Nie ma Lidki Sobieskiej = nie ma imprezy.
A te ohydne cienie na postaciach to jakiś żart?
A te ohydne cienie na postaciach to jakiś żart?
20-03-2022, 10:42
|
Tekken
|
|
Nie ma Lidki Sobieskiej = nie ma imprezy.
A te ohydne cienie na postaciach to jakiś żart? 20-03-2022, 10:42
To też przerzucam:
O rany, obrali to fujowe CGI udające animację 2D :/. Co do zwiastunu - już na starcie powiem, że będzie słabe, bo nie ma się co oszukiwać - fabuła Tekkena to składak najgłupszych tropów kina kopanego i sensacyjnego doprawionego antropomorficznymi miśkami i genetycznymi demonami i traktowanie jej serio to karkołomne zadanie. I mówię to jako ultras Tekkena ;). Ale przynajmniej skupią się na oklepach. 20-03-2022, 11:05
Skoro już temat został odkopany, to napiszę tylko, że Tekken 3 = najlepsza mordobitka ever :) Później mortal i street fighter.
20-03-2022, 17:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-03-2022, 17:16 przez Derelict Machine.)
Obejrzałem ten serial od Netlixa i jestem zadowolony. Generalnie miałem zerowe oczekiwania i obejrzałem to bardziej z racji mojej dziecięcej miłości do tej serii - "Tekken 3" to była moja pierwsza gierka na PlayStation. Uważam, że nie było i nie będzie lepszej bijatyki, aczkolwiek może przemawiać przeze mnie spory sentyment. Na pewno niebawem odpalę sobie emulatora z gierką.
Ku mojemu zdziwieniu fabuła serialu to właśnie fabuła z trzeciego Tekkenu. Głównym problemem serii jest fakt, że jest ona za krótka. 6 odcinków trwającym po 20-kilka minut to trochę mało, tym bardziej, że twórcy mogli zaprezentować nam sporo fajnych i widowiskowych pojedynków w turnieju. Kilku postaci mi zabrakło. Graficznie niektóre postacie wyglądają lepiej (Hwoarang - to była zawsze moja ulubiona postać w Tekkenie jeśli chodzi o styl walki, Jin Kazama), niektóre gorzej (Paul, King tak średnio wyszedł), ale raczej nie mam większych zastrzeżeń do wizualnej strony serialu - taki tam średniak. Bez tragedii, ale też bez szału. Podobały mi się pojedynki i sporo nawiązań do samej gry, jeśli chodzi o walki poszczególnych bohaterów. W sumie lepsze niż ostatni aktorski Mortal Kombat. 6+/10
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.
19-08-2022, 21:47 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |