![]() |
|
Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3) +--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17) +--- Wątek: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. (/Thread-Zbieractwo-czyli-plakaty-ulotki-itp--735) |
RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - wiking - 21-05-2013 Stojak reklamujacy Hobbita (z Media Markt)
RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Mefisto - 21-05-2013 kiedy podpierdalasz z MM kawałek tektury promującej film, wiesz już, że to nieuleczalne :) RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - wiking - 15-06-2013 Prince Isildur Bust by Sideshow Weta ![]() ![]() Gil-galad Bust by Sideshow Weta. ![]() ![]() Battle Axe of Gimli by United Cutlery ![]() ![]()
RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Mefisto - 16-06-2013 dobry kolo :) RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - wiking - 27-07-2013 Kilka nowych elementow mojej kolekcji Siege Tower Troll Bust Sideshow ![]() Catapult Troll Bust Sideshow ![]() Grond Troll Bust Sideshow ![]() Attack Troll Maquette Bust Sideshow ![]() ![]()
RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - shamar - 28-07-2013 I pomyśleć, że niektórzy nie rozumieją zbierania zwykłych figurek. RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Bartosz Pocierak - 03-08-2013 Pamiętam, że na forum był jakiś fanatyczny kolekcjoner Szczęk, więc napiszę, może się przyda: W H&M widziałem dzisiaj damski t-shirt, który miał na całym przodzie reprodukcję klasycznego, oryginalnego plakatu Szczęk. Nie jestem fanem damskich ciuszków, ale to akurat robiło wrażenie :) Jest to pewnie do znalezienia na ich stronie, męskich nie szukałem bo byłem służbowo, ale może są :) to tyle. RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - slepy51 - 03-08-2013 Hehe, wiem, już narzeczonej kupiłem jakiś czas temu: ![]() Ale dzięki za czujność ;) RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Bartosz Pocierak - 03-08-2013 Mówiłem, że zajebista. Dziewczyna także :) BTW czemu robia takie rzeczy dla kobiet, a dla mężczyzn nie? Chodzi o jakieś przesłanie podprogowe do samców? Patrz na mnie, mam na sobie plakat twojego ulubionego filmu? :P RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - slepy51 - 03-08-2013 E, dla mężczyzn tez robią: ![]() Mam ze 3 albo 4 sztuki, było więcej ale kilka poszło do znajomych ;) RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Bartosz Pocierak - 03-08-2013 Przy damskiej wyglada słabo ;/ wkleić naprasowanke z plakatem w formacie a4 nie jest tak trudno, dlatego doceniłem to damskie cacko, bo tak staranne wykonanie rzadko się spotyka. Niestety koszulki filmowe zwykle ograniczają się jedynie do loga na klacie lub niezgrabnym wklejeniu plakatu. RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - slepy51 - 03-08-2013 No wiadomo, tamta dużo ładniejsza, no i z lepszego materiału ;) Ale cytując Dariusza Szpakowskiego - "jak się lubi co się lubi, to się lubi co się ma" :) RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Motoduf - 03-08-2013 Jakaś nieco inna koszulka z plakatem Szczęk była chyba niedawno w sklepach Bershka. Ogólnie to raczej średni sklep, ale mają tam często koszulki z kultowymi filmami. Kiedyś mieli Rambo i Terminatora, ostatnio właśnie Szczęki, Milczenie owiec i Laleczkę Chucky :) RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Bucho - 04-08-2013 Normalna praktyka, topowe sklepy z high street rzucaja jakis projket/kroj na polki, a po sezonie, lekko zmodyfikowane ciuchy pojawiaja sie w mniej popularnych sklepach. Po rocznym poslizgu, gdy juz w takim Burtonie wchodzi nowa kolekcja, drukniete na najtanszej szmacie echa poprzedniego sezonu, laduja w zakupowej kolebce emigrantow, czyli Primarku aka. Primanim :) Skad ja wiem takie rzeczy...terror, terror! :) RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Mierzwiak - 04-08-2013 Biorąc pod uwagę na jakiej wysokości jest rekin... vagina dentata? :D Super. I dziewczyna i koszulka :) RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Proteus - 04-08-2013 Widmo. RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - wiking - 02-10-2013 Maly update ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Albertino - 02-10-2013 Gdy ktoś wrzuca wydania DVD za gablotę, to wiedz, że coś się dzieje :P Kiedy otworzysz to muzeum dla zwiedzających? RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - wiking - 26-10-2013 Kolejny update United Cutlery Morgul Blade/Witch King Dagger - UC2990 ![]() United Cutlery Samwise Gamgee Swords - UC2614 ![]() United Cutlery High Elven Warrior Shield - UC1428 ![]() ![]() RAMBO FIRST BLOOD PART II KNIFE STANDARD EDITION ![]() Enjoy RE: Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp. - Proteus - 26-10-2013 Wiking, ten miecz Sama to z Museum Collection czy taki sam wallhanger jak reszta? |