We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
12-11-2025, 17:00
|
Super Mario Bros.
|
|
I cyk kolejny milard + w BO.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
12-11-2025, 18:11
Akurat ostatnio powtarzałem znowu film z Hoskinsem i to jedyny Mario jakiego kiedykolwiek będę podrzebował.
12-11-2025, 21:25
Wersja z Hoskinsem jest fajna, z praktycznymi efektami, mrocznym klimacikiem i taka udziwniona - bo taka też ma być kiedy trzeba zekranizować, no... Super Mario Bros z tymi wszystkimi grzybkami i ślizgającymi się żółwiami.
Widziałem animację z Prattem i się wynudziłem, bo to produkt skierowany przede wszystkim do dzieci i po prostu kopiuj-wklej dowolnej nowej gry z Mario. Tutaj chodzi o jak najwięcej nawiązań do platformówek i dawanie ludziom dobrze znanego tego samego, a w aktorskiej wersji to nieźle się nagimnastykowali by stworzyć jakąkolwiek fabułę, i wyszedł im taki Łowca Androidów z grzybem ;) 12-11-2025, 23:14
Bo oryginał to powstawał tak, że para reżyserów bardzo chciała stworzyć film cyberepunkowy i od tego zaczęli prace, a potem ktoś ich zatrudnił do zrobienia Mario, więc połączyli te dwa pomysły. Nintendo nie miało o niczym pojęcia.
13-11-2025, 09:36
Ta animacja była całkiem spoko .. a film z Hoskinsem bardzo fajnie się starzeje. I w sumie zawsze był bardzo fajny. Nie pamiętam żebym kiedyś miał jakieś negatywne wąty do niego. Za młodziaka to się wręcz oglądało z wypiekami na twarzy :p Hoskins to w ogóle był kapitalnie trafiony casting.
Szkoda że nie było sequela.. 13-11-2025, 17:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-11-2025, 17:19 przez Rozgdz.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |