South Park
Póki co najśmieszniejszy moment:

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Pierwszy odcinek był zabawny przez to jak bardzo był fakolcem dla stacji, drugi to już absolutna żenada
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Przesadzają z tym jebaniem Trumpa. Do tego odwrócili fakty i prawactwo pokazują jako niedojebów, bez argumentów.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Akurat South Park zawsze jebał po wszystkich od lewa do prawa, więc to nie tak, że nagle zmienili kierunek

Odpowiedz
Tak. Ale tu widzę jednak przesadę w 1 stronę.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pierwsze dwa odcinki były w miarę spoko, trzeci to już totalna tragedia. No i oczywiście ciągnięty jest ten "dowcip", że Trump ma małego i raczej zanosi się na to, że będzie to leitmotiv całego sezonu.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Mnie już drugi nie bawił, więc jeśli jest gorzej to odpuszczam. South Park niestety jest ciągnięty za długo. Przestał być zabawny i znaczący już dawno temu.

Odpowiedz
Może dłuższa niż zwykle przerwa między sezonami mocniej mnie wygłodziła, bowiem najnowsze odcinki wchodzą znakomicie; nie chodzi tu nawet o strzały do pustej bramki (oczywiste wyśmiewanie Trumpka), jeno zabawne gagi — tekst o Latynosach w niebie i wynikające z niego polowanie na brązowawe anioły rozłożył mnie na łopatki; po prostu znowu czuję „ducha" dawnych safparków. Odcinek z Towelie rzeczywiście słabszy, ale i (na szczęście) przełomowy — zwiastuje powrót do korzeni. Opuszczenie Tegridy Farms to świetna decyzja, bo cały ten ciągnący się latami wątek mocno obniżał współczynnik zajebistości Randy'ego.

Odpowiedz
A ja jestem z osobami wyzej. 3ci odcinek to kaszan totalny. Ten penis-trump i seks z szatanem to juz żenua.

Odpowiedz
Przecież seks z szatanem to żart, który w serialu był .... wieki temu. Szatan miał romans w początkowych sezonach albo w filmie z Husajnem. Mnie to bawi.

Odpowiedz
Zaskakujące te wasze opinie. Wczoraj przysiadłem z kumplem do trzech odcinków i o ile pierwszy był średni, drugi kiepski, tak trzeci wreszcie jest o czymś i przypomina stary South Park. Jeszcze można było zrozumieć Trumpa w pierwszym odcinku, tak wstawianie go w każdym kolejnym to jest przesada. Szatan w łóżku przypomniał mi najstarsze sezony, jeszcze za prezydentury Busha :p
Randy to moja ulubiona postać i chociaż cały długi wątek z Tegridy uważam za znakomity, tak raczej dobrze że się skończył, a przynajmniej na to wygląda.

Odpowiedz
(24-08-2025, 01:50)michax napisał(a): Przecież seks z szatanem to żart, który w serialu był .... wieki temu. Szatan miał romans w początkowych sezonach albo w filmie z Husajnem. Mnie to bawi.

Pamietam. Chodzi mi o powtarzalnosc

Odpowiedz
"Wok is dead" śmiechłem.
Choć zjebali sprawe z tytulem bo od razu wiadomo o co chodzi.

Odpowiedz
Czy mama Kyle'a zbombarduje Gazę?

Hahaha... Przypomnialy sie stare South Parki. Szkoda, ze dalej bedzie pewnie gorzej.

Odpowiedz
Obejrzałem sobie ostatni odcinek i był całkiem ok. Jedyny zarzut to to, że ekipa Trumpa po prostu bije na głowę to co wymyślą scenarzyści - trudno się śmiać z satyry satyry :P

BTW kolejna spoko melodyjka:

Odpowiedz
To był dobry sezon, pomijając standardową dla T&M łopatę i oczywiste strzelanie w łatwe cele (administracja Trumpa). Kilka motywów przednich: obława na imigrantów w niebie, Sheila bombardująca szpital, Melania-upiór, nawet ten meta-żart z przecięciem sezonu na pół. Fox News też pięknie wyśmiany. Odcinek z maratonem sponsorowanym przez Arabię Saudyjską i Cartman ze swoim „race science" najmocniej pachnie dawną świetnością. Wątek Tegridy Farms chyba już na stałe zamknięty, Stan wraca na stare śmieci, więc widoki na przyszłość pozytywne.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości