Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5)
+--- Dział: Seriale (https://forumkmf.pl/Forum-Seriale--22)
+--- Wątek: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny (/Thread-Nowo%C5%9Bci-zapowiedzi-trailery-w%C4%85tek-informacyjny--1042)

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Pelivaron - 16-12-2020

(16-12-2020, 15:59)Paszczak napisał(a): Lily James jako Pamela Anderson. Lily James.
Kopciuszek jako Żyleta.
Does not compute.

Może poświęci się w 100 procentach do roli i powiększy bańki?
__

1. sezon i cancel? :)

To natomiast wygląda całkiem sympatycznie.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - raven.second - 16-12-2020

Cytat:1. sezon i cancel? :)
Nie, pewnie dostanie ze dwa sezony, zanim trafi do kasacji. W ogóle z głównych bohaterów Supernatural to Jared zdecydowanie gorzej trafił... serial o strażniku Teksasu? No serio? Jensen przynajmniej dostał angaż w The Boys (jako ichnia wersja Kapitana Ameryki).

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Kluski - 05-01-2021

https://www.gry-online.pl/newsroom/rezyser-watahy-nakreci-nagrodzona-nike-basn-o-wezowym-sercu/z31f0f6

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - simek - 05-01-2021

Książka jest na samym szczycie mojej listy do nadrobienia, zawsze marzyłem o filmie o Szeli, ale paradoksalnie podjarany nie jestem, bo żeby udźwignąć ten temat, to Polska kinematografia odpowiednich reżyserów i środków nie ma i chyba nigdy nie miała.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - nawrocki - 05-01-2021

Też się nie jaram. Książka od jakiegoś czasu czeka na półce, bardzo cieszy mnie jej sukces, ale ekranizacji w wykonaniu Polaków jakoś nie widzę.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 06-01-2021

Na podstawie wydarzeń z 2017 roku i głośnej sprawy morderstwa Kim Wall - szwedzkiej dziennikarki, która chciała napisać reportaż o ekscentrycznym duńskim wynalazcy i milionerze - Peterze Madsenie. W ramach przygotowań wypłynęła z nim w rejs prywatną łodzią podwodną. 11 dni później odnaleziono jej poćwiartowane zwłoki. Reżyserem serialu jest Tobias Lindholm - autor scenariuszy do nagradzanych "Polowania" i "Na rauszu". Premiera 1 lutego.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Lashly - 07-01-2021

Pamiętam. Strasznie dziwna sprawa zarówno okoliczności morderstwa jak i jego brutalność. To może być naprawdę dobre. Hit może nie na miarę Czarnobyla ale powiedzmy hit kwartału.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 11-01-2021

Dłuższa zapowiedź drugiego sezonu "Snowpiercera". Premiera 25 stycznia.

A tutaj wersja netfliksowa...

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 17-01-2021

Serialowa kontynuacja "Milczenia owiec". Agentka Clarice Starling (Rebecca Breeds) wraca do pracy w FBI i dalej poluje na seryjnych morderców. Premiera 11 lutego.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 19-01-2021

Za "Sky Rojo" odpowiedzialni są twórcy "Domu z papieru". Trzy prostytutki uciekają z nocnego klubu. Ich śladem rusza alfons wspierany przez specjalistów od mokrej roboty. Każdy z ośmiu odcinków ma trwać tylko 25 minut. Premiera 19 marca.

Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - zombie001 - 21-01-2021

https://deadline.com/2021/01/game-of-thrones-prequel-series-tales-of-dunk-egg-hbo-1234677834/

Kiepsko, bo to KOLEJNA już rzecz, która zabierze czas Grubasowi.

Ale z drugiej strony do przewidzenia, bo trzeba czymś rozpędzić to HBO MAX. Na moje to jeszcze coś zapowiedzą z tego świata.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - simek - 23-01-2021

HBO chyba ściga się z Disneyem na więcej zapowiedzianych kolejnych odsłon swojej najlepszej franczyzy :P A o tym, że Martin ma rzeczywiście jeszcze książkę do napisania, to nawet już zapomniałem - chyba skłaniam się ku temu, co wielu mówiło już dawno temu, że Grubas nie ma zamiaru skończyć Wichrów Zimy nigdy - w lipcu minie 10 lat od wydania Tańca ze smokami, a jak widać George chwyta się każdej innej roboty niż pisanie tej części.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Kryst_007 - 26-01-2021

Kurcze, jak pięknie to wygląda. Jenkins to ma oko do stylistyki.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 28-01-2021

Pierwszy zwiastun nowej wersji serialu "Internat", który cieszył się popularnością w latach 2007-2010. Historia grupy uczniów szkoły, znajdującej się obok starego klasztoru na górskim odludziu. Otaczający ją las jest pełen tajemnic. Premiera 19 lutego.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Trailery Srailery - 28-01-2021

Poznaliśmy obsadę "Sandmana"...
[Obrazek: 4267c082fd7fc8f6med.jpg]

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - nawrocki - 28-01-2021

Christie to bardzo fajny, zaskakujący wybór.

Jednak nie tylko HBO Asia ? Podczas nocy polarnej w tajemniczych okolicznościach ginie większość członków międzynarodowej stacji na Antarktydzie. Premiera 4 lutego.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Paszczak - 28-01-2021

nawrocki napisał(a):Christie to bardzo fajny, zaskakujący wybór.
Wszystko lepsze niż koleś z Lucyfera.
Zaskakującym wyborem jest też Holbrook, ale nie jestem przekonany czy fajnym. Mam chociaż nadzieję, że zrobią konwent.

Potężne Kaczory wracają. Disney przygotował serial nawiązujący do popularnych filmów sprzed lat. Bohaterem będzie młody hokeista (Brady Noon), który po wyrzuceniu z drużyny postanawia założyć nowy zespół. Na ekranie ponownie pojawi się Emilio Estevez, który wystąpił w trzech dotychczasowych filmach pełnometrażowych. Premiera 26 marca.

RE: Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny - Mickey - 12-02-2021

Jodie Turner-Smith jako Anna Boleyn.
[Obrazek: a9AV6PM.jpg]
Ciężko by było znaleźć bardziej pasującą aktorkę.