Terminator 2 Music Video
witam, ta sekcja wydaje mi się najbardziej odpowiednia

a więc skończyłem pewien mały projekcik, taki swoisty hołd dla filmu Camerona

oto on

czekam na wasze opinie

acha oczywiście tylko dla tych co oglądali film :D

PS

na you tubie obraz leci o ułamek sekundy za szybko, jak dla mnie jest to pewien minus, jeżeli ktoś będzie chciał to mogę wstawić link do oryginalnego pliku. zajmuje ok. 40 Mb

Odpowiedz
Powiem ci tylko jedno: fragmenty T2 + taka muzyka = NIE :)

Odpowiedz
czemu? :D dla mnie pasuje jak ulał :)

Odpowiedz
Po prostu nie pasuje, w 80% przypadków metalo-podobne muzyki dodawane do clipów do niczego się nie nadają.

Odpowiedz
Poprawna robota. Przyznam, że nie wzięło mnie zbyt mocno - jednak Rammstein ma sporo wdzięczniejszych kawałków - nawet jeśli są bardziej wyeksploatowane :-)

Zrewanżuję się moim montażem:

STANDBY="Loading Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject">
width="425" height="350" ShowControls="1" ShowStatusBar="0" ShowDisplay="0" autostart="0">

(41.4M)

Video: Aliens, więc jak zwykle - dla tych co widzieli.
Audio: NIN - Just Like You Imagined

Odpowiedz
to niby co miałem dodać? jakąś techniaweczke do terminatora? taki film wymaga cięższej muzyki.

gitarowe riffy jak ulał pasują do pościgów. no i główna partia jak arnie nawala z miniguna :D

Odpowiedz
Ale czemu w Ogolnych Dyskusjach Filmowych, a nie w Pierdolach, Banialukach i Innych Bzdetach? :?
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
A mnie się podoba. Dynamicznie zmontowane i Rammstein mi tu pasuje. Jak byś coś jeszcze popełnił to daj znać :)
fb.com/bart.poznaniak

Odpowiedz
Muzyka tak, wokal już nie. ;-)
Jednak ja nie jestem obiektywna, ponieważ nie potrafie słuchać bawarskiego języka. ;-)

Odpowiedz
Ronaldinho napisał(a):Po prostu nie pasuje, w 80% przypadków metalo-podobne muzyki dodawane do clipów do niczego się nie nadają.

A oto jeden z przypadkow mieszczacych sie w pozostalych 20%:

fuck yeah:)

Odpowiedz

Nie ja popełniłem, ale będąc maniakiem Megadeth, jakoś natrafiłem - co sądzicie? Mi się całkiem podoba, ale to już wina tego maniactwa, a ciekawi mnie co sądzicie :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości