The Dark Knight (2008)
pewnie i mnie i ciebie : )
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Ja nie kapuję Sany ;)
W sensie, no, fajny obrazek ale czemu on ma służyć ? :)

nie uwierzycie!!! MPAA zmienilo kategorie wiekowa TDK na R!!! oto dowod:

niestety w tej akurat scenie nie ma Batmana:) sa tylko zli przestepcy.

Oj Mental, gdybyś ty nie żartował..
Szczerze powiedziawszy, przydałoby się R w Batmanie :)

Mentalu, dobrze wiesz, ze to jest Batman nalezyty (a przynajmniej element jego swiata przedstawionego), ktorego nigdy nie zobaczymy.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

doskonale zdaje sobie z tego sprawe, Hitch. dlatego wlasnie zamiescilem ten filmik. tak wygladalby Batman (swiat przedstawiony, przestepczosc, emocje), gdybym to ja byl producentem. juz widze Jokera w takiej scenerii - po prostu psychol namber 1.

Mental, chyba się cieszę, że nie jesteś producentem "Batmana".
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

wiesz, ze sie z toba zgadzam? tez brakuje mi trupa. jakis strzal w glowe by sie przydal, zeby zdyscyplinowac zakladnikow.

Lol.

Nie, powiem, że jak się nad tym zastanowię, to myślę sobie, ze Batman w takiej konwencji na filmowym ekranie by się chyba nie udał.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

to samo mowili, kiedy Nolan rozpoczal proces odchodzenia od basniowo-groteskowej wizji Burtona. wtedy tez fani plakali, ze wizja Burtona to jest to, a Batman bardziej realny to juz nie to. ja juz dobrze nam te lamenty.

Sana napisał(a):pewnie i mnie i ciebie : )
Ciebie. :)

- pierwszy spot TV
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Mental napisał(a):to samo mowili, kiedy Nolan rozpoczal proces odchodzenia od basniowo-groteskowej wizji Burtona. wtedy tez fani plakali, ze wizja Burtona to jest to, a Batman bardziej realny to juz nie to. ja juz dobrze nam te lamenty.
Zależy jakich fanów masz na myśli, fanów Batmana czy fanów filmowego Batmana. Ci pierwsi, wiedzący coś niecoś o tej postaci, z podnieceniem wyczekiwali najpierw filmu Aronofsky'ego a potem z nieco mniejszym entuzjazmem, ale jednak wciąż pełni nadziei, wizji Nolanowskiej.

dlaczego z nieco mniejszym entuzjazmem?

Wiesz, to było na zasadzie: Info o zaangażowaniu Aronofsky'ego w projekt->opinie: "wow, będzie mrocznie, seria o Batmanie powróci na właściwe tory"->news o odsunięciu go od projektu->jęki zawodu->news o Nolanie->opinie:"no tak, Aronofsky był zbyt idealny, żeby to okazało się prawdą, ale Nolan to też znakomity reżyser, powinno być super"

Jesteś rzecznikiem prasowym fanów Batmana?:)

Kurcze, wizja Aronofskiego i Millera była rewelacja, ale za bardzo odbiegała od oryginału, żeby ją zekranizowali. No i ten film musiałby mieć Rkę. Szkoda, szkoda.

gdzie znajde szczegolowe informacje na temat wizji Aronofsky'ego?

Swoją drogą to ciekawe że w wszystkie "wizje" nowej części Batmana (czyt. pre-Nolanowe projekty) miały Scarecrow jako głównego villaina. Z drugiej strony aż się o to prosił....

Mental napisał(a):gdzie znajde szczegolowe informacje na temat wizji Aronofsky'ego?

np tu
http://www.batcave.stopklatka.pl/ramka.php?show=zawieszone_yearonearonofsky
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon