Ankieta: Jak oceniasz Suicide Squad?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Suicide Squad (2016)

Odpowiedz
https://twitter.com/superhero_news1/status/736606469987139585 Joker podobno ma 40 minut czasu ekranowego, a Batman 15.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
[Obrazek: 3560.7.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Fajne, podoba mi się. :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jadłbym :) to bedzie mega film :D dawac mnie tutaj juz go :D

Odpowiedz
Kiedy ostatnio jakiś film komiksowy miał takie fajne, wyróżniające się z tłumu plakaty? Wyróżniające się na plus naturalnie :)

Odpowiedz
(22-06-2016, 20:45)Mierzwiak napisał(a): Kiedy ostatnio jakiś film komiksowy miał takie fajne, wyróżniające się z tłumu plakaty? Wyróżniające się na plus naturalnie :)
Deadpool? Choc on wlasciwie wyroznial sie humorem. Te z Suicide Squad rzeczywiscie sa fajne.

Joker 40 minut? Obawiam sie, ze moja teoria sie nie sprawdzi. :(

Odpowiedz
(22-06-2016, 22:41)Crov napisał(a): Joker 40 minut? Obawiam sie, ze moja teoria sie nie sprawdzi. :(

A jak ona brzmiała, mógłbyś przypomnieć? Plus wątpiłbym, aby zatrudniali Jareda Leto i tak go eksponowali w trailerach, aby miał być wyłącznie występem gościnnym.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Chyba brzmiała tak, że Joker pojawi się tylko we flashbackach ukazujących genezę HQ.

Ja też nadal optuję, że tak się stanie. To źródło mówiące o 40 minutach jakieś takie se.

No niby gdzieś na początku produkcji chodziły słuchy, że po angażu Leto, Ayer przepisywał scenariusz i dodawał mu scen, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że dostanie aż tyle czasu ekranowego. Intensywne 20-25 minuty by wystarczyły. Wiadomo, że nie będzie miał cameo, ale kurna - to przecież nie jest film o nim.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Cytat:Chyba brzmiała tak, że Joker pojawi się tylko we flashbackach ukazujących genezę HQ.

Do tego pośmiertnie.

Odpowiedz
http://www.aminoapps.com/page/comics/3986580/will-we-see-a-older-and-younger-joker-in-suicide-squad
Nie zauważyłem wcześniej wymalowanego uśmiechu. Tatuaże mogły zniknąć przez światło, a o grillu ciężko się wypowiadać patrząc na jakość screena.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
(22-06-2016, 23:36)Lawrence napisał(a):
(22-06-2016, 22:41)Crov napisał(a): Joker 40 minut? Obawiam sie, ze moja teoria sie nie sprawdzi. :(

A jak ona brzmiała, mógłbyś przypomnieć? Plus wątpiłbym, aby zatrudniali Jareda Leto i tak go eksponowali w trailerach, aby miał być wyłącznie występem gościnnym.
Teoretyzowalem, ze Batman ubił Jokera wczesniej i ten pojawi się tylko w retrospekcjach w Suicide Squad. Ale to chyba jednak wymagałoby za duzo konsekwencji od twórcow, bo najwyraźniej Batman moze skazywac na smierc handlarzy ludźmi, ale już psychopatycznego morderce zabijającego dla przyjemności już nie ;)

Odpowiedz
O żesz matko..
Krowa marzyciel i niepoprawny optymista =/

WB miałoby ubić kurę, która znosi złote jaja?

Podczas akcji "BvS" i "SS" Joker pewnie znowu siedzi w Arkham. Na jakieś 99,9999999999999999999999% pojawi się w solowym Batmanie. W sumie Affleck może wykorzystać to co było "TDKR" - Joker przebudza się ze stanu katatonii (albo coś w ten deseń) i to częściowo wyjaśniałoby, czemu jeszcze nie zdechł. No bo po co Batman miałby zabijać "roślinę" ?
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Nowa fota:
[Obrazek: tumblr_o98ixtEmWU1v8zt4mo1_1280__1_.jpg]

zombie chciał prognozy box office'owej dla tego filmu. Pierwsza profesjonalna opublikowana została już 10 czerwca:
http://www.batcave.com.pl/2016/06/dalekosiezna-prognoza-box-officeowa-suicide-squad/

Osobiście uważam, że jeśli na dniach wyjdzie dobrze przyjęty final trailer, a recenzje będą pozytywne, to może zarobić dużo więcej. To może być pierwszy film w historii sierpnia z weekendem otwarcia powyżej $100 milionów!

Pisałem już o tym w kilku innych miejscach, nie chce mi się powtarzać, więc będzie krótko - NAJLEPSZE CHARACTER POSTERS OD LAT!
[Obrazek: Joker-2-158x234.jpg][Obrazek: Harley-Quinn-2-158x234.jpg][Obrazek: Deadshot-2-158x234.jpg][Obrazek: Enchantress-2-158x234.jpg][Obrazek: Amanda-Waller-2-158x234.jpg][Obrazek: Captain-Boomerang-2-158x234.jpg][Obrazek: Katana-2-158x234.jpg][Obrazek: Rick-Flag-2-158x234.jpg][Obrazek: Slipknot-2-158x234.jpg][Obrazek: Killer-Croc-2-158x234.jpg][Obrazek: El-Diablo-2-158x234.jpg]

Kampania plakatowa Suicide Squad to najlepsza dla filmu superhero od GotG, albo i od Wachmen. Jestem zachwycony.

Przesłuchałem też tę piosenkę twenty one pilots - za pierwszym razem nie dotrwałem do końca, ale powtórzyłem jeszcze trzy razy (dwa z clipem) i podoba mi się (strasznie się wkręca).

PS Wciąż nie widziałem kwietniowego trailera. Ktoś jeszcze? ;)

Odpowiedz
Joker na tej fotce wygląda jak Culkin w Kevinie w makijażu

Odpowiedz
(23-06-2016, 23:04)zombie001 napisał(a): WB miałoby ubić kurę, która znosi złote jaja?
Jakie zlote jaja? Joker postac, ktora i tak bedzie miala swoje figurki, komiksy, etc. No chyba, ze oczekujesz/obawiasz sie, ze Joker bedzie teraz w kazdym filmie o Batmanie. Miejmy nadzieje, ze nie.

Cytat:Podczas akcji "BvS" i "SS" Joker pewnie znowu siedzi w Arkham. Na jakieś 99,9999999999999999999999% pojawi się w solowym Batmanie. W sumie Affleck może wykorzystać to co było "TDKR" - Joker przebudza się ze stanu katatonii (albo coś w ten deseń) i to częściowo wyjaśniałoby, czemu jeszcze nie zdechł. No bo po co Batman miałby zabijać "roślinę" ?
No, to z rosliną ma sens, wiec moze tak to zrobia.

Odpowiedz
Druga piosenka do filmu:

Słabe.

Odpowiedz
Jestem chyba jedną z nielicznych osób, którą ten film w ogóle nie jara i nie interesuje. xP

Odpowiedz
Wayne, Khalifa, Dragons... hmm, nie pamiętam kiedy ostatnio w jednym utworze zgromadzono taką ilość "artystów" których nie trawię. No nic, może kawałek będzie dobry.

<włączam>

Nie jest. Hihi.

Fajowe te plakaty z postaciami!

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon