Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
No nie, trójke warto choćby dla Hana. Jak ktos bardzo nie chce to może ją obejrzeć po 6-tce, ale IMO warto, bo jest calkiem sympatycznym spin-offem.

A dwójki chyba nigdy nie obejrzalem.

Odpowiedz
Cytat:Jak ktos bardzo nie chce to może ją obejrzeć po 6-tce

Tak też zrobiłem.
Nie warto, jest gównianym spin-offem z totalnie antypatycznym głównym bohaterem.

Odpowiedz
(22-12-2018, 00:37)Kuba napisał(a): Z serii widziałem jeden film. Jeśli mam cokolwiek nadrobić to jedynie części od 5 (nie widzę żadnego powodu aby ogladać poprzednie). Widziałem konkretnie 7...

spore stężenie żenady. jak na 3 zdania.

(22-12-2018, 00:24)zombie001 napisał(a): No tak, ale jak to się ma do relacji Hobbsa i Shawa?
Nijak. Oprócz tego, że ten drugi też chciał zabić jego i Elene.
Ale mogłeś zapomnieć. W końcu to telenowela.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(22-12-2018, 03:47)Gieferg napisał(a):
Cytat:pojedynek całej trójki

LOL

Chodzi ci o słowo "pojedynek"?

@shamar w twoim wydaniu taki komentarz brzmi nawet śmiesznie.

Odpowiedz
Tak, o pojedynek, który z definicji oznacza "jeden na jednego".

Odpowiedz
Wiem, użyłem go z rozpędu, ale w sumie dzięki za zwrócenie uwagi, poprawiam.

Odpowiedz
(22-12-2018, 12:15)Kuba napisał(a): @shamar w twoim wydaniu taki komentarz brzmi nawet śmiesznie.

Ja przynajmniej się nie przyznaje, że oglądam serie od środka. A nawet nie - że ogladam jedynie środkowy film z serii.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jakby to było LOTR, trylogia Nolana czy Star Warsy to pewnie bym się nie przyznawał. Przy Szybkich i wściekłych? Chyba jakoś będe żył z tym ogromnym poczuciem wielkiego wstydu :) Oglądając (nadmienie, że nie z własnego wyboru) 7 nawet przez moment nie miałem wrażenia, że trace cokolwiek, serio. Szybko wszystkich istotnych powiązań między postaciami szło się domyślić. Jakiś związek emocjonalny też zbytnio potrzebny nie był.

Odpowiedz
Nie mogłeś się domyślić bo tam przez 6 wcześniezych filmów trwała latynoska telenowela.

Odpowiedz

Wchodzą w SF na całego, Elba jako terminator... No ok, jakoś bardziej mnie to ciekawi, niż FF9. Zwłaszcza FF9 bez Rocka i Stathama :P

W pewnej chwili myślałem, że zrobią powtórkę z "Aim for the bushes" XD
No i są...

You just can't beat the classics :) Na dzień dzisiejszy jestem w kinie.

Odpowiedz
Takie F&F tylko bez nadużywania słowa family. Czyli bez szans na kino bo szkoda kasy ale jak poleci za 3 lata w TV to rzucę okiem. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Zawsze przy okazji nowego odcinka tej serii mam te same rozkminy. Zawsze urzeka mnie, że z prostej jedynki ewoluowało to w komiksową serię wielkich hitów kasowych. Nie da się ukryć, że jest to jakieś osiągnięcie.

Idą (przynajmniej w klimacie zwiastuna) w jakąś ogromną już samoświadomość. Zapowiada się na wielki hit i mnóstwo ludzi będzie się dobrze bawić.

Potencjał dramaturgiczny tu zerowy. "Family" nie pada tu ani razu. Wygląda na to, że Universal rozumie ideę spin-offów lepiej niż Disney.
.

Odpowiedz
Nie ma Diesla, pseudo-śmiesznych raperów, wiecznie skrzywionej Rodriguez i telenowelowego posmaku całości, została tylko głupkowata, bezpretensjonalna akcja, dwaj łysole i przegięty villain - tego właśnie potrzebowała ta seria. :)

Odpowiedz
Prezentuje się to absolutnie kretyńsko - I like it. Brat to nazwał nieoficjalną adaptacją "Saints Row", z czym się w pełni zgadzam :P

Odpowiedz
(01-02-2019, 19:26)Grievous napisał(a): Brat to nazwał nieoficjalną adaptacją "Saints Row", z czym się w pełni zgadzam :P

W punkt. Głupotka z sercem. Stawiam się w kinie.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Wygląda jak głupia, absurdalna i zajebista rozrywka w której cała główna trójka aktorów zdaje sie świetnie odnajdywać. Na dodatek realizacja wygląda na odpowiednio przegiętą, ale i dobrą więc chyba już wyprawa do kina jest pewna :)

Odpowiedz
Najlepsze jakby ten spin-off zarobił więcej niż ostatnie F&F, chyba by Dieslowi nie starczyło maści na ból dupy. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Niech zarobi 1/10 tego co ostatnia część to będzie sukces.

Idealny komentarz z YT podsumowujący ten zwiastun -  Hobbs and shaw should meet the avengers in the next movie

W sumie dlaczego nie? ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
ja pier... Wyłaczyłem po 20 sekundach bo zaś będzie na mnie, że się wyzłośliwiam na guano, którego nawet nie obejrzę :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości