The Avengers (2012)
Ok, chyba odlajkuję profil MCU, bo teraz rzucili coś, co może być Ultronem albo randomowym gościem w srebrnym pancerzu.

Odpowiedz
To raczej coś, co będzie Ultronem (lub ewentualnie jego robotem) po kilku miesiącach pracy speców od CGI :P

Na concept-artach można zobaczyć te robociki (przynajmniej jakiś ich zarys). Martwi mnie trochę to, że mogą przypominać mniejsze Sentinele z X-menów :/
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
A kiedy Scarlet Witch?
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
Są już filmiki na których jest z Hawkeyem. Słaba jakość, ale w sumie, prezentuje się tak jak na concept-arcie.

Odpowiedz
Jest z góry i daleka na tym filmiku od 0:50, wiedzieli jak ubrać Elżbietkę Olsen :)

A pod tym linkiem zdjęcia Quicksilvera z bliska i Scarlett Witch z daleka
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=96674

Odpowiedz
(24-03-2014, 16:48)Juby napisał(a): Over 9000 razy lepszy od tego z DoFP.

Wygląd obydwu jest przeciętny. Na concept-arcie prezentował się może i 9000 razy lepiej, ale na zdjęciach z planu...

Singera zawsze można wybronić tym, że akcja X-menów osadzona jest w latach 70. Plus jego Quicksilver ma koszulkę z Pink Floyd, a wiadomo:
Quicksilver z koszkulką Pink Floyd > Quicksilver z jakimś dziadostwem, które ma imitować superkostium :P

Za to SW słodziak:
+ extra hot
jakby nie wyświetlało to tutaj źródło: http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=96674

Odpowiedz
Tak jak styliści uparli się kiedyś "modnie" uczesać Maguire'a na wzór fryzury Cruise'a z 2005-2006 roku, tak teraz nastaje jakaś moda na fryzury z lat 80-tych. Przynajmniej tak mi się kojarzy fryzura Johnsona, czy też np Goblina w TASM 2. Pewnie nikt nie czekał na to z zapartym tchem, ale wygląda na to, że Hawkeye nie zmieni kostiumu.

Odpowiedz
Scarlet Witch to strzał w dziesiątkę i nie chcę, by zmieniała ubranie na inne. Ewentualnie niech dadzą jej szkarłatną wersję kombinezonu Black Widow.

Cytat:ale na zdjęciach z planu...
Góra ujdzie, dół niezbyt. Zbyt mocno się różnią jak dla mnie.

Odpowiedz
Kurde, świetne te kostiumy. Fajnie by bylo jakby takie zostaly przez caly film i nie pakowali ich potem w jakieś inne, bardziej superhero.

Odpowiedz
Zgadzam się z Crovem, choć bardziej podoba mi się kostium Olsenki niż Johnsona. Tutaj jej chyba najlepsze z dotychczasowych zdjęć, wygląda bardzo "whedonowsko", równie dobrze mogłaby się pojawić w Buffy.

Odpowiedz
no to jeszcze na dokładkę Ultron
Hehehe.

Odpowiedz
SW ponownie. Ależ ona świetnie wygląda, nie mogę się doczekać reakcji Starka na jej strój.

Odpowiedz
Wyglądają spoko, nie wiem czym tu się zachwycać. Olsenka trochę szeroka w barach.

Whedon podkradł trzon obsady Godzilli? Chyba to przeoczyłem albo zapomniałem.

Odpowiedz
Trzon?:D Olsenkę szanuję za pokazanie cycków w Oldboyu, czyli spełnienie marzeń z dzieciństwa, które oscylowały wokół jej sióstr,ale które nigdy się nie ziściły. Ale żeby od razu mówić tu o aktorstwie?

Odpowiedz
Cytat:Trzon?:D
Johnson, Olsen i Cranston. Dwie z trzech ważniejszych postaci występujących w Godzilli są w Avengers.

Odpowiedz
Oglądałeś Marcy May Marlene albo Liberal Arts? To obejrzyj, a potem wypowiadaj się o jej aktorstwie.

Odpowiedz
raven.second

Wszyscy wiemy,że Cranston zagra Waltera, tak jak Aaron nadal gra Jesse'ego.

Szaman

Widziałem i nadal nie wiem o co ci chodzi? Przecież tam nie pokazała cycków...

Odpowiedz
(24-03-2014, 21:32)zombie001 napisał(a): Wygląd obydwu jest przeciętny. Na concept-arcie prezentował się może i 9000 razy lepiej, ale na zdjęciach z planu...

Relax - stroje nie są złe, ale to tylko, no właśnie... zdjęcia z planu. Pewnie w postprodukcji wstawią tam jeszcze milion rzeczy łącznie z choinką i delfinkiem.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(24-03-2014, 22:17)Mickey napisał(a): no to jeszcze na dokładkę Ultron
Hehehe.
Mam przeczucie, że ciało Ultrona to asgardzki Destroyer po inżynierii odwrotnej. W sumie tylko wtedy mógłby stanowić zagrożenie dla Hulka i Thora.

Olsenka jest qt jak ciasteczko.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Whedon trolluje na całego a Wy się nabieracie? lulz

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon