Trailery filmowe.
(21-09-2014, 12:46)Snappik napisał(a): Ale przynajmnej nazywają rzeczy po imieniu
UFO to z angielskiego niezidentyfikowany obiekt latający. Statek obcych to... statek obcych, a nie UFO, ale spoko, to dialog dla Amerykanów, a może po prostu scenarzyści są idiotami :)

Odpowiedz
Jak zapytasz dzisiejszą młodzież co to jest UFO, bez kozery wskażą na:

[Obrazek: Grey_Alien2.jpg]

Film jest więc bardzo realistyczny :)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Drugi trailer do nowego filmu Vaughna jeszcze lepszy od pierwszego. Wygląda jak skrzyżowanie "Rewolwer i melonik" z "Wanted".
Apropo tego pierwszego tytułu - poproszę nową wersję od Moffata;)

Odpowiedz
Trailer Extraterrestrials. Jest nawet podróba Cigarette Smoking Mana. :D

Odpowiedz
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
interesujace - sajfaj tajm trawel

Odpowiedz

Odpowiedz
Fajnie wygląda i takie teasery mogę oglądać, bo jak na teaser to pokazuje całkiem dużo.

Odpowiedz
Jak to? Tak po prostu? Bez hejtu? Przecież to Damon Lindelof. :p

Fajny tizer.

Odpowiedz

Will bez synalka? Nie moze być. I tak w sumie bardziej dla Margot niż dla niego obejrzę!
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Obejrzę by pogapić się na ładnych ludzi.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz

Widmo ekstremalnej kolorystyki.

Odpowiedz
O fuuuuj, oczy mnie bolą już po tym małym fragmencie.

Odpowiedz
Pieprzysz , wygląda kozacko. Dlatego Piraci z Karaibów zawsze będą dla mnie śmieszna wydmuszką, która nie ma prawa bytu w tym gatunku >> Absolutny Must See jak dla mnie

Odpowiedz
Brakuje mi w tym układzie tylko Bruhla :) A zapowiada się fajnie, i jakos tak niespodziewanie ten trailer się pojawił, nawet nie wiedziałem że Howard kręci nowy film i to znowu z Hemsworthem. Wizyta w kinie pewna.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Howardowi chyba na oczy padło, bo kolorystycznie to podobna sraka jak w Rush, gdzie color timing był równie subtelny, co humor u Michaela Baya.

(16-10-2014, 19:05)Predator895 napisał(a): Dlatego Piraci z Karaibów zawsze będą dla mnie śmieszna wydmuszką, która nie ma prawa bytu w tym gatunku.
W jakim gatunku? Przygodowego fantasy? A piernik do wiatraka ma...?

Odpowiedz
Cytat:Pieprzysz , wygląda kozacko. Dlatego Piraci z Karaibów zawsze będą dla mnie śmieszna wydmuszką, która nie ma prawa bytu w tym gatunku >> Absolutny Must See jak dla mnie

Że co? Według ciebie film, którego akcja toczy się na morzu musi mieć tak obrzydliwie przesycone kolory, że dzieła Tony'ego Scotta wyglądają przy tym na mdłe i szarobure? Widziałeś taki film o morzu wcześniej? Bo ja nie. I nie wiem, dlaczego niby ładna kolorystyka Piratów z Karaibów czyni z nich wydmuszkę?

I w Rush już widziałem zaczątki tej brzydkiej kolorystyki, ale myślałem, że chodziło o niezbyt udane oddanie klimatu tamtych czasów... Tutaj nic nie usprawiedliwia takiego wyboru.

Odpowiedz
Rush poza zgniłą żółcią nie był tak agresywny kolorystycznie, a do tego miał trochę naprawdę zajebistych zdjęć. Tutaj wiele ujęć jest po prostu niekomfortowych. Zupełnie nie jak w Dreddzie.

Odpowiedz
(16-10-2014, 19:23)Mierzwiak napisał(a): W jakim gatunku? Przygodowego fantasy? A piernik do wiatraka ma...?
Chodziło mi raczej o to że według mojego mniemania przygodowe Disney fantazy nie powinno mieszać się w tematykę piractwa , żeglowania i w ogóle filmów dziejących się w tamtych czasach. Dla mnie jest to po prostu nie oglądalne... Wole bardziej poważniejsze podejście :P

Odpowiedz
(16-10-2014, 19:23)Mierzwiak napisał(a): A piernik do wiatraka ma...?

Tyle samo liter.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon