Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
Paskudny plakat.

Odpowiedz
Ciekawe, czy w którejś części pojawią się te samochody w kosmosie? ;)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(06-03-2015, 10:38)military napisał(a): Paskudny plakat.

Ja bym powiedział, że raczej niezamierzenie śmieszny :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Podobnie jak śmieszna jest ta scena. I nie ukrywam, że bardzo chciałbym zobaczyć jak ona została w scenariuszu opisana.
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Scena w domu, z Mią?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dwa niesamowicie sztuczne ujęcia w których mężczyzna osłania kobietę przed eksplozją i oboje odlatują jako rozmazana przez użycie CGI sraka to za dużo nawet w 2-godzinnym filmie, a co dopiero w jednym trailerze.

Odpowiedz
Ale co się czepiasz? :) Przecież już w 4. była cysterna, która wyglądała żałośnie.

Ale nie twierdzę, że ten "wybuch" nie wygląda dennie.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
A ja twierdzę. Skąd porównanie do cysterny? Obie sceny wyglądają oglądanie.

4 tygodnie!

Odpowiedz
Nie widziałem tam niczego, z czym bym miał jakiś problem. Still can't wait.

Odpowiedz
O fak, myślałem że nic głupszego od sceny z samolotem nie będzie, ale ten motyw z przeskakiwaniem samochodem z jednego budynku do drugiego? LOL :o
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Teraz się obudziłeś? LOL

Odpowiedz
(13-03-2015, 14:41)Gieferg napisał(a): Teraz się obudziłeś? LOL

No bo kuhwa może dopiero teraz to widziałem po raz pierwszy?
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Oby Statham zabił wszystkich z ekipy FF i zakończył tę nędzę.

Wypisujcie miasta, które zaciskają kciuki za Stathama!

Odpowiedz
(13-03-2015, 14:20)Gieferg napisał(a): Nie widziałem tam niczego, z czym bym miał jakiś problem. Still can't wait.

Same here.

(13-03-2015, 18:54)Mental napisał(a): Oby Statham zabił wszystkich z ekipy FF i zakończył tę nędzę.

Odpowiedz
Jesli w kolejnych będzie więcej Dwayne'a (bo teraz zanosi się na mocno ograniczony występ), to jak dla mnie mogą kręcić nawet F&F in Space :P

Teraz nie wypada nikogo zabijać, skoro w poprzedniej części odpadły dwie osoby, a teraz musi odpaść Brian (a z nim pewnie także Mia, no nie?).

Odpowiedz
Widmo F&F: Hyperspace.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
To niech chociaż tych dwóch Murzynów ubije.

Odpowiedz
(13-03-2015, 11:07)Juby napisał(a): A ja twierdzę. Skąd porównanie do cysterny? Obie sceny wyglądają oglądanie.

(13-03-2015, 14:20)Gieferg napisał(a): Nie widziałem tam niczego, z czym bym miał jakiś problem.

Ależ skąd. Wygląda jak "FULL kaskaderka", "na żywo", zero sztuczności i CGI. Szczególnie ujęcie od boku, które jebie bluescreenem na milę (dokładnie tak jak ten 'uskok od wybuchu' z F7)

Odpowiedz
(13-03-2015, 22:41)Mental napisał(a): To niech chociaż tych dwóch Murzynów ubije.

Nie może bo to chyba comic reliefy tej serii. :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Cytat:Ależ skąd. Wygląda jak "FULL kaskaderka", "na żywo", zero sztuczności i CGI. Szczególnie ujęcie od boku, które jebie bluescreenem na milę (dokładnie tak jak ten 'uskok od wybuchu' z F7)

Sorry, ale w kwestii tego czy coś MI przeszkadza i czy JA mam z tym problem jestem jedyną i ostateczną wyrocznią, także wiesz, gdzie sobie możesz to wsadzić :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości