A dwójki chyba nigdy nie obejrzalem.
22-12-2018, 04:36
|
Szybcy i wściekli
|
|
No nie, trójke warto choćby dla Hana. Jak ktos bardzo nie chce to może ją obejrzeć po 6-tce, ale IMO warto, bo jest calkiem sympatycznym spin-offem.
A dwójki chyba nigdy nie obejrzalem. 22-12-2018, 04:36 Cytat:Jak ktos bardzo nie chce to może ją obejrzeć po 6-tce Tak też zrobiłem. Nie warto, jest gównianym spin-offem z totalnie antypatycznym głównym bohaterem. 22-12-2018, 11:52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2018, 11:52 przez Gieferg.) (22-12-2018, 00:37)Kuba napisał(a): Z serii widziałem jeden film. Jeśli mam cokolwiek nadrobić to jedynie części od 5 (nie widzę żadnego powodu aby ogladać poprzednie). Widziałem konkretnie 7... spore stężenie żenady. jak na 3 zdania. (22-12-2018, 00:24)zombie001 napisał(a): No tak, ale jak to się ma do relacji Hobbsa i Shawa?Nijak. Oprócz tego, że ten drugi też chciał zabić jego i Elene. Ale mogłeś zapomnieć. W końcu to telenowela.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 22-12-2018, 11:57 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2018, 12:23 przez shamar.) (22-12-2018, 12:15)Kuba napisał(a): @shamar w twoim wydaniu taki komentarz brzmi nawet śmiesznie. Ja przynajmniej się nie przyznaje, że oglądam serie od środka. A nawet nie - że ogladam jedynie środkowy film z serii.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-12-2018, 02:59
Jakby to było LOTR, trylogia Nolana czy Star Warsy to pewnie bym się nie przyznawał. Przy Szybkich i wściekłych? Chyba jakoś będe żył z tym ogromnym poczuciem wielkiego wstydu :) Oglądając (nadmienie, że nie z własnego wyboru) 7 nawet przez moment nie miałem wrażenia, że trace cokolwiek, serio. Szybko wszystkich istotnych powiązań między postaciami szło się domyślić. Jakiś związek emocjonalny też zbytnio potrzebny nie był.
23-12-2018, 04:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2018, 04:05 przez Kuba.)
Nie mogłeś się domyślić bo tam przez 6 wcześniezych filmów trwała latynoska telenowela.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 23-12-2018, 04:44 Wchodzą w SF na całego, Elba jako terminator... No ok, jakoś bardziej mnie to ciekawi, niż FF9. Zwłaszcza FF9 bez Rocka i Stathama :P W pewnej chwili myślałem, że zrobią powtórkę z "Aim for the bushes" XD No i są... You just can't beat the classics :) Na dzień dzisiejszy jestem w kinie. 01-02-2019, 16:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-02-2019, 16:40 przez Gieferg.)
Takie F&F tylko bez nadużywania słowa family. Czyli bez szans na kino bo szkoda kasy ale jak poleci za 3 lata w TV to rzucę okiem. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 01-02-2019, 16:45
Zawsze przy okazji nowego odcinka tej serii mam te same rozkminy. Zawsze urzeka mnie, że z prostej jedynki ewoluowało to w komiksową serię wielkich hitów kasowych. Nie da się ukryć, że jest to jakieś osiągnięcie.
Idą (przynajmniej w klimacie zwiastuna) w jakąś ogromną już samoświadomość. Zapowiada się na wielki hit i mnóstwo ludzi będzie się dobrze bawić. Potencjał dramaturgiczny tu zerowy. "Family" nie pada tu ani razu. Wygląda na to, że Universal rozumie ideę spin-offów lepiej niż Disney.
.
01-02-2019, 17:09
Nie ma Diesla, pseudo-śmiesznych raperów, wiecznie skrzywionej Rodriguez i telenowelowego posmaku całości, została tylko głupkowata, bezpretensjonalna akcja, dwaj łysole i przegięty villain - tego właśnie potrzebowała ta seria. :)
https://www.filmweb.pl/user/Nawrocki/activity
https://letterboxd.com/nawrocki/list/best-movies-of-2020s/ https://letterboxd.com/nawrocki/list/2024-movies/ 01-02-2019, 17:40
Prezentuje się to absolutnie kretyńsko - I like it. Brat to nazwał nieoficjalną adaptacją "Saints Row", z czym się w pełni zgadzam :P
01-02-2019, 19:26
Wygląda jak głupia, absurdalna i zajebista rozrywka w której cała główna trójka aktorów zdaje sie świetnie odnajdywać. Na dodatek realizacja wygląda na odpowiednio przegiętą, ale i dobrą więc chyba już wyprawa do kina jest pewna :)
01-02-2019, 19:38
Najlepsze jakby ten spin-off zarobił więcej niż ostatnie F&F, chyba by Dieslowi nie starczyło maści na ból dupy. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 01-02-2019, 19:42
Niech zarobi 1/10 tego co ostatnia część to będzie sukces.
Idealny komentarz z YT podsumowujący ten zwiastun - Hobbs and shaw should meet the avengers in the next movie W sumie dlaczego nie? ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
01-02-2019, 21:24 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |