Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Strona KMF (https://forumkmf.pl/Forum-Strona-KMF--10)
+--- Wątek: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) (/Thread-Co-s%C4%85dzicie-o-Klubie-Mi%C5%82o%C5%9Bnik%C3%B3w-Filmu-tylko-szczerze--7)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - patyczak - 26-01-2013

Nawet Klubu winowajców?

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Spirit - 26-01-2013

Siedzę tu od paru lat, nie cierpię tego forum, ludzie tutaj zachwycają się przeciętnymi reżyserami i przeciętnymi filmami, oglądają wszystko na ruskich kinówkach, rozbierają każdy film na czynniki pierwsze i każdą klatkę dogłębnie analizują.To jakiś dom wariatów jest;)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Juby - 26-01-2013

KMF podoba mi się... Ale skończcie w każdym temacie pisać "widmo coś tam". :P

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - patyczak - 26-01-2013

Czemu? To nas właśnie odróżnia od innych forów:D

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Juby - 26-01-2013

No to fajnie, ale odkąd jestem zarejestrowany zauważyłem takich użytkowników, którzy tylko piszą "widmo", nabijając sobie posty.

Nigdy nie zrozumiem zarzutów o nabijanie sobie postów, bo przecież nie ma tu żadnego konkursu. Chyba. Nie ma, nie? :D

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - shamar - 26-01-2013

Widmo nabijania postów widmo.

Ups... za wcześnie. Spadnę w statystykach.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Spirit - 26-01-2013

Widmo forumowych statystyk.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - SonnyCrockett - 26-01-2013

Ale widmo to nie nabijanie statystyk tylko przymusowy element prawidłowego działania forum tylko że zręcznie stosowany stał się elementem rozrywkowym i bardzo dobrze :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Persona non grata - 26-01-2013

Po prostu forum KMF to potajemna sekta wyznająca Człowieka Widmo i za każde nabicie postu tekstem o Widmie odbiera się od niego błogosławieństwa i plony w postaci ponętnych dziewic.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - The Vujek - 27-01-2013

(26-01-2013, 19:36)Juby napisał(a): No to fajnie, ale odkąd jestem zarejestrowany zauważyłem takich użytkowników, którzy tylko piszą "widmo", nabijając sobie posty.

Toć proste, że bez tego forum źle działa i jest to mus.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Juby - 27-01-2013

[Obrazek: tumblr_m3h3b4aPtE1qi9dhho2_500.gif]

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - timobajl - 27-01-2013

Forum może być...co prawda sam wygląd nie jest ciekawy, ale da się to znieść.
A i wypadało by więcej tematów o filmach założyć...

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 27-01-2013

no tak, 861 wątków w samych filmach zagranicznych to zdecydowanie za mało.

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - The Vujek - 27-01-2013

(27-01-2013, 21:34)timobajl napisał(a): wypadało by więcej tematów o filmach założyć...

Po kiego chuja?

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Szaman - 27-01-2013

Właśnie, że wygląd jest świetny i oby się nie zmieniał!

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - Czadecki - 08-02-2013

Piszecie ciekawe artykuły,recenzję i można dowiedzieć się czegoś interesującego o mojej pasji czyli filmie:)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - MOLQ - 09-02-2013

Chyba nie wypowiadalem sie na temat forum :) to walne krotka wypowiedz.

7 lat juz z Wami siedze i ciezko mi sie od Was oderwac :)

Kiedy mialem przerwe w pisaniu i skupilem sie na czytaniu i analizowaniu wypowiedzi, wystrzelalbym niektorych niczym Leon ludzi Stansfielda, ale jakos mi przeszlo :) czlowiek chyba cale zycie dojrzewa.

Co do wygladu forum, wyglada to jakby sam Joker (Nicholson) wpadl do ekipy z platkami sniadaniowymi i zalal to wszystko mlekiem :) takze mam nadzieje, ze sie nie zmieni :)

Co wiecej, nie mam avatara, wiec pewnie wszyscy mysla, ze nie zyje, albo ze pierdole glupoty :)

Pozdrawiam

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - desjudi - 09-02-2013

tylko 7 lat? :)
a forum się zmieni. bo się zmieniało już kilka razy i zmieni się jeszcze wiele razy :)

RE: Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;) - MOLQ - 09-02-2013

Niech sie zmienia :) oby na dobre :) ale coz nie moge doczekac sie hejtowania :)

Des (jezeli moge mowic skrotem) dla mnie 7 lat to i tak kupa czasu, no chyba ze to IRONIA :D bo nie moge wyczuc ;}