Wydania polskie a zagraniczne
Przeklejam z fanpage Po Godzinach na fb:
"Spędziłem tam w sobotę bitą godzinę jak nie więcej. Przerzuciłem tonę płyt. Gadałem z obsługą i managerem. I tu zaczyna się puenta. Otóż wylatując z Polski dostałem email, że Monolith zamyka swój oddział DVD. Manager z Foppa patrząc na mój koszyk powiedział tylko tyle - kupuj wszystko co cię interesuje z Warnera i MGM. Dlaczego? - zapytałem. Bo dostaliśmy już informacje odgórną, że powoli przygotowują się do zamykania produkcji płyt. Wszystko wrzucą z streaming, fizyczne nośniki nie będą produkowane."

Odpowiedz
Mam nadzieję, że się na tym przejadą. Choć patrząc jak dają się ruchać typy od gier...
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(07-10-2022, 08:21)streamus napisał(a): Wszystko wrzucą z streaming, fizyczne nośniki nie będą produkowane."
Oczywiście nie ma opcji, żeby oddali licencję na fizyczne nośniki na licytację, nie? Studia mogłyby to oddać za bezcen, żeby ktoś sobie to wytłaczał, ale pewnie nie mają w tym żadnego interesu.

Odpowiedz
Ostatnio postanowiłem sobie odświeżyć "Resurrection" z Lambertem. No i byłem włączyłem jakieś ripa z BD. I tak oglądam, oglądam i coś mi nie gra. Sprawdzam polskie wydanie DVD od Vision, i wszystko staje się jasne (SIC!). Kolorystyka na BD jest tak spierdolona, że w wielu scenach twarze wyglądają jak po nagłym opalaniu słonecznym - czytaj są zaczerwienione. Ale to jeszcze nic, najgorsze jest, że jasne, białe przestrzenie w tej wersji stają się wręcz fioletowe. Tragicznie to wygląda. To, że obraz jest ciemniejszy całościowo już pomijam. Ogólnie kiszka, lepiej oglądać ze slabszego DVD.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon