(04-02-2013, 12:36)shamar napisał(a): To mi przypomina dlaczego do tej pory nie mam ochoty obejrzeć "5".
To obejrzyj, bo to najlepsza część. Może wtedy zmienisz nastawienie do serii.
04-02-2013, 14:46
|
Szybcy i wściekli
|
|
Ja obejrzałem, nawet na blu-ray kupiłem, ale w żaden sposób nie zmieniło to mojego nastawienia do gównianej reszty. A co do pościgu z sejfami - to co widać w tym klipie to podniesienie do kwadratu przesadyzmu z piątki. Niestety moja granica tolerancji na pierdoły w serii, która, choćby ze względu na drętwą obsadę musi się naprawdę bardzo starać by przykuć moją uwagę zostaje w tym momencie przekroczona o jakieś 200%, a w tym roku będzie w kinie co oglądać także podziękuję. Co za tym idzie, w tym momencie kończę też biadolić w tym temacie, bo nie jestem Hitchem :)
04-02-2013, 14:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2013, 14:55 przez Gieferg.) (04-02-2013, 14:50)Gieferg napisał(a): A co do pościgu z sejfami - to co widać w tym klipie to podniesienie do kwadratu przesadyzmu z piątki.Chyba żartujesz :) W tym zwiastunie nie ma nic głupszego niż motyw z sejfem. Bo niby co? Że auta koziołkują? Że auta wyskakują z ramp? To jest ta przesada? 04-02-2013, 16:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2013, 16:41 przez Gal Anonim.)
Zapowiada się zajebiście, narzekacze niech sobie idą oglądać naturalistyczne kino moralnego niepokoju pt. Expendables :)
Trudno oceniać po takich krótkich migawkach, ale jeśli miałbym zgadywać, to będzie powtórka z Fast Five, czyli dokładnie to, czego oczekuję. 04-02-2013, 16:46 Cytat:Bo niby co? Że auta koziołkują? Że auta wyskakują z ramp? To jest ta przesada? Motyw z samolotem plasuje się imo na tym samym poziomie debilizmu co sejfik.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie. Bodie: Thought you said it was getting warmer. Poot: The world goin' one way, people another yo'. 04-02-2013, 16:49 Cytat:bo nie jestem Hitchem Idź sobie zmontować wersję filmu, w którym nie jesteś wkurwiającym trollem. Obejrzyj ją 10 razy i wsadź sobie w dupę.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 04-02-2013, 16:50
Hitch, daruj sobie takie posty bo dostaniesz osta w końcu. Ile można?
Gieferg, a co z tym samolotem? Przebijają mu skrzydło i go niszczą. Nie ciągną go przecież za sobą przez pół miasta :) 04-02-2013, 16:51 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2013, 16:51 przez Gal Anonim.)
Gieferg zaczął, a skoro tego nie zauważyłeś to tyczy się ciebie też.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 04-02-2013, 16:54
Nie wiem, Hitch, kto zaczął. Widzę już któryś raz już takie posty u Ciebie. Możesz czuć się dumny, że śledzę bardziej to, co piszesz ty niż to, co pisze Gieferg :)
04-02-2013, 16:59
Hitch specjalizuje się w pisaniu postów o tym, że nie obejrzy filmu i ma go w dupie, ale regularnie o tym przypomina. Napisałem, że nie będę czegoś takiego uskuteczniał w tym temacie (film co prawda obejrzę, ale póki co straciłem zainteresowanie), a ten już toczy pianę z pyska :)
Cytat:Gieferg, a co z tym samolotem? Po prostu bardzo, ale to bardzo nie podoba mi się ta scena, zbyt przegięta jak dla mnie (starcie McClane'a z samolotem w DH4.0 też mnie zawsze bezgranicznie wkurwiało). Wolałbym aby ta seria obrała jednak inny kierunek,bo jak tak dalej pójdzie w siódmej części będą przewracać wieżę Eiffla. Dobra, znikam z tego tematu. 04-02-2013, 17:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2013, 17:11 przez Gieferg.)
Panienki, jeszcze chwila i wkleję gifa adekwatnego do sytuacji :)
11 sekunda spotu: ![]() To chyba najbardziej charakterystyczna wizytówka tej serii. Zawsze dwie :) 04-02-2013, 17:05 (04-02-2013, 17:04)Gieferg napisał(a): Wolałbym aby ta seria obrała jednak inny kierunek,bo jak tak dalej pójdzie w siódmej części będą przewracać wieżę Eiffla. Dobra, znikam z tego tematu. Przecież w pierwszych trzech filmach nie było żadnych przegiętych zagrywek w stylu ciągniętego sejfu, rozwalania samolotu, cysterny-piłeczki pingpongowej, a i tak ci się nie podobały. :P 04-02-2013, 18:30
Pierwszego nie lubię bo to cienka kalka z Point Break, drugiego nie lubię bo jest ogólnie gówniany, trzeciego nie widziałem.
04-02-2013, 18:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2013, 18:42 przez Gieferg.)
Spytam więc co robisz w tym temacie?
Seria do Ciebie nie trafia, ale nie musisz obrzydzać jej innym. Ja już się nauczyłem, żeby na siłę swojego zdania nie forsować na forum i unikam tematy o filmach, które mi się nie podobają. 04-02-2013, 18:49 Cytat:Spytam więc co robisz w tym temacie?Od kilku postów jedynie odpowiadam na pytania, które ciągle mi ktoś zadaje... Cytat:Seria do Ciebie nie trafiaFast Five do mnie trafiło. Gdyby nie to, od dawna bym do tego tematu w ogóle nie zaglądał. 04-02-2013, 18:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2013, 18:52 przez Gieferg.) (04-02-2013, 14:27)Arahan napisał(a): Nie, ale widać, że seria nie jest skierowana do Ciebie, a mimo to marudzisz. Nie oglądasz, nie podoba Ci się to się zwyczajnie nie wypowiadaj. Co innego widzieć i miałczeć, ale nie ... Widziałem od 1 do 4. Piątka czeka i nawet dziś miałem ją oglądać. Cz. 1, cz. 2 a możliwe, że nawet 3. (nie pamiętam widziałem ją raz) nie miały sporych przegięć. Mylę się? Więc jest to seria, która zaczęła się od filmu sensacyjnego z elementami akcji a kończy jako przegięta seria akcji. Czy mam z tym problem? Nie mam, stwierdzam tylko fakty. A obejrzeć sobie obejrzę - nie czuję tu specjalnego odpychu, jak co niektórzy przy nowym Die Hard. Jedni wolą latające samochody, inni McClane'a - superbohatera. (04-02-2013, 14:46)Juby napisał(a): To obejrzyj, bo to najlepsza część. Może wtedy zmienisz nastawienie do serii. Czytaj wyżej - ja nie mam złego nastawienia do serii ale oprócz 1. części to nic specjalnego.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 04-02-2013, 19:25 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-02-2013, 19:26 przez shamar.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |