Zapowiedzi
To nie będzie dobry rok... :)
[Obrazek: 88a9095e522c8d18med.jpg]

Odpowiedz
Plakat zbyt fatalny nawet na fan-art, a co dopiero na oficjalny xDDD

Odpowiedz
Ekranizacja powieści Doroty Masłowskiej. Miłosny trójkąt z pulsującą w rytmie rapu Warszawą w tle. W rolach głównych Jacek Beler, Sonia Bohosiewicz, Magdalena Koleśnik, Sebastian Fabijańśki, Marek Kalita i Beata Kawka. Premiera 18 marca.

Odpowiedz
Typowa twórczość Masłowskiej - natchniony bełkot, trochę ćpanka, troche ruchanka. Ale nawet lubię Wojnę polsko-ruską, więc to pewnie też obejrzę. Beler jest spoko, a tu zdaje się po raz pierwszy w roli głównej.

Odpowiedz
Kontynuacja "7 rzeczy, których nie wiecie o facetach" :)

Odpowiedz

Odpowiedz

Jestem w kinie.

Odpowiedz
Misiek jako macho, Karol Krawczyk jako boss i chyba już nic nie muszę więcej dodawać...

Odpowiedz
Zdecydowanie zwycięzcą tego trailera jest cenzura na nosach :D

Cytat:Historia inspirowana prawdziwymi wydarzeniami, opisana w książce rapera Marcina "Kali" Gutkowskiego, jest jak współczesna ekranizacja "Romea i Julii".

Miasto gniewu, a w nim dzielnica, w której nikt nie ma lekko. Dwóch przyjaciół (Krime i Wajcha) dostają propozycję nie do odrzucenia – zarobienia naprawdę dużych pieniędzy. Planują, że będzie to ich ostatni nielegalny "skok", który ustawi ich już na całe życie. "Życie" jednak napisze dla nich zupełnie inny scenariusz. Człowiek, na którego dostają zlecenie okaże się ojcem dziewczyny, dla której główny bohater kompletnie straci głowę. Miłość skomplikuje wszystko i nawet taki facet jak Krime, którego nie usidliła wcześniej żadna kobieta, będzie musiał wybrać, co jest dla niego najcenniejsze i najważniejsze w życiu.

XD

Odpowiedz
Główny aktor wygląda jak Zawierucha ale to nawet nie jest on. Tyle przegrać już na starcie :D
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Już wiem, dlaczego dziś Black Monday :) Premiera 4 lutego.

Odpowiedz
Piękne są komentarze pod tym zwiastunem:

Choroszcz Kościan Tworki Gniezno Asylum
Twórców filmu zapraszamy do jednego z naszych ośrodków na kompleksowe badania.

Ta postać ma 24 lat i nigdy nie widział nagiej kobiety a ja mam 28 lat i nie widziałem nagiej kobiety

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Kontynuacja historii jednego z bohaterów "Długu" Krzysztofa Krauzego z 1999 roku. Młody przedsiębiorca skazany za zamordowanie prześladującego go bandyty, musi znaleźć siłę, by przeżyć wieloletnie więzienie. W rolach głównych Bartosz Sak, Piotr Stramowski, Olga Bołądź i Anna Karczmarczyk. W kinach od 25 lutego.

Odpowiedz
To raczej nie kontynuacja tylko inne ujęcie historii. W filmie Krauzego głównym bohaterem była postać Gonery, a tutaj będzie to Sławek (w filmie grał go Borcuch i nazywał się Stefan)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

oo, film o grubym e-sportowcu

Odpowiedz
(18-01-2022, 15:06)Trailery Srailery napisał(a): Kontynuacja historii jednego z bohaterów "Długu" Krzysztofa Krauzego z 1999 roku. Młody przedsiębiorca skazany za zamordowanie prześladującego go bandyty, musi znaleźć siłę, by przeżyć wieloletnie więzienie. W rolach głównych Bartosz Sak, Piotr Stramowski, Olga Bołądź i Anna Karczmarczyk. W kinach od 25 lutego.

Boże to chyba jeden z gorszych zwiastunów które widziałem . I to przejście nagle na kawałek rapowy Palucha co to jest:D

Odpowiedz
(10-10-2021, 19:29)simek napisał(a): https://www.instagram.com/stories/juliawieniawa/2681306870525874434/

Instagramowe stories znikają po paru godzinach, więc patrzcie póki jest. Nie wiadomo jeszcze do jakiego to tytułu trenuje Julka Wieniawa, ale chcę to zobaczyć :D

Nie wiem co tam było, ale domyślam się, że chodziło o występ w reklamie, spocie, kampanii (zwał jak zwał) przeciwko przemocy wobec kobiet. Dzisiaj przed "Zaułkiem koszmarów" w Heliosie puścili taki fabularyzowany klip, gdzie Wieniawa robi wygibasy w stylu Black Widow i spuszcza wpierdol jakimś ziomkom w klubie ;)

Odpowiedz

Odpowiedz
(04-02-2022, 00:10)Pelivaron napisał(a):
(10-10-2021, 19:29)simek napisał(a): https://www.instagram.com/stories/juliawieniawa/2681306870525874434/

Instagramowe stories znikają po paru godzinach, więc patrzcie póki jest. Nie wiadomo jeszcze do jakiego to tytułu trenuje Julka Wieniawa, ale chcę to zobaczyć :D

Nie wiem co tam było, ale domyślam się, że chodziło o występ w reklamie, spocie, kampanii (zwał jak zwał) przeciwko przemocy wobec kobiet. Dzisiaj przed "Zaułkiem koszmarów" w Heliosie puścili taki fabularyzowany klip, gdzie Wieniawa robi wygibasy w stylu Black Widow i spuszcza wpierdol jakimś ziomkom w klubie ;)
Niestety masz rację, to były treningi do tego spotu, a więc nie czeka nas żadne polskie, kobiece kino kopane :( 

Odpowiedz
Powstanie "Akademii Pana Kleksa" to już w sumie pewnik.

Cytat:W sobotę i niedzielę, 12 i 13 lutego w Bajce Pana Kleksa w Katowicach odbędą się pierwsze stacjonarne castingi dla dzieci i młodzieży do ról w nowym filmie fabularnym na motywach Akademii Pana Kleksa. Poszukiwani są młodzi aktorzy w wieku 8-15 lat, zarówno dziewczynki, jak i chłopcy bez względu na doświadczenie przed kamerą.

Kawul reżyseruje.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości