![]() |
|
Community - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22) +--- Wątek: Community (/Thread-Community--2058) |
RE: Community - Gal Anonim - 17-01-2014 Oglądałem Parks&Rec, ale choć mi się podobało to już czwartej serii nie chce mi się oglądać kompletnie. A Seinfeld mnie odrzucił po pilocie, ale Snuffer ciągle go poleca. :P Co do Community: tak, czwarta seria jest do dupy. Możesz sobie ewentualnie obejrzec ostanti odcinek, zeby wiedziec, co tam coś tam (ja nie pamietałem co tam cos tam, zerknąłem tylko na ten odcinek i olalem w sumie, wiec moze nie musisz go ogladac :P). W piątej jest Harmon znów, wiec on leje na czwartą serie w duzej mierze (albo ją wyśmiewa i ewentualnei z tego powodu warto ją znac). RE: Community - EL-Kal - 17-01-2014 No właśnie, wywaliłem "Community", bo szkoda czasu na coś, co ewidentnie było innym serialem niż ten, który pokochałem. Czyli spokojnie mogę zapodać ostatni odcinek 4. sezonu i jazda z nowym? RE: Community - Hitch - 17-01-2014 Ja bym na twoim miejscu nie oglądał finału czwartego sezonu. To było przerażające... Do dzisiaj mam koszmary :( RE: Community - EL-Kal - 17-01-2014 Dobra, to proszę os streszczenie w spoilerze, co powinienem wiedzieć, nie chce mi się streszczeń czytać. RE: Community - Proteus - 17-01-2014 Finał 4 sezonu był koszmarny. Ale jako fan Community, 4 serii bym sobie nie odpuszczał. Niektóre odcinki jako całość, jako komediowe fabuły słabowały, ale nadal porozrzucane jest tam sporo świetnych gagów i postaci które wszyscy lubią. Zresztą to tylko 14 epizodów. Dużego poświęcenia czasu nie będzie.
RE: Community - EL-Kal - 17-01-2014 Oj, będzie, ja naprawdę mam bardzo mało czasu na seriale. Obejrzałem ostatni epizod 4. Jedziemy z "Community", bo wolny weekend! RE: Community - Proteus - 17-01-2014 "Also, sperm" RE: Community - Gal Anonim - 18-01-2014 Odświezam dalej trzecia serie i w 22 odcinku epizod ma Hal ze ScreenJunkies: ![]() RE: Community - Daner - 21-01-2014 Moim zdaniem mimo świetnego poziomu 5 serii powinni na niej skończyć bo za dużo obsady się wykrusza, to już nie to samo community co kiedyś bez tych gości, chyba że jakoś przywrócą te postacie bo wątpię żeby ktoś zastąpił takie osobowości:) RE: Community - Gal Anonim - 22-01-2014 Nie wiem o czym ty mówisz. To jest dokładnie to samo COMMUNITY, co kiedyś. Jeżeli w ogole mozna tak powiedziec o tym serialu - serialu, który non-stop się zmienia i jest nieprzewidywalny. Brak Pierce'a zupelnie mi nie przeszkadza, a do tego dostał świetne pożegnanie. Szkoda mi Troya bo obok Jeffa to chyba moja ulubiona postać. Ale w ostatnich odcinkach nie było go dużo i one i tak były znakomite. Jezeli Harmon i spółka udźwigną ciężar pustki po Gloverze, a jakość serialu nie spadnie to będą mieli ogromny kredyt zaufania na przyszłość. (17-01-2014, 20:47)Proteus napisał(a):Harmon <3 Ale rownie zabawne, bo nieświadome, jest to, że gdy Andre poznaje Pierce'a to jest taki dialog: - Thank you, I'm finished. - mówi Pierce - No, I think you have a good two years left in you. - odpowiada Andre A dwa lata później Chevy odchodzi z serialu. :) RE: Community - wujo444 - 23-01-2014 Po pierwszym sezonie - sympatyczny serial. Na razie najlepszy był odcinek z paintballem, gdzie niemal każda scena nawiązywała do jakiegoś filmu. Ma dobre postacie i humor, czasem tylko trochę przymula zakończeniami odcinków w stylu "i żyli długo i szczęśliwie", co nie zawsze wychodzi tak prawdopodobnie jak chcieliby producenci (scenki z Abedem i Troy to osobna historia). Pewnie szybko pojadę dalej. RE: Community - Gal Anonim - 24-01-2014 Świetny nowy odcinek! Kurde, Community w tej serii w ogole mnie nie zawodzi. Poczatkowo mialem obiekcje przed konceptem gorącej lawy, ale historia ostatecznie okazała się mieć bardzo dobry kręgosłup emocjonalny i spisała się dobrze jako pożegnanie. Za tydzień pierwsza próba: czy uda sie sprawić, by fani nie płakali po Troyu tylko cieszyli się dalej serialem? RE: Community - Proteus - 26-01-2014 Z Cracked. Pamiętacie dowcip z drugiego sezonu o tym, że Abed spędził czas na planie Cougar Town jako statysta, ale musiał zniknąć z powodu nagłych problemów żołądkowych? Well: RE: Community - Proteus - 31-01-2014 Kolejny świetny odcinek. Motyw Annie i Hicky'ego poruszających się po szczeblach biurokratycznej machiny - wyborny. Szkoda tylko, że Filliona było tak mało. Btw. podczas krótkiego ujęcia wiadomości lecących w TV, przez ekran przelatuje info: "Levar Burton and non-celebrity companion captured by pirates in the Gulf of Mexico". RE: Community - Gal Anonim - 31-01-2014 Fajny odcinek, fajny, choć zmarnowane epizody znanych aktorów (a tych było tutaj sporo). Najmniej zmarnowany był Robert Patrick, bo dostał zabawnie poważny dialog. Nie czuć braku Troya, o dziwo. Ale to dobrze. Jeżeli Oliver dołączy do obsady na stałe to przeżyję rozłąkę z Gloverem! RE: Community - Craven - 01-02-2014 5x06 świetny. Czy babka, która chciała miejsca na parkingu to też cameo, bo jej nie rozpoznałem, ale skoro Fillion i Patrick... RE: Community - Gal Anonim - 01-02-2014 Tak, to Paget Brewster, która kiedyś grała gościnnie w FRIENDS dziewczynę Joeyego, w której zakochał sie Chandler. Oprócz nich epizody znanych serialowych aktorów to Kumail Nanjiani, Katie LeClerc i Brie Larson, ale ona wraca z czwartej serii. RE: Community - Craven - 01-02-2014 Nie wiem czy można zaliczyć jako cameo... ale chyba nie warto rozgrzebywać tematu :P Ta Katie LeClerc, ładniutki rudzielec.
RE: Community - Proteus - 01-02-2014 I spoilerujący dwulicowiec ;) Nie wiem jak od teraz będę mógł oglądać Grę o Tron wiedząc, że w ostatnim sezonie królowa Stevarios zmasakruje całą rodzinę Vogadashów na pogrzebie Lorda Brince'a. RE: Community - Gal Anonim - 04-02-2014 Pamiętacie depresyjne wiadomości Glovera z Instagrama, w których miedzy innymi wspominał o odejsciu z COMMUNITY? Wszystko wskazuje na to, że to część jego performance'u związanego z jego płytą BECAUSE THE INTERNET. Płyta jest zajebista, polecam, ale to, co on zrobił jest jeszcze genialniejsze. Glover odwalił Kaufmana. Joaquin powinien się od niego uczyć. Polecam zajrzeć (i jeszcze do mojego posta w muzyce :)): http://www.kanyetothe.com/forum/index.php?topic=598156.0 |