? Jest przykladowo misja gdzie masz snajperką rozwalić goscia w drugim budynku (z dachu innego). Ale... możesz wziac auto, podstawić pod ten drugi budynek i dostać się zewnetrznymi schodami dokładnie w miejsce gdzie znajduje się cel.
* działalności poboczne, są takie same i w pewnym momencie nużą, szczególnie jeżdżone
- aczkolwiek, co dziwne, na razie zbieram wszystkie znajdzki (choć do cholery, nie wiedzieć czemu części tych skrzynek od kamer nie mogę znalazć)
* WALKI wręcz - na dłuższą metę też jest nużące - ciągłe napierdalanie się z grupkami przeciwników męczy. Gdzie się da probuje walić o ściane albo wyrzucać typów z wysokości.
Ale mimo powyższych wad lub "wad", gra cholernie wciąga i nie można się oderwać. Zobaczymy jak będzie po całości.
PS: Nie wiem po cholerę w tej grze pieniądze skoro nie ma na co ich wydawać.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
15-10-2024, 10:04