The Dark Knight (2008)
military napisał(a):A znacie ten kawał, co idzie Batman i widzi przepaść, a obok most, ale myśli "co, ja Batman jej nie przeskoczę?", skacze i spada, a potem idzie Batman Batman i widzi przepaść, a w przepaści Batman, a obok most, i myśli "co, ja Batman Batman jej nie przeskoczę?", skacze i spada, a potem idzie Batman Batman Batman i widzi w przepaść, a w przepaści Batman i Batman Batman, a obok most, i myśli "co, ja Batman Batman Batman jej nie przeskoczę?", skacze i spada, a potem przychodzi Superman? ;)

Znam to, ale całkowicie to położyłeś :P

prawidłowo to wygląda tak >>>

Idzie Batman, patrzy - dziura, myśli "ee tam, jestem Batman przeskoczę" skacze i wpada. Idzie batmanbatman, patrzy - dziura, w dziurze Batman, myśli "ee tam ja jestem Batmanbatman, spokojnie przeskoczę" skacze i wpada. Idzie batman batman batman, patrzy - dziura, w dziurze Batman i Batman Batman, myśli "ee tam ja jestem Batman batman batman, spokojnie przeskoczę" skacze i wpada. Idzie batman batman batman batman, patrzy - dziura, w dziurze Batman, batman batman i Batman Batman Batman, myśli "ee tam ja jestem Batman batman batman batman, spokojnie przeskoczę" skacze i wpada. Idzie batman batman batman batman batman, patrzy - dziura, w dziurze Batman, batman batman, batman batman batman i Batman Batman Batman Batman, myśli "ee tam ja jestem Batman batman batman batman batman, spokojnie przeskoczę" skacze i wpada. Idzie batman batman batman batman batman batman, patrzy - dziura, w dziurze Batman, batman batman, Batman Batman Batman, Batman Batman Batman Batman i Batman Batman Batman Batman Batman myśli "ee tam ja jestem Batman batman batman batman batman batman, spokojnie przeskoczę" każdemu kto doczytał do tego momentu spodziewając się jakiejś senwnej puenty szczerze gratuluję bo raczej nikomu nie starczy cierpliwości żeby dojśc dalej niż do Batmana Batmana Batmana Batmana :P

Dopiero po takim dowcipie słowo Batman debilnie brzmi :lol:

I przy okazji:
- poproszę dwa bilety.
- normalne?
- Nie, POPIERDOLONE !!!

(obydwa opowiadał mi ten sam gośc)

Ale to nie było tak! :)

Pozwól, że naprostuję...

idzie Batman i widzi przepaść, a obok most, ale myśli "co, ja Batman jej nie przeskoczę?", skacze i spada, a potem idzie Batman Batman i widzi przepaść, a w przepaści Batman, a obok most, i myśli "co, ja Batman Batman jej nie przeskoczę?", skacze i spada, a potem idzie Batman Batman Batman i widzi w przepaść, a w przepaści Batman i Batman Batman, a obok most, i myśli "co, ja Batman Batman Batman jej nie przeskoczę?", skacze i spada, a potem przychodzi Superman, widzi przepaść, a w przepaści batman, batman batman i batman batman batman. superman mysli - co, ja superman nie przeskocze? i spadl. idzie superman superman, widzi przepasc, obok most, w przepasci batman, batman batman, batman batman batman i superman, i mysli 'co, ja superman superman nie przeskocze?', i spadl, a potem idzie superman superman superman, widzi przepasc, obok most, w przepasci batman, batman batman, batman batman batman, superman i superman superman superman, i mysli 'co, ja superman nie przeskocze?', i spadl, idzie zolwik, widzi przepasc, obok most, w przepasci batman, batman batman, batman batman batman, superman, superman superman, superman superman superman, mysli 'co, ja zolwik nie przeskocze?', i spadl, idzie zolwik zolwik, widzi przepasc, obok most, w przepasci batman, batman batman, batman batman batman, superman, superman superman, superman superman superman i zolwik, mysli "co, ja zolwik zolwik nie przeskocze?', i spad, idzie zolwik zolwik zolwik, widzi przepasc, obok most, w przepasci batman, batman batman, batman batman batman, superman, superman superman, superman superman superman, zolwik i zolwik zolwik, i mysli ' a ja zolwik zolwik zolwik głupi nie jestem, przejdę mostem".

Uff... Jak widać, jakaś puenta jest. ;)

Gieferg napisał(a):- poproszę dwa bilety.
- normalne?
- Nie, POPIERDOLONE !!!

Gieferg, to mnie rozłożyło na cześci :) :) :)

Broda!... ;)
A Batmana Batmana wciaz nie lapie. :(

Wracając do tematu (możliwe spoilery

Jak donosi źródło BOF w filmie Batman będzie poruszał się na motorze. Te samo źródło nie potwierdza informacji jakoby Tumbler miałby zostać zniszczony.
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

dobra, panowie, wali mnie, czym będzie poruszał się Batman. chcę wiedzieć, czy ktoś umrze? czy padnie tak niecenzuralne i brzydkie słowo jak "son of bitch" i czy nowy Joker spali kogoś żywcem do mięsa. bo bajeczki to wiecie, na dobranoc dzieciom.

W BB podobno licznba ofiar śmiertelnych wynosi aż 18. Mimo tego podczas oglądania filmu nie zauważyłem, by ktokolwiek zginął (poza pierwszym Rasem, bo drugi na 100% kiedyś powróci).

Mental napisał(a):chcę wiedzieć, czy ktoś umrze?

Jeśli zrobią retrospekcje to powinni pokazać jak Joker popełnia napad z bronią i podwójne zabójstwo.

Przeglądnij sobie wycięknięte sceny ze scanarisuza, może tam będą jakieś informacje, których szukasz - http://www.batcave.stopklatka.pl/scenariusze/tdksceny.rar
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

sztuka jest uśmiercić 18 osób tak, by nikt nie zauważył :)

Q napisał(a):
Mental napisał(a):chcę wiedzieć, czy ktoś umrze?
Jeśli zrobią retrospekcje to powinni pokazać jak Joker popełnia napad z bronią i podwójne zabójstwo.
Jesli ma to wygladac jak scena zabojstwa rodzicow Batmana to ja dziekuje. Jak mozna postrzelic dwie osoby z rewolweru z bliskiej odleglosci kompletnie bezkrwawo?!
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

A tak, że z takiej odległości dziurka wlotowa byłaby mała, ale na plecach wyrwałaby kawał mięcha. :)

no to trzeba ustawić kamerę za plecami bohaterów :)

To by dopiero bylo dramatyczne!
Ojciec Batmana mowi mu zeby sie nie bal, harczac, kaszlac i plujac krwia.
A maly by klekal w kaluzy cieplej, lepkiej posoki, wyplywajacej z cial swoich rodzicow :D
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Mental napisał(a):dobra, panowie, wali mnie, czym będzie poruszał się Batman. chcę wiedzieć, czy ktoś umrze? czy padnie tak niecenzuralne i brzydkie słowo jak "son of bitch" i czy nowy Joker spali kogoś żywcem do mięsa. bo bajeczki to wiecie, na dobranoc dzieciom.

Kurde, nie wyobrazam sobie Jokera i PG-13...

Jakuzzi napisał(a):Kurde, nie wyobrazam sobie Jokera i PG-13...

Batman Returns też był PG-13, a jednak Pingwin mógł ugryźć w nos niewinnego człowieka :P Jak się chce to można. Wszystko w rękach Nolana.

BR byl PG-13? Az ciezko mi w to uwierzyc. Przeciez Pingwin wspominal o numerku z pletwa. ;)
A Batman? Nie uwierze, ze byl w tej kategorii wiekowej. Jako dzieciak balem sie ogladajac ten film. :)

Godne podziwu, prawda? Zwłaszcza w przypadku BR, gdzie roi się od seksualnych podtekstów, a czasem i dosłownych określeń jak wspomniana płetwa. Min. dlatego Burton nie mógł zrobić Bata 3 - ilekroć pomyślę jaki to mógłby być film, łzy same napływają do oczu :wink:

Just the pussy I've been looking for, czyli wakacyjne kino od lat 13 :twisted:

A jednak, zresztą możesz sprawdzić na IMDB
http://www.imdb.com/title/tt0096895/
http://www.imdb.com/title/tt0103776/

Wiele sobie obiecuję po nowym filmie Nolana. I wiele wskazuje (dostępne fragmenty scenariusza), że się nie zawiodę.

Cytat:Zwłaszcza w przypadku SR,

ekhmmm... SR ?

Widzisz Gieferg? Od tego bojowania przeciwko Supermanowi "SR" tak mi si wryło w mózgownicę że nawet skrót ukochanego filmu kaleczę :?

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon