The Lord of the Rings Trilogy (2001-2003) reż. Peter Jackson
Nie ruszą LotR, tyle dobrego, gorzej niż Rings of Power nie będzie, przełknęło się Star Wars sequels, przełknie się to co tam wysmażą, jak to mówią, to co najlepsze już powstało.

Odpowiedz
Cytat:przełknęło się Star Wars sequels,

Kto przełknął, ten przełknął. Ja nie dałem rady. Z kolei znajomośc z Rings of Power skończyłem na zwiastunach.

Odpowiedz
A nie obejrzałeś jednak The Rise of Skywalker?

Odpowiedz
Nie. I nie mam zamiaru (chyba, że córa poprosi).

Odpowiedz
[Obrazek: zq3imazpn6la1.jpg]

Odpowiedz
Kurde, aż mi się niedobrze na ten widok zrobiło.

Odpowiedz
Szczerze to nie obraziłbym się na adaptację Cienia Mordoru, tylko taką porządną.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Paaanie, ale to nie w pierwszej fazie. Poczekaj pan chociaż do trzeciej fazy, a nie że wszystko najlepsze byś już chciał od razu na początek.

Odpowiedz
W LOTRVerse nie będziesz miał faz. Będziesz miał ery.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
To jajcarska grafika czy rzeczywiście ogłosili takie filmy?

Swoją drogą - dziś? Nie ma się na co nastawiać. Jedynie na powtórkę z serialu Amazona.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(03-03-2023, 14:53)shamar napisał(a): To jajcarska grafika czy rzeczywiście ogłosili takie filmy?

Swoją drogą - dziś? Nie ma się na co nastawiać. Jedynie na powtórkę z serialu Amazona.

Prawdziwa, nie ma tutaj tylko logo do Golluma i do Thorin: The Son of Moria.

Odpowiedz
Plany prawdziwe, tylko nie ma co się przywiązywać do konkretnych dat, bo już wiadomo, że Aragorn zaliczy obsuwę ze względu na konflikt terminów u Viggo Mortensena.

Odpowiedz
A w filmie o Gandalfie pojawi się Saruman i podobno użyja autentycznych zwłok Christophera Lee.

Odpowiedz
Pełna wersja tutaj i to z plakatami:

[Obrazek: lotry2.jpg]
.

Odpowiedz
(03-03-2023, 15:33)Gieferg napisał(a): A w filmie o Gandalfie pojawi się Saruman i podobno użyja autentycznych zwłok Christophera Lee.

A nie miał to być wywoływany duch Lee, bo technologia zrobiła przełom i można zarejestrować ducha na taśmie filmowej?

Odpowiedz
Faktycznie, ma być duch, coś mi się pomieszało.

Odpowiedz
Variety potwierdza też, że Peter Jackson zagra kuca Billa i Toma Bobadilla.

Odpowiedz
Nie śmiejcie się z Shamara, pojebało mu się z DiCaprio w Chinatown :(

Odpowiedz
(03-03-2023, 14:53)shamar napisał(a): To jajcarska grafika czy rzeczywiście ogłosili takie filmy?

xD
The key of joy is disobedience.

Odpowiedz
Idealnie to pokazuje zdolność shamara do weryfikacji treści :D Podsumowanie doskonałe
.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon