The Thing (2011)
Predator, padłem :) :) Zajebisty filmik :)

A co do trailera - wszystkie dialogi powielające kultowe kwestie z oryginału (o kopiowaniu/adaptacji etc) brzmią mega sztucznie, w dodatku wypowiada je jakaś nastolatka. Totalnie bezpłciowy zwiastun. Film pewnie nakręcony dla młodego pokolenia pokemonów, które z zasady nie oglądają filmów sprzed epoki pierwszego Matriksa.

Odpowiedz
Jest kololowo, schludnie, czysto, elegancko - czyli, k****, jak to na stalcji polarnej. Będzie lipa :(

Filmik z Kurtem dobry - podsumowanie jest w pytę :)

loading podpis...

Odpowiedz
Mnie na zwiastunie rozwala ta bryła lodu, cyfrowość tak woli po oczach, że masakra.

Odpowiedz
Lód teraz drogi, wiesz - globalne ocieplenie i te sprawy, trzeba w komputerze zrobić.

Odpowiedz
Parę fotek się pojawiło na filmwebie. Było już kilka w temacie, ale ta szczególnie rzuciła mi się w oczy. Jest... niepokojąco dziwna i nie pasująca do tego, co zrobił Carpenter.
[Obrazek: 26870.$.jpg]

Odpowiedz
Dłoń z paszczą - ale to będzie gówniany film.

Odpowiedz
większość tych fotek to starzyzna, pokraka z czerwonymi oczyma wygląda w chuj tandetnie, gdyby tego nie umieścili w filmie to było by lepiej . obstawiam jednak że będzie jako thing z bryły lodu.

natomiast patent z paszczą w dłoni bardzo dobry, nie wiem czemu narzekasz Nawrocki.

Odpowiedz

To jest remake, a nie jakieś CGI gówno dla ciot prysznicowych.

Odpowiedz
Cytat:natomiast patent z paszczą w dłoni bardzo dobry, nie wiem czemu narzekasz Nawrocki.

Bo to efekciarski patent, który zadowoli walące do kina, przygłupie nastolatki.

Odpowiedz
Ręka z paszczą jest ok, coś takiego mogłoby być w Silent Hill.

Reszty nie chcę oceniać, bo to nie kadry z filmu, ale ta fotka wklejona przez ravena to jakieś nieporozumienie.

Odpowiedz
Całkiem sympatycznie to wygląda.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Te fotki w klimatach starego "Cosia". Cały czas mam nadzieję, że będzie co najmniej przyzwoity. Taka "Geneza Planety Małp" zapowiadała się na gówno, a wyszło bardzo mądre widowisko z logiczną fabułą.

Będę naprawdę zszokowany, jeśli główna lasia zginie.

Odpowiedz
(22-08-2011, 19:21)OGPUEE napisał(a): Te fotki w klimatach starego "Cosia".

Które fotki? Bo chyba nie te, które ja zalinkowałem? Przecież tam tylko to oraz to są w klimatach The Thing Carpentera. Reszta jest fatalna, z trójokim potworkiem na czele. Ręka z paszczą owszem, zła nie jest, bo w jakiś dziwaczny sposób przypomina mi głowę na pajęczych nogach.

(22-08-2011, 19:21)OGPUEE napisał(a): Będę naprawdę zszokowany, jeśli główna lasia zginie.

Przykro mi, ale ona musi zginąć. Jedynie pies oraz dwójka Norwegów przeżyła (dobrze mówię? Czy kogoś pominąłem?)

Odpowiedz
(22-08-2011, 18:12)nawrocki napisał(a):
Cytat:natomiast patent z paszczą w dłoni bardzo dobry, nie wiem czemu narzekasz Nawrocki.

Bo to efekciarski patent, który zadowoli walące do kina, przygłupie nastolatki.

ja pierdole a głowa z pajęczymi nogami i czułkami to nie był efekciarski patent????

jak byłem nastolatkiem to się tym jarałem, teraz już nastolatki nie mogą??

Odpowiedz
Efektowny, nie efekciarski. To różnica wielka jak Golden Gate.

Odpowiedz
nigga please, nie ma żadnej różnicy. przynajmniej dla mnie.

Odpowiedz
Różnica między efektowny a efekciarski jest wielka ale trzy Burj Dubai postawione jedna na drugiej.
T-Rex wychodzący przez ogrodzenie jest efektowny, wywołuje opad szczeny. Spinozaur uprawiający zapasy z T-Rexem jest efekciarski i może najwyżej przyspieszyć tempo żarcia popcornu.

Odpowiedz
Ja bym podał raczej przykład pościgu z Bullita - efektowny, i z Transportera 2 - efekciarski. Tak czy siak, te modele ze zdjęć są... meh. Nie podobają mi się macki, bardzo nie podoba mi się trzyokie coś. Reszta - na filmie może wyglądać OK. Dłoń wygląda, co prawda, jak coś z parodii The Thing, ale wszystko zależy od tego, jak zostanie pokazana i jak na nią zareagują bohaterowie. Podejrzewam, że będzie to coś w stylu "you gotta be fuckin kidding me" i sceny z głową.

Odpowiedz
(22-08-2011, 19:27)raven.second napisał(a):
(22-08-2011, 19:21)OGPUEE napisał(a): Będę naprawdę zszokowany, jeśli główna lasia zginie.

Przykro mi, ale ona musi zginąć. Jedynie pies oraz dwójka Norwegów przeżyła (dobrze mówię? Czy kogoś pominąłem?)

Ale jak znamy obecne Hollywood, to pewnie ona gdzieś będzie leżeć na śniegu i obserwować tych dwóch Norwegów i uciekającego psa. Idę o zakład, że baba przeżyje (a jak nie, to będę wynosił twórców prequela to piedestał).

Co do trójokiej maszkary, gdzie czytałem, że w oryginalnej noweli zamrożony Coś wyglądał na trójoką twarz otoczoną jakimiś glizdami.

Odpowiedz
dłoń na filmie pewnie będzie widoczna przez ułamek sekundy, to że jest w centrum uwagi po ktoś zrobił jej zdjęcie nie znaczy że zasługuje na podkreślenie w filmie. poza tym to są fotki makiety jakby ktoś się jeszcze nie domyślił więc chyba nie ma co oceniać jakości wykonania.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon