Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Star Wars (temat ogólny) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21)
+---- Dział: GWIEZDNE WOJNY (https://forumkmf.pl/Forum-GWIEZDNE-WOJNY--56)
+---- Wątek: Star Wars (temat ogólny) (/Thread-Star-Wars-temat-og%C3%B3lny--3640)

RE: Star Wars (temat ogólny) - marsgrey21 - 09-06-2024

To tylko teaser, a już wiadomo, że srają na prequele i dialog o tym, że sithów/dark side users nie widziano od millenium

RE: Star Wars (temat ogólny) - shamar - 10-06-2024

Obejrzalem 2 odcinek. Zero poprawy.

Star Wars (temat ogólny) - Pitero - 10-06-2024

Jak obejrzysz trzeci odcinek masz zamiar się bardziej rozpisać czy też ograniczysz się do jednego ogólnikowego zdania?

Wysłane z mojego CPH2481 przy użyciu Tapatalka

RE: Star Wars (temat ogólny) - shamar - 10-06-2024

Tak. .

Popraw to bo dwie kropki są. Nawet w tym jakże długim poście byka strzeliłeś Uśmiech

RE: Star Wars (temat ogólny) - Dr Strangelove - 10-06-2024

Druga kropka jest konieczna. Wpis musi mieć 5 znaków Duży uśmiech

Dobre Uśmiech

Ale serio, wprowadźcie jakąś zasadę trochę bardziej merytorycznych wypowiedzi. Każdy może napisać to co shamar przed chwilą i nic z tego nie wynika. Brak poprawy? Ale co jest gorsze dokładnie albo takie samo? A to samo jest jakie bo też nie wiem bo nie zostało wyjaśnione :/

RE: Star Wars (temat ogólny) - shamar - 11-06-2024

Zostało. Na poprzedniej stronie.

RE: Star Wars (temat ogólny) - marsgrey21 - 12-06-2024

Jednak wysrali się na lore Star Wars... Again.

RE: Star Wars (temat ogólny) - Scheckley - 12-06-2024

Heh serio - toż to jakiś totalny szajs. Koło SW to to nawet nie stało, Snyder by to mógł zrobić w swoim ostatnim filmie, ale na uj to w tym uniwersum.

RE: Star Wars (temat ogólny) - Snappik - 12-06-2024

Czyli Starwarsowe "We Wuz Kings, Kings N Shiet" stało się rzeczywistością. Miecz świetlny im w dupę.

RE: Star Wars (temat ogólny) - marsgrey21 - 13-06-2024

Ooga chaka, ooga ooga

RE: Star Wars (temat ogólny) - shamar - 13-06-2024

Nikt nie zwrócił uwagi, że ta kobieta jedna ma jakieś gowno na głowie. Posklejane, potargane, skoltunione dredy jak u bezdomnego żula.
Sam odcinek nudny w chooj. Ten wielki twist fabularny jak pisane przez niedorozwoja (a przynajmniej tak wyreżyserowane). Zerknalem na creditsy. scenariusz: 2 baby a reżyseria- jakieś dziwne azjatyckie nazwisko-ksywa. Może też baba.

RE: Star Wars (temat ogólny) - Dr Strangelove - 13-06-2024

Rany jaki to jest paździerz.

RE: Star Wars (temat ogólny) - marsgrey21 - 13-06-2024

Przypomnę, że kejtlin zadecydowała, by na Kenobiego (też chujnia) wydać 90 milionów, a na to 180, czuć pieniądz w produkcji i scenariuszu.

RE: Star Wars (temat ogólny) - Dr Strangelove - 13-06-2024

Podczas kolejnego strajku scenarzystów, grubi szefowie studiów z cygarami w ustach powinni chodzić i rozdawać kopie strajkującym z pytaniem - I wy kvrwa chcecie więcej zarabiać?

RE: Star Wars (temat ogólny) - marsgrey21 - 18-06-2024

RE: Star Wars (temat ogólny) - Snappik - 18-06-2024

RE: Star Wars (temat ogólny) - marsgrey21 - 19-06-2024

Kolejny epizod, sado-masochistyczny nałóg.

Nuda, nuda, nuda i głupota.

Jedi spotykają Sitha (jebać Ki Adi-Mundiego mówiącego w Mrocznym Widmie o tym, że nie widziano ich od milenium), bo kto inny nosi czerwony miecz świetlny i używa ciemnej strony? Oczywiście, jest przekoksowany jak w Disney Wars, jednym ruchem nadgarstka rzuca kogoś na bok, a potem jednym ruchem ręki powoduje wielki podmuch o sile huraganu ,który odrzuca kilku Jedi do tyłu wraz z ziemią...

Jak ja nienawidzę tego przesadnego ukazywania wszystkiego w dzisiejszych czasach, terminatory gdy się siłują, rozgniatają beton pod stopami, a Jedi i Sith kiedy używa mocy, musi oczywiście bez wysiłku podnosić kilkanaście wielkich skał (pozdrawiam Kenobiego), zatrzymywać odlatujący statek (pozdrawiam Vadera) albo ruchem ręki tworzyć mini odrzut samolotu pasażerskiego (pozdrawiam sitha z dzisiejszego odcinka).

Najlepsze jest to...

Nie wiem, więc czy showrunnerka lesbijka jest głupia czy cyniczna i trolluje jak Johnson przy The Last jedi.

Kreatywność tych gnid kończy się na stworzeniu kopii, kopii oryginału.

Vader < Kylo Ren < Smilo Ren

[Obrazek: whether-you-love-or-hate-the-acolyte-we-...938e387234]

RE: Star Wars (temat ogólny) - marsgrey21 - 19-06-2024

[Obrazek: GQRh82kWoAATP-h?format=jpg&name=small]