The Adventures of Cliff Booth (2026)
"Przygody Cliffa Bootha" to bardziej mi się kojarzy jako tytuł serialu nie filmu. I tak bym bardziej widział ten projekt. Zwłaszcza, że robi to Netflix. I pasował by udział Finchera bardziej bo nie cały serial tylko poszczególne odcinki mógłby reżyserować, tak jak "Mindhuntera".

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Jakby to był miniserial to pewnie w całości realizowałby go Tarantino

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
(29-07-2025, 22:44)zombie001 napisał(a): Albo inaczej... Że to co najlepsze w Tarantinowskich historiach potrafi uchwycić na ekranie... tylko sam Tarantino Duży uśmiech
To. Generalnie mam wywalone na ten film na razie, bo raz, że Fincher mnie nie jara od dawna a dwa, że Once Upon a Time to jeden z najgorszych, jeśli nie najgorszy Quentin. Jak tutaj obaj dali z siebie co najgorsze z ostatnich lat, może być grubo. Jakieś tam 10% szans może i jest, że wyjdzie z tego coś świeżego, jakimś cudem dwa minusy dadzą plus. Ale na papierze, wydaje się, że kij w dupie Finchera plus samo zachwyt Quentina scenarzysty to recepta na niezłego zbuka. Ciekawe jak to Fincher ugryzie. Próba udawania Tarantino nie dość, że mało ambitna, ma chyba małe szanse powodzenia. Przypomnijcie mi fajne użycie muzy u Finchera. Nawet to Pixies w Fight Clubie, mimo że słynne, wydaje się teraz mało subtelne. Z kolei zrobienie tego w typowym stylu Finchera też raczej nie może się udać. Operatorem kto tam jest?

Odpowiedz
Gość od Manka, Killera i Ferrari -
Erik Messerschmidt

Do najnowszego filmu Ridleya Scotta też on robił zdjęcia, nie Wolski.

Wysłane przy użyciu Tapatalka
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Dwa tluste koty, The Movie.

Quentin widze konczy tak jak zaczynal. Niech sobie kreca, cudow sie nie spodziewam, ale moze bedzie to cos spoko-ogladalnego. Dla mnie Quentin skonczyl sie na Kill Billach, The Killer byl fatalny, ale Fincher to ciagle Fincher - w sumie nietypowa kolaboracja, a wiec nie skreslam, ale tez sie nie nakrecam. Prosze mnie obudzic, gdy to juz wyladuje w kinie, czy gdzie to ma miec premiere.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
https://www.instagram.com/p/DM0kJ8BxTpA/?img_index=7&igsh=MW42Z2FrM2VqcG5ieg==

Tu już wygląda lepiej nawet z peruką. Ale myślę, że potem jego look będzie właśnie z odrośniętym buzz cutem
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Booth chyba będzie tam jakimś Panem Wolfem więc może ta peruka jest celowo chujowa bo to tandetne przebranie.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
A Booth nie będzie dalej kaskaderem? Może to jego image czyli wykonujący najgorszą robotę zbrukany facet w średnim wieku próbujący dorobić do emerytury.

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
film najpierw doczeka się dwutygodniowej, wyłącznej premiery w kinach IMAX na całym świecie w dniu 25 listopada, a 23 grudnia trafi na NF

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości