Zapowiedzi
Uwielbiam Linde :)

Odpowiedz
(07-12-2016, 20:17)shamar napisał(a):
(18-10-2016, 00:41)OGPUEE napisał(a): To... wygląda... naprawdę dobrze... 

Nie :) wygląda jak produkt pół-amatorski. Zresztą mignał mi gdzieś wywiad, że jakiś kolo chwali się, że użyli TYYYLEEE efektów, jak w żadnym polskim filmie jeszcze.

Pomyślałem se... Super... Możesz być z siebie dumny.

Po faktycznym obejrzeniu tego filmu ta opinia jest już nieaktualna :). Recenzja moja w właściwym temacie.

Odpowiedz
Linda zajebisty :) Nie dość, że ma focha, bo Wajda zmarł i musi odwalać jego robotę to jeszcze skrytykował Wielkiego Mistrza Kina :D
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Oo, polskie połączenie Maleny i Grand Budapest Hotel.

Ale najbardziej rozwalająca w tym zwiastunie jest cenzura.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Liczysz, że będą tu fullfrontale a może coś więcej?
Są w ogóle jakiekolwiek polskie filmy erotyczne, które można by postawić w śmiałości obok filmów np. włoskich? Dejta spokój.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(09-12-2016, 13:22)shamar napisał(a): Liczysz, że będą tu fullfrontale a może coś więcej?

Nie no gdzie. Chodzi mi bardziej o cenzurowanie zwiastuna w ten sposób. Wtf? Po co to?

A tutaj zwiastun kolejnej biografii od ludzi odpowiedzialnych za Bogów:

To z kolei zapowiada się jak polskie Masters of Sex :P

Odpowiedz
(09-12-2016, 13:27)Pelivaron napisał(a): Wtf? Po co to?

Niezbadana jest logika ludzi z polskiej branży filmowej.
Po co przyciąć odpowiednio zwiastun kiedy można zapikselować jaja ;)

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(30-11-2016, 20:26)Pelivaron napisał(a):

Nie najgorzej to wygląda, chociaż boję się, ze pójdę za bardzo w efekciarstwo. Więckiewicz i Gajos pierwszy raz razem na ekranie.
Film zapowiada się nawet ok, chociaż zwiastun jest sam w sobie słaby. Pierwsza jego połowa ma jakieś dziwne tempo a ogólnie za dużo zdradzają.

Bardziej jednak zastanawia mnie marketing sam w sobie. O co chodzi z tym wspólnym występem Gajosa i Więckiewicza? Rozumiem, że dotąd razem nie grali, ale co z tego? Ani to jedno pokolenie, ani jakieś wyczekiwane wydarzenie. Nie ma to raczej ciężaru wspólnych scen De Niro i Pacino w Heat.

Dziwna reklama
.

Odpowiedz
Dopiero teraz wypuścili trajla do sieci. Po ćwierć miesiąca wyświetlania w kinach :P 

BTW z okazji Święta Kina u mnie w kinie po każdym bloku reklamowym puszczano klip z gębą każdego aktora grającego w/w filmie*. Standardowe "Dziękujemy, ze coraz więcej osób chodzi na polskie filmy i cos tam. I na końcu zachęta by 6 stycznia iść na ≫Po prostu przyjaźń≪. Reklama dźwignią handlu :P.

* Dotyczyło to nawet filmów dla dzieci. Pewnie dla dzieciaka wyglądało to cyt. Nostalgia Critica "Bla, bla bla jestem jakimś dziadem bla bla bla nie pozwalam obejrzeć ci filmu!"

Odpowiedz
Kolejny polski film dla dzieci. Teaser na razie w kinach, bo w dobie Internetu i mediów społecznościowych, wrzucenie go od razu do sieci, to herezja kurde!

http://www.filmweb.pl/film/Tarapaty-2017-772806

Odpowiedz
https://fdb.pl/wiadomosci/29083-polandja-pierwszy-zwiastun-i-plakat-nowej-komedii

O kurfa, można dostać wszystkich chorób.

Odpowiedz
Jak zwykle dobry dobór muzyki :)

Odpowiedz
Elektro_sonda

Muzyka jest miodzio, wizualnie nie wyglada zle, ale... ale...

Nie, nie wiem co o tym myslec.

Odpowiedz
Obstawiam wydmuszke. Nie życze im źle, bo wygląda bardzo ładnie, ale to - jak rozumiem - z zalozenia ma byc "film muzyczny" czyli dlugi teledysk, wiec nie spodziewam sie jakiejs poruszajacej historii. Choc moze byc fajny klimat.

Odpowiedz

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Niewolski pozazdrościł Vedze i postanowił nakręcić po ponad dekadzie sequel "Symetrii". Zgadnijcie jaki będzie miał tytuł...
http://www.filmweb.pl/news/Szykujcie+si%C4%99+na+drug%C4%85+%22Symetri%C4%99%22-121392

:D

Odpowiedz
Niewolski wraca zza grobu? Myślałem, że gostka sprzątnęła w końcu jakaś mafia albo zaczął uprawiać inny bardziej dochodowy zawód ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
"Symetria" bardzo dobry film, Fabijański dobrze rozwijający się aktor, może i wyjdzie z tego coś dobrego.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz

Obawiam się, iż pokazanie myślistwa jako coś złego zostanie od dupy strony tj. w najbardziej stereotypowy, naiwny i żerujący na emocjach dla niedzielnych treehuggerów ukazujacy polskich myśliwych jako zapijaczonych katolickich gburów, którzy zabijają zwierzęta tylko dla zabawy. I to tylko te uroczo wyglądające z maślanymi oczami (sorry krukowate i drapieżne ptaki - na maskotkę się nie nadajecie :)). Dla mnie byłoby dobre, gdyby w filmie byłaby pokazana dwulicowość myślistwa podnoszona przez ich krytyków, czyli zimowe dokarmianie (a potem narzekanie na zbyt dużo zwierząt), płacz o zagryzane sarny przez niemyśliwskie psy/wilki, straszenie wilczymi atakami (kiedy to ostatnio więcej było wypadków z udziałem broni myśliwskiej) czy frazesy o etyce łowieckiej. Ale jak się domyślam raczej tego nie uświadczę, a główna bohaterka to będzie wariatka, przy której najwięksi animalsi woleliby się trzymać z daleka. 

Odpowiedz
Bojkotuje filmy lewackich idiotów. Szkoda, że w holi ich tyle - nie będzie co oglądać :(

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości