Steven Seagal
Dwuczęściowy odcinek podcastu "Behind the Bastards" (opowiadający o różnych złoczyńcach tego świata) poświęcony Stefanowi. Są tu zsumowane chyba wszystkie banialuki opowiadane przez Seagala (i potem pięknie debunkowane):

Odpowiedz
Czyli wychodzi na to, że Stefek tyle nawywijał w swoim żyćku, że rozłożono to na dwa godzinne odcinki? xD

Odpowiedz
Jego historie są tak prawdziwe jak jego włosy i równie niewiarygodne jak jego bieg.

Odpowiedz

[Obrazek: R.1d0aaa6535e4f19055a65474933806d7?rik=m...ImgRaw&r=0]

Odpowiedz
Mi się podoba bardzo, fajna nietypowa uroda. Tylko po uj te wieśniackie tatuaże?
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Laska przy kości, ale ujdzie. Wyobraź sobie jednak, że hajtasz się z nią i teść na weselu może odwalić w tańcu swoje ulubione ruchy z ostatnich filmów, jakich grywa:

[Obrazek: steven-seagal-dance-hotdogdance.gif]
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No właśnie dlatego jest dobra, bo jest przy kości 8) tylko te z doopy motylki na rękach to -20 to seksapilu.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Panowie, ale to nie chodzi o wage, ale fakt, ze ona ma twarz jak ten koles co parodiowal Sigala:

https://66.media.tumblr.com/tumblr_lruu0nFwWR1qjvsoxo19_r1_250.gif

Patrzysz jej w oczy, a ona marszczy brwi jak Stefek. No nie :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Kancelują Stefka:
https://film.wp.pl/stracili-cierpliwosc-usuwaja-filmy-stevena-seagala-7054962276911648a?utm_source=msn&utm_medium=agregator

Musieli sklecić jakiś wiarygodny powód :).

Odpowiedz
Bardziej to Smok Edzio, ale i tak bawi :)

Odpowiedz

[Obrazek: ncx2wxe566zc1.gif]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon