Cytat:właśnie robie sobie prawko na kat A i zastanawiam sie bardzo jak można sterować jednośladem z tak szerokimi kołami
Po tym co można było zobaczyć w dodatkach do Begins o Tumblerze, spodziewam się, że również i tutaj będziemy mieli do czynienia z pojazdem, który naprawdę coś potrafi :P
18-06-2007, 20:27
Dużo pisze
Liczba postów: 551
Liczba wątków: 2
albo będzie potrafił zadużo i wyjdzie z tego poduszkowiec scigacz submarine Waterresist 50m ;] ufo czołg w jednym
A single pussy hair can pull a battleship through the desert
18-06-2007, 21:11
悟
Liczba postów: 11,556
Liczba wątków: 37
Przebajerowane gówno i tyle.
Bo pewnie zwykly motocykl makes too much sense, jakby to nowy McClane powiedzial.
Eh do dupy z taka robota :?
A Tumbler naprawde potrafil...jezdzic. Reszta to efekty specjalne.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi
18-06-2007, 22:20
Dużo pisze
Liczba postów: 513
Poczytaj sobie pressbook lub oglądnij materiał na DVD, bo oglądając sam film trudno powiedzieć gdzie są efekty specjalne, a gdzie nie ma.
A co do Batpodu, jeśli informacje jakie się pojawiły okażą się prawdą, to zapowiada się na prawdę ciekawe wprowadzenie nowego pojazdu do filmu, szczegóły na BatCave.
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)
19-06-2007, 00:02
Cytat:Przebajerowane gówno i tyle.
Mi się już podoba. Między innymi dlatego że niektórzy ciągle narzekają i nie mogą skończyć :lol:
19-06-2007, 00:40
Ambasador białej rasy
Liczba postów: 37,533
Liczba wątków: 375
W ŻYCIU NIE WIDZIAŁEM BARDZIEJ PEDALSKIEGO MOTORA :) TDK to będzie dziecinada stulecia. Już nienawidzę tego filmu :)
19-06-2007, 01:05
Talking Head
Liczba postów: 16,007
Liczba wątków: 264
Wklej ktoś zdjęcie, mnie internet działa z prędkością 10kb\s, w życiu nie załaduje mi się ten filmik. :)
19-06-2007, 08:32
悟
Q napisał(a):Oglądając sam film trudno powiedzieć gdzie są efekty specjalne, a gdzie nie ma.
To naprawde nie jest trudne. Po prostu wszystko poza jazdą zwykłą to efekty specjalne :)
Q napisał(a):I właśnie dlatego w nowym stroju ma tyle wzmocnień i ochraniaczy
To nie sa wzmocnienia i ochraniacze, tylko jakies niepotrzebne wdrążenia i kształty. Jakby założył na strój zwykłą zbroję motocyklową, wtedy by miał wzmocnienia i ochraniacze.
Q, to jest film dla dzieci. Pogódź się z tym.
-- Laozi
19-06-2007, 08:58
Nowy
Liczba postów: 472
Liczba wątków: 6
O Dżizas, litości... Tumbler był świetny, "świeży", bez zbędnych bajerów, nietoperzych skrzydełek i innych pierdół... Ale Batpod ssie. Straszliwie. Powrót do tradycji pojazd-na-jedną-akcję...
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."
19-06-2007, 10:38
Talking Head
Eee... hehe... Trochę jak pojazd z Trona, też skręca z miejsca o 90 stopni? Wygląda idiotycznie. W połączeniu z nowym stronem z Batmana robi się coś na kształt anime połączonego z Power Rangers.
19-06-2007, 10:41
Dużo pisze
Liczba postów: 513
Hitch napisał(a):To naprawde nie jest trudne. Po prostu wszystko poza jazdą zwykłą to efekty specjalne :)
Taak, oczywiście :roll:
Hitch napisał(a):To nie sa wzmocnienia i ochraniacze, tylko jakies niepotrzebne wdrążenia i kształty. Jakby założył na strój zwykłą zbroję motocyklową, wtedy by miał wzmocnienia i ochraniacze.
Na wysokiej jakości zdjęciu, dla mnie nie wygląda to jak jakieś wdrążenia
Akaki napisał(a):O Dżizas, litości... Tumbler był świetny, "świeży", bez zbędnych bajerów, nietoperzych skrzydełek i innych pierdół... Ale Batpod ssie. Straszliwie. Powrót do tradycji pojazd-na-jedną-akcję...
Tubler nie miał żadnyc bajerów? A Skakanie, wyrzutnia rakiet i kilka inncyh rzeczy które wykrozystał w pościgu?
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)
19-06-2007, 11:10
悟
Q, nie wmowisz mi ze Tumbler naprawde skacze, ma rakietowy napęd i wyrzutnie rakiet :lol:
Nie zaprzeczam ze ten pojazd jezdzi, bo jezdzi naprawde, ale nic wiecej, a co bylo pokazane w filmie, nie robi.
-- Laozi
19-06-2007, 11:15
Hitch napisał(a):Q napisał(a):Oglądając sam film trudno powiedzieć gdzie są efekty specjalne, a gdzie nie ma.
To naprawde nie jest trudne. Po prostu wszystko poza jazdą zwykłą to efekty specjalne :)
Pie***lisz :P
Zamiast się dalej popisywać ignorancją obejrzyj materiały z DVD na temat Tumblera jak będziesz miał okazję.
Cytat:Q, to jest film dla dzieci.
Jeśli filmy dla dzieci wyglądają tak jak BB to stwierdzam że filmy dla dzieci to jeden z moich ulubionych gatunków :twisted:
19-06-2007, 11:29
悟
A ty Gieferg zaczynas zpopisywać się...hm...brakiem zdolnosci logicznego myslenia?
Chcesz mi mowic ze w dodatkach bedzie pokazane, ze Tumbler NAPRAWDE skacze? Naprawde ma rakietowy naped itd itd?
Jesli nie to scisnij.
A co do twojego ulubionego gatunku, to owszem lubisz same filmy dla dzieci :)
-- Laozi
19-06-2007, 16:44
Talking Head
Zachodzi tu spore nieporozumienie... :) Tumbler naprawdę jest zwrotny, może jeździć po wszystkim i jest wytrzymały. Oczywiście rakiety i skoki to efekty, ale - przecież rakiety można by było zamontować, to nie wymaga cudów techniki. Skoki są tu jedynym naciąganym elementem. Choć z dzisiejszymi możliwościami...
19-06-2007, 17:21
悟
no to ja nie rozumiem konsternacji Q i G. Dokladnie to powiedzialem :)
-- Laozi
19-06-2007, 17:29
Talking Head
No ale nie wiem o co się w takim razie czepiasz - skoro zamontowanie rakiet to tylko kwestia bezpieczeństwa, a skoków - drogich rozwiązań technicznych (łatwiej zrobić efekt komputerowy), to Tumbler jest absolutnie prawdziwym pojazdem - działa jego "rdzeń". Przecież w filmach nie strzelają prawdziwymi pociskami, tylko ślepakami - czy to umniejsza ich realizm? ;)
19-06-2007, 17:33
Cytat:A co do twojego ulubionego gatunku, to owszem lubisz same filmy dla dzieci
I jestem z tego dumny 8)
btw skok tumblera do jaskini to nie efekt komputerowy.
19-06-2007, 18:06
Stały bywalec
Liczba postów: 3,856
Liczba wątków: 26
czy ktoś już coś może wie na temat daty oficjalnego Traliera do tego filmiku lub jakiejś zajawki zapowiedzi ??
27-06-2007, 14:15
Nowy
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 5
sciema...ale jest pare scenek...
03-07-2007, 22:54
|