![]() |
|
Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Kino domowe (https://forumkmf.pl/Forum-Kino-domowe--43) +--- Dział: Kupię/Sprzedam/Gdzie kupić (https://forumkmf.pl/Forum-Kupi%C4%99-Sprzedam-Gdzie-kupi%C4%87--46) +--- Wątek: Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile (/Thread-Taniuchne-DVD-Blu-ray-gdzie-i-za-ile--57) |
- majkel78 - 29-04-2007 W empiku Tożsamośc Bourna i Krucjata Bourna za 24,99. Przypuszczam, że w MM będzie jeszcze taniej. Chyba się skuszę ;) - Don Vito - 29-04-2007 Już kupiłem :) To nie tylko w Empiku, to wszędzie. Do niedawna Bourne ID kosztowało wszędzie 55 zł, ale od kilku tygodni cena waha się między 25 a 30 zł. - Mierzwiak - 29-04-2007 W MM obie części po 19,99. Nie wiem tylko o co chodzi z Krucjatą - na okładce jest napisane że lektor PL i napisy PL a na folii dali nalepkę "Brak polskiej wersji językowej" :roll: - Don Vito - 29-04-2007 Tylko na jednym egzemplarzu, czy na wszystkich? Jeżeli na jednym, to może to być jakaś pomyłka. - Mierzwiak - 29-04-2007 Na wszystkich, w obu MM. Dziwne. Chociaż już nie jestem pewien czy to Tożsamość czy Krucjata, bo są inne okładki niż tych pierwszych wydań, to są jakieś specjalne czy coś takiego. - majkel78 - 29-04-2007 Z tego co wiem to Tożsamość ma 2 wydania niebieskie zwykłe z okładką podobną do plakatu z filmu i z okładką zieloną Special Edition a Krucjaty jest tylko 1 zwykłe wydanie. Ale we wszystkich przypadkach jest polska wersja językowa. - Predator895 - 29-04-2007 Sie tak zastanawiam bo w mojej BHV wyprzedają filmy prosto z półek nic szczególnego sama komercha tylko dwa tyt. są interesujące "Miami Vice" oraz "Monachium" za 17.90 ale pewnie powierzchnia tych płyt przypomina niezłą rewie na Lodzie :P - Mierzwiak - 29-04-2007 Zapewne. Wypożyczając czasem z BHV filmy szczerze podziwiam mój odtwarzacz, że radzi sobie z płytami wyglądającymi jak po wojnie atomowej. - Don Vito - 29-04-2007 Mierzwiak napisał(a):Na wszystkich, w obu MM. Dziwne. Zapewne Krucjata, bo na mojej Tożsamości nic takiego nie ma. ![]() Taki jest plakat tego specjalnego wydania Bourne Identity. - Predator895 - 05-05-2007 Coś dla Fanów Matrixa Empik Alfa Centrum Gdańsk Matrix Edycja Limitowana z figurką 10xDVD Uwaga 150 zł :) - Mierzwiak - 05-05-2007 Wow! Fanem nie jestem, ale gdybym tylko miał kaskę to natychmiast byłoby moje. Ja wczoraj w MM widziałem "Szczęki" SE 2DVD za 29,99. - Anonymous - 05-05-2007 Cytat:Ja wczoraj w MM widziałem "Szczęki" SE 2DVD za 29,99.ja już je za tyle dawno (miesiąc czy dwa temu) tam kupiłem :P - Predator895 - 05-05-2007 ja kupiłem w media Szczęki jakiś rok temu za te samą cenę wiec to rzeczywiście żadna nowina :D - Mierzwiak - 05-05-2007 Aha. Nie interesowałem sie cenami tego filmu więc sądziłem że to jakaś korzystna promocja :wink: - Mental - 05-05-2007 ale wy jesteście wszyscy dziwni :) ja kupiłem dwudyskowe wydanie Jaws za 3 funty z angielskim DTS-em, a nie jakimś niemieckim bełkotem who's the best, huh? :) - Mierzwiak - 05-05-2007 Mental napisał(a):who's the best, huh? :)Niektórzy mają gdzieś Szczeki na dvd więc nie interesuje ich czy DTS jest niemiecki, czy klingoński. Huh? - Anonymous - 05-05-2007 a lektora PL masz ? :P - Mental - 05-05-2007 nie ma lektora i bogu dzięki, bo by mi motyw przewodni zagłuszał :) - Anonymous - 05-05-2007 a dzięki temu że u mnie jest, będą sobie mogli go obejrzeć równiez moi rodzice, którzy własnei sobie kupili odtwarzacz DVD, mają TV z kiepskim dźwiękiem a filmów z napisami nei tolerują. Różni ludzie, różne potrzeby, ja tam za DTSem nie płaczę :P - Jakuzzi - 05-05-2007 Gdybym mial wybierac miedzy DTS-em a lektorem, nie zastanawialbym sie nawet przez sekunde. Chrzanic rodzicow. :) |