The Odyssey (2026)
https://www.ppe.pl/news/363715/matt-damon-jako-odyseusz-zobaczcie-material-z-nowego-filmu-christophera-nolana.html

Damon jako Odyseusz, pierwsza fota. Jest dobrze!
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Nolanowi już się nigdy nie dam nabrać, ale nie mam nic przeciwko, żeby mu to wyszło.

Matt wygląda spoko, ale wrzucał ktoś poniższe?

[Twitter]https://twitter.com/NolanAnalyst/status/1890173376863621480?t=qjc9RVBqYYIagqHW2hmDog&s=19[/twitter]

Odpowiedz
Przez wiele wywiadów, które czytałem z Damonem, mam ochotę nazwać go Pizdeuszem.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
I co cię powstrzymuje? Oczko

Odpowiedz
uwaga dodaję Matta dużej rozdzielczości!

[Obrazek: GkAIY71XgAEPuhT?format=jpg&name=900x900]

Odpowiedz
Pizdeusz.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Musiałoby to być chyba jego najlepsza rola w karierze, abym na kinowym ekranie widział Odyseusza, a nie Matta Damona.

Odpowiedz
(17-02-2025, 19:07)PropJoe napisał(a): Nolanowi już się nigdy nie dam nabrać, ale nie mam nic przeciwko, żeby mu to wyszło.

Matt wygląda spoko, ale wrzucał ktoś poniższe?

Mam nadzieję, że w przeciwieństwie do Scotta i jego - pomimo wpompowanych milionów w dekoracje - serialowego Rzymu w GII to ta starożytność u Nolana będzie jakoś wyglądać. Jeżeli ma zamiar wydać zyliony dolców na zbudowanie Troi bo realizm i te rzeczy, to niech zbuduje i epicko spali Uśmiech
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
To co to ma w koncu byc? Iliada" czy Odyseja w koncu?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W tytule jest Odyseja, ale nie jestem pewien.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
No to "Odyseja", ale Nolan pewnie da jakiś rozbudowany prolog o Troi. Zresztą to właśnie tam chyba teraz kręcą/na dniach będą kręcić. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Może to będzie Wielka ucieczka?

W sumie fajnie, jakby Nolan wyjaśnił dziadka Scotta. Jeśli chodzi o realizację, to niemal pewne. Tylko, żeby znowu nie kombinował, nie wymyślał innowacyjnych sposobów pisania scenariusza od tyłu niewidzialnym długopisem itd.

Matt może nie jest jakimś super ekscytującym wyborem, ale wolę jego niż jakiegoś Chalameta albo kogoś w stylu Cavilla. Mescala bym chętnie w tym zobaczył, ale skoro Ridley go sprzątnął.

Odpowiedz
Nolan zrobi Odyseję z Dejmonem który miewa wizje, miesza mu się przeszłość z teraźniejszością i przyszłością i jako narrator sam nie wie, co jest prawdą, albo nakręci to tak jak Oppenheimera.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Za cholerę mi Damon nie pasuje na Odyseusza. Może to dlatego,, że Odyseusz był pomysłowym, chytrym spryciarzem, a Damon z twarzy zawsze wyglądał na lekko upośledzonego i jakoś mi się to nie zgrywa.

Odpowiedz
(17-02-2025, 23:32)al_jarid napisał(a): Za cholerę mi Damon nie pasuje na Odyseusza. Może to dlatego,, że Odyseusz był pomysłowym, chytrym spryciarzem, a Damon z twarzy zawsze wyglądał na lekko upośledzonego i jakoś mi się to nie zgrywa.
+1
Fatalny wybór obsadowy.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
(17-02-2025, 22:18)PropJoe napisał(a): Matt może nie jest jakimś super ekscytującym wyborem, ale wolę jego niż jakiegoś Chalameta albo kogoś w stylu Cavilla. Mescala bym chętnie w tym zobaczył, ale skoro Ridley go sprzątnął.

Mescal nie nadaje się do charyzmatycznych ról - Damon w sumie też nie, ale z dwojga złego to lepszy wybór. Mescal jest stworzony do grania ciepłych kluch. GII go bezlitośnie zweryfikował. Damon zaliczył 1000000x lepszą rolę w historycznym widowisku Scotta niż Mescal.

Odpowiedz
Nie mógł zatrudnić Richarda Maddena, albo jeśli już znajomych, to Hardy'ego albo Hartnetta, Eckharta?

Może pojawi się wątek niedorozwoju umysłowego i stąd Damon.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
(18-02-2025, 00:01)Pelivaron napisał(a):
(17-02-2025, 22:18)PropJoe napisał(a): Matt może nie jest jakimś super ekscytującym wyborem, ale wolę jego niż jakiegoś Chalameta albo kogoś w stylu Cavilla. Mescala bym chętnie w tym zobaczył, ale skoro Ridley go sprzątnął.

Mescal nie nadaje się do charyzmatycznych ról - Damon w sumie też nie, ale z dwojga złego to lepszy wybór. Mescal jest stworzony do grania ciepłych kluch. GII go bezlitośnie zweryfikował. Damon zaliczył 1000000x lepszą rolę w historycznym widowisku Scotta niż Mescal.
Ok, fair enough. Szczególnie, że Gladiatora nie widziałem. Wierzę na słowo, że to nie tylko wina Scotta.

Hardy spoko, skoro i tak poszedł w oczywiste nazwisko. Harnett też od biedy, Eckhart już mniej. Madden chyba tym bardziej. A każdy z nich to mniejsze nazwisko niż Matt. Z drugiej strony czy Murphy przed Oppenheimerem miał większe? Skarskard w lekko zmodyfikowanej wersji z Northmana?

Cieszcie się, że Ellen Page.

Odpowiedz
Murphy przed Oppenheimerem dzięki Peaky Blinders to myślę że popularnością w ostatnich 10 latach w social mediach itd przebija nawet Matta Damona.

Odpowiedz
Cytat:Damon zaliczył 1000000x lepszą rolę w historycznym widowisku Scotta niż Mescal.

Dokładnie. Przypomnijcie sobie finałową walkę z jego udziałem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości