Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
9 to chyba najgorsza część z "nowych" F&F. Hobbs and Shaw jest jeszcze gorszy...

Odpowiedz
9 zdecydowanie najsłabsza, straszny kupsztal. 8 też słaba, ale lepsza.
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
Hobbs and Shaw to takie bootlegowe MCU.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem

Odpowiedz
Wczoraj przedostatnia część dobrze sprawdziła się jako film w tle, więc włączyłem dzisiaj 9 którą ledwo pamiętam, jestem w połowie i może się nie znam, ale...

9 jest lepsza niż 8, jest jakaś fabuła, prowadzona powoli i przerywana flashbackami które przywodzą klimatem na myśl pierwszą część, wybuchy wciąż są nudne, ale jest tam jakaś historia, która nie jest melodramatyczna i przedramatyzowana jak w 8, nieźle dobrali aktorów do flashbacków, o ile ten grający młodszego Cenę nawet pasuje z twarzy o tyle Van Diesela to wzięli raczej z powodów czysto aktorskich bo ni chuya nie wygląda jak Diesel, ale gra od niego lepiej xD

Dziwne, że dojebali taki budżet, a nie bawili się w deepfake, ale może i lepiej, bo to szanse na dobry efekt końcowy to pół na pół.

Podobno ostatnia część ma budżet około 340 milionów, większość pójdzie na pewno na gaże, chyba, że wskrzeszą Briana deepfakiem.

Odpowiedz
Teraz zauważyłem. Właściciel filmika może wyłączyć negatywne komentarze. GENIALNE>

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Będzie CGI Walker?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz

Odpowiedz
(19-05-2023, 12:09)Krismeister napisał(a): Będzie CGI Walker?

W tym klipie? Nie. Ogólnie? Też chyba nie. Ponoć jedyne fragmenty z Walkerem to retrospekcje z piątki. Co znowu nie ma sensu, bo znowu będą wszyscy oprócz niego. Ale ta seria nigdy nie miała sensu.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Diesel teasował na instagramie, więc prawdopodobnie Brian zostanie wskrzeszony w Fast: Up to 11 (spinal tap), ma go grać któryś z braci i nie... To nie żart.

Odpowiedz
Na tym etapie mam już wywalone - dawajcie tego CGI-Briana na finał, niech jakoś się tam przysłuży ekipie (o przepraszam, RODZINIE), wskrzeście wszystkie postacie, których jeszcze zapomnieliście wskrzesić, dorzućcie UFO, smoki i roboty-ninja, i można zakończyć serię z przytupem.

Odpowiedz
A na końcu okaże się, że to wszystko sen po tym jak Dom rozjebał się Chargerem o trucka w pierwszej części i od 22 lat leży w śpiączce

Odpowiedz
Będą musieli inną postać wskrzesić po tym filmie, to by było bezczelne, ironiczne i przekomicznie jednocześnie, w duchu tej serii.

Odpowiedz
Przez ostatnie 8 części nikt nie wiedział, że on istnieje więc wypierdolone w niego po całości :)

Odpowiedz
Heh, przypominają mi się trochę "Niezniszczalni 2", gdzie
Może tutaj zamysł był podobny :)

Odpowiedz
Dlatego powinni odjebać Briana, skończyło by się udawanie, że wolał zostać niańką niż napierdalać się samochodami i cała ekipa miałaby motywację jak stąd do ja pierdole.

Odpowiedz
(19-05-2023, 12:55)yacajackowski napisał(a): A na końcu okaże się, że to wszystko sen po tym jak Dom rozjebał się Chargerem o trucka w pierwszej części i od 22 lat leży w śpiączce

Doskonały pomysł na reboot serii. I od nowa.

Odpowiedz
Jak zobaczycie finałową akcję to pierdolniecie ze śmiechu xD

Odpowiedz
A Momoa? Będzie kolegą Doma i rodziny w następnej części?

Odpowiedz
Okaże się, że to jego brat, którego nie znał.

Odpowiedz
(19-05-2023, 14:15)yacajackowski napisał(a): A Momoa? Będzie kolegą Doma i rodziny w następnej części?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości