Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
Nie. I, jak słusznie radzi shamar, nie oglądaj jej, zepsujesz sobie resztki reputacji :)

Odpowiedz
Cytat: Fast Five (...) 4/10

Że niby jedynka jest lepsza? I jeszcze trójka? Serio? SERIO? Phil, co ty wąchasz? :)

Odpowiedz
(26-07-2013, 19:11)Mierzwiak napisał(a): Nie. I, jak słusznie radzi shamar, nie oglądaj jej, zepsujesz sobie resztki reputacji :)

To nie będzie ciekawe do zanalizowania. I said "anal"... huh-huh.

Ocenił 1. najwyżej (co jest zupełnie normalne). 5 dosyć nisko (choć ja uważam, że jest lepsza od 3 i w ogóle najlepsza po 1).
Z powyższych ocen wynika, że cz. 6 oceni właściwie czyli gdzieś w granicach dna :)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Mój mózg dostał raka po obejrzeniu "Wściekłych 6". Dawno nie widziałem takiego debilizmu. Gadki pomiędzy postaciami na maksa denne. Jedyny plus to Johannes Taslim. To jakiś profesjonalny fighter? Pamiętam, że grał w "The Raid". Chciałbym go mieć w swojej ekipie.

Odpowiedz
Po chu tu przyszedłeś Mental? Po wpierdol czy po kurczaka z KFC? Jak po kurczaka to niestety nam się skończył, ale mamy cała masę wpierdolu, jeżeli wolisz.

Odpowiedz
Cytat:Jak po kurczaka to niestety nam się skończył,

To dobrze, bo jestem biały :)

Odpowiedz
Tony Jaa w F&F7

Odpowiedz
I jednak będę musiał obejrzeć ten chłam.

PS - dziwne, że niektórzy tutaj znają Jaa. I cokolwiek ich obchodzi.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ong Bak to dość znany film, poza tym Gieferg tylko wkleił newsa, skąd wniosek że go ten aktor obchodzi?

Odpowiedz
Nie widziałem z kolesiem absolutnie nic i nawet nie wiedziałem jak wygląda póki sobie dzisiaj fotki nie wygooglałem, ale kilka razy trafiłem na biadolenie, że powinien wystąpić w Expendables bo jest przecież taaaaki zajebisty.

Odpowiedz
Jedynie sprawdzałem.

Odpowiedz
Wreszcie będę miał okazje podziwiać umiejętności Jaa w jakimś lepszym filmie niż te wszystkie szmiry w których wystąpił :)

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Za rok będziemy mieć finał trylogii :)

Cytat:A sekwencja na lotnisku to 10/10

A zastanawiałeś się nad tym jak długi musiał być ten pas? :)

Cytat: i jeden z najlepszych filmów 2013

Pierwsza trójka z pewnością, zaraz za MoS ;)

Odpowiedz
Rihanna Ora. Me likey :)

Odpowiedz
Podobno Kurt Russell negocjuje rolę w FF7.

Odpowiedz
A akcja będzie się dziać w kosmosie, z czego ostatnie 20 minut to finałowy pościg po pasach asteroid wokół Saturna.

Odpowiedz
W kosmosie to się będzie działo szóste Die Hard, a nie DOBRE SERIA KINA AKCJI pt. Fast & Furious.

Tak, po tylu filmach, można powiedzieć, że seria Die Hard to cienizna za wyjątkiem dwóch odcinków. :(

Odpowiedz
Cytat:to cienizna za wyjątkiem dwóch odcinków.
Więc mamy remis, bo dokładnie to samo można napisać o F&F. Bo cztery pierwsze części oscylowały od przeciętniaka do dna.

Odpowiedz
Raczej od dna do dna.

Odpowiedz
Mógłbym tak napisać, ale jedynka w sumie nie była jakaś mocno kiepawa. Ot, taki przeciętniaczek.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości