Ankieta: Jak oceniasz Suicide Squad?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Suicide Squad (2016)
(16-07-2015, 15:54)Lawrence napisał(a): Plus naprawdę wybaczcie mi, ale ile razy widzę Harley Quinn z Suicide Squad, to jednak wygląda trochę jak Anne Hathaway. I spokojnie w necie spotkałem się z podobnymi opiniami, a więc nie jest to tylko moje wyobrażenie. ;)
Jest takie ujęcie w trailerze gdy patrzy zza krat i faktycznie jest tam niesamowicie podobna do Anki.

Odpowiedz
Chodzi o to ujęcie? Na upartego może i się kojarzy z Anką, ale nie uwierzę, że Lawrence pisze poważnie o reszcie - czerwono/niebieskie blond włosy, rozmazany makijaż, porwany strój, tatuaże, kij i żucie gumy nijak nie pasuje do Anki.

Odpowiedz
^ To jednak ładna kobita.

Ja myślę, że Lawrence nam tu próbuje wysyłać ciche sygnały. To taki cry for help, bo Anka zaczęła go prześladować w życiu codziennym. Widzi ją nawet gdy się przegląda w lustrze. Błaga by go zostawiła w spokoju, ale ona tylko wytrzeszcza oczy w milczeniu i szczerzy do niego śnieżnobiały, demoniczny uśmiech.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Przecież na tym ujęciu rzeczywiście jest podobna do Anki, już zejdźcie z Lawrence'a.

Odpowiedz
Juz ja jestem bardziej podobny do Anki. A warto wiedziec, ze mialem multum operacji zmiany płci i operacji plastycznych, które mnie do niej upodabniają.

Odpowiedz
Cytat:na tym ujęciu rzeczywiście jest podobna do Anki
Na tym ujęciu, tak, ale czy jak liże kraty, albo żuje gumę czy strzela z kija też jest podobna do Anki? Albo jak wisi pod kratami na szmatach? Albo jak Joker zaczyna ja torturować? No bez przesady, niebo a ziemia jest.

Odpowiedz
Nie wiem, nie chce mi się włączać ponownie trailera, żeby sprawdzić. Wracam do roboty :p

Odpowiedz
(16-07-2015, 21:49)simek napisał(a): Nie ogarniam tej niechęci do porównań jeśli porównywane obiekty nie są niemalże identyczne, już kilka razy się z tym na forum spotykam. Przyjmując twoje kryteria, to żadnego aktora ani aktorki byśmy nie mogli porównać, bo przecież A zagrał w 8 filmach więcej niż B, poza tym A mógł pracować z lepszymi reżyserami, nie miał charakterystycznej blizny, a jego rodziców było stać na porządną szkołę aktorską... Porównałem dwie hot aktorki, identyczne rocznikowo, będące na fali wznoszącej (jasne, że J. Law na większej, ale co z tego) i uważam, że Lawrence jest bardziej utalentowana, a Robbie mnie. Czy Robbie może za rok, 5, albo 25 lat dowalić rolą lepszą niż jakakolwiek Lawrence? Oczywiście, że może, nie wykluczam tego, jeśli tak się stanie, to na pewno ją pochwalę, na razie piszę o tym co obie pokazały.

Ale w tym cały sęk, że Margotka nie miała się do tej pory gdzie specjalnie wykazać. W Wilku była spoko, ale rola nie pozwalała na wiele. Dopiero Harley wydaje się być tym, co sprawdzi jej umiejętności - a sądząc po zwiastunku jest super. Gdyby Robbie i Lawrence miały podobny dorobek, to rozumiem takie porównanie, ale w chwili obecnej nie ma ono sensu, bo Margot dotychczas zwyczajnie nie miała podobnych wyzwań, co Lawrence (która jest w dodatku ostro przereklamowana i do części swoich ról zwyczajnie nie pasuje).
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
+1 Mefi. Uwielbiam JLaw jak pewnie mało kto na tym forum, wywiady z nią mógłbym oglądać na okrągło, ale aktorsko to jest imo poziom co drugiej aktorki chałturzącej w serialach. Nie wszystkie jednak miały takiego farta i trafiły na swojego Davida O. Russella.

Odpowiedz
(17-07-2015, 22:40)Perfik napisał(a): Uwielbiam JLaw jak pewnie mało kto na tym forum (...) ale aktorsko to jest imo poziom co drugiej aktorki chałturzącej w serialach.

Say what? :D
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Margot jest fajniusia, ale zaczynam też coraz bardziej przekonywać się do Cary.

Odpowiedz
Laska chyba bardzo chce przestać być modelką bo ciągle gdzieś mi się obija o oczy w projektach zupełnie nie związanych z promowaniem tekstyliów, ostatnio w clipie die antwoord.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Smuteczek, że to jednak Cara nie została HQ.

Jej osobowość pasowała by do tej roli zdecydowanie bardziej, niż Margot..
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
@Mefisto - Robbie miała dużą rolę w Focus i nie pokazała nic ciekawego poza seksapilem, no ale jasne - będzie premiera SS to zobaczymy, może rzeczywiście dowali do pieca.

Odpowiedz
(18-07-2015, 01:03)simek napisał(a): Robbie miała dużą rolę w Focus i nie pokazała nic ciekawego poza seksapilem

Nie oglądałem, ale raczej wątpię, co by była wymagająca specjalnie. Plus lasia nie ma też takich blockbusterowych serii na koncie, jak Hunger games, więc i box officem trudno ją mierzyć. Jeszcze...
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wracając do Margot o której napisano już tutaj chyba wszystko - mam nadzieję, że nie będzie właśnie tak kreskówkowa, szalona i infantylna. Nie będzie pieprzyć rzeczy w stylu- " Hej mr. J, we should beat the B-man!" tym swoim piskliwym głosikiem. Quinzel była przecież pieprzonym psychiatrą, jest inteligentna, więc mam nadzieję, że będziemy mieli inteligentnego świra, a nie infantylnego dzieciaka.

Odpowiedz
Inteligentni ludzie tez moga zachowywac sie infantylnie i miec piskliwy głosik. To sie nijak nie wyklucza. Juz abstrahujac od faktu, ze ona jest szalona - jest taką kobieca wersją Jokera, ktory rowniez zachowuje sie infantylnie i jest inteligentny.

Odpowiedz
Nie chciałbym po prostu dostać przerysowanej, kreskówkowej Harley.

Odpowiedz

Odpowiedz
Widzę, w związku z Margot Robbie, że wymieniane są z filmów tylko "Wolf of Wall Street" i "Focus", a nikt nie wspomina "About Time", gdzie bardzo przekonująco zagrała seksowną blondynkę:

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon