Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
Raczej chodzi o panoramiczny w 4:3 - http://forum.kolekcjonerdvd.pl/viewtopic.php?f=21&t=64
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Rozciąganie czy przelaczenie ustawien formatu obrazu zawsze zalatwia u mnie sprawe czy to na odtwarzaczu czy w telewizorze.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
shamar napisał(a):Rozciąganie czy przelaczenie ustawien formatu obrazu zawsze zalatwia u mnie sprawe czy to na odtwarzaczu czy w telewizorze.
Nic nie załatwia, bo każda ingerencja w obraz za pomocą wszelkich zoomów w TV czy odtwarzaczu zmienia jego właściwości.
22.04.2011

Odpowiedz
majlo napisał(a):
shamar napisał(a):zalatwia u mnie sprawe

Nic nie załatwia, bo każda ingerencja w obraz za pomocą wszelkich zoomów w TV czy odtwarzaczu zmienia jego właściwości.

Nie mam 50 cali FullHD tak więc ZOOM i rozciaganie załatwia u mnie sprawe bo nawet nie dostrzegam róznicy. I nie ogładam obrazu z metra odleglosci.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Jak nie dostrzegasz różnicy to wszystko OK. :)
22.04.2011

Odpowiedz
Żeby było jasne - jestem "fetyszstą" :) jeśli chodzi o poobcinane 16/9 czy szersze formaty ale nie mam sprzętu, zeby być fetyszstą innych, ekstremalnych detali :lol: :wink:

Odpowiedz
Ktoś się skusi? :)
Battlestar Galactica
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Akaki, a jak wygląda ta bardziej wypasiona wersja? :P
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Metalbox z Centurionem :).
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Packi Qdvd:

Uniwersalny żołnierz, Gwiezdne Wrota i coś jeszcze, też SF

i

Nagi Instynkt, Cliffhanger i jeszcze jakiś film

po 10 zeta :)
Częstochowskie MM jak zwykle

No i "Drugi Batman reżyserowany przez Schumachera" (bo zapewne u niektórych wspomnienie tego filmu z tytułu wywołało by szewską pasję ;p) po dwajścia złotych. No i Mroczny Rycerz za 25, za tyle samo 300 i drugi Terminator, po dwajścia Serpico, Straszne Filmy, Alex Rider dwupłytowy z figurką (sic!)

Odpowiedz
Never Fuck With Me napisał(a):No i Mroczny Rycerz za 25
Łee, za 10 zł więcej jest w Blu na jebaju. :P
22.04.2011

Odpowiedz
Band of Brothers na Blu-Ray za 126zł w folii - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=976771243
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Zdaje się, że na TheHut jest trochę taniej. ;)
22.04.2011

Odpowiedz
Fajna wyprzedaż na Merlinie. Między innymi antologia Batman za 60 złotych, czyli 50% taniej. Albo kolekcjonerskie wydanie 300 za 50 złotych. Polecam się rozejrzeć, może ktoś znajdzie coś ciekawego dla siebie.

Ja czekam, aż HMV znowu wystawi Blade Runnera za 6 funtów bo się ostatnio nie zdążyłem załapać :P. Zwlekałem, zwlekałem i zdjęli promocję.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
THX za info zamawiam na 100% Północ Południe - pakiet za 60zł :)

UPDATE
....i jeszcze Slumdoga na Blu zamówiłem:P
Miałem kupić Północ - Południe na dniach, zwlekałem z tym od grudnia.. a tu w tej samej cenie mam jeszcze film na Blu:D
http://www.facebook.com/BLUVISIONPL

Odpowiedz
Super okazja na HMV. Muszę się skusić.
http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;0;-1;-1;-1&sku=605145
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Szczeciński MM:

- Piraci 3: Na krańcu świata 2-dyskowe wydanie za 12 zł
- kolekcja (podejrzewam, że amaray) Hellboya (obie części) za 20 zł
- wydanie kolekcjonerskie Event Horizon (takie jak tu - klik) za 29 zł
- Jarhead za 10 zł
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Snappik napisał(a):Piraci 3: Na krańcu świata 2-dyskowe wydanie za 12 zł
A dwie pierwsze części też były? :) Bo "trójkę", tak nawiasem mówiąc, to za darmo miałbym wątpliwości, żeby przyjąć. ;)
22.04.2011

Odpowiedz
Niestety nie widziałem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Snappik napisał(a):wydanie kolekcjonerskie Event Horizon (takie jak tu - klik) za 29 zł

bez kitu :shock:
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon