Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
PLAKATY! - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Plakaty, trailery, prasa branżowa, nagrody filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Plakaty-trailery-prasa-bran%C5%BCowa-nagrody-filmowe--17)
+--- Wątek: PLAKATY! (/Thread-PLAKATY--263)

- military - 16-04-2007

Prawa strona obrazu wygląda jak moje osiedle. Dokleję Rocky'ego na oknie - i mam piękną panoramę, w dodatku 3D. :D

- romeck - 16-04-2007

tomashec napisał(a):pieeekna sprawa!
Wiedziałem, że docenisz. :)

- picek - 17-04-2007

romeck, można gdzieś coś takiego kupić w sieci?

- romeck - 17-04-2007

Nie chcę robić tu reklamy, ale pssst... Allegro, szybko znajdziesz. :) Jeśli nie znajdziesz - daj znać na priv.

- tomashec - 17-04-2007

jakbys jednak tej antyramy nie znalazl, to moze podeslij plakat do szczecina, ja juz cos skombinuje :twisted:

- majkel78 - 17-04-2007

No po prostu piękny :) Allegro mówisz ...

- picek - 17-04-2007

romeck, wiem na której aukcji kupiłeś ;-) ... masz 4 negatywy :P

- romeck - 17-04-2007

Phi, no i? ;)

- picek - 21-04-2007

A mi się ten plakat podoba! :-)
[Obrazek: 7150090.3.jpg]

- hops - 21-04-2007

Akhem. DNO.

- Battonsson - 21-04-2007

Plakat odjazdowy, ale nie ma krupiera :D.

- picek - 21-04-2007

hops napisał(a):Akhem. DNO.

hops, to, że film Ci się nie podoba to wiem ale sam plakat ma fajny pomysł i wykonanie...

- hops - 21-04-2007

Czym ten plakat różni się od "Dlaczego NIE?!" albo "Ja Wam pokażę!". Podpowiedź: niczym. Zdjęcie zrobione z lotu ptaka i wepchnięte na białe tło. To ma być dobry plakat? Dziękuję, postoję.

- military - 21-04-2007

Tym się różni, że ten plakat ma stylistykę karty, takiej pokerowej, zwykłej karty, więc nie mógł mieć innego tła. Fajna sprawa, mnie się ten pomysł podoba.

- picek - 21-04-2007

hops napisał(a):Czym ten plakat różni się od "Dlaczego NIE?!" albo "Ja Wam pokażę!". Podpowiedź: niczym. Zdjęcie zrobione z lotu ptaka i wepchnięte na białe tło. To ma być dobry plakat? Dziękuję, postoję.

Każdy plakat na białym tle MUSI być zły? Zresztą tak jak military powiedział- plakat ma stylistykę karty. Widziałeś kiedyś zieloną kartę?

'Dlaczego nie' jest tragiczne bo jest bez pomysłu natomiast tutaj mamy rewelacyjny pomysł, bo akcja będzie działa się pewnie w kasynie.

- romeck - 21-04-2007

Ja widziałem kolorowe karty do Piotrusia, a także z samochodami i z piłkarzami. :)

Nie wiem po co to napisałem...

- military - 21-04-2007

romeck napisał(a):Ja widziałem kolorowe karty do Piotrusia, a także z samochodami i z piłkarzami. :)

Ta, piłkarzami, raczej piłkarkami, do tego bez koszulek - pewnie się wymieniały po meczu. ;)

W temacie plakatu: Raimi potwierdził, że będzie robił 4,5 i 6 Spidermana. Ciekawi mnie, ile jeszcze razy spece od marketingu będą przerabiać ten sam plakat, i na jakie sposoby (bo moim zdaniem plakaty Spidera do wszystkich 3 części to ten sam plakat, tylko lekko zmieniony).

- hops - 21-04-2007

Zwracam honor. To zajebiście kiepska karta do gry w cokolwiek :)
Jak mogłem tego nie zauważyć?

- Mush Room - 21-04-2007

E, tam marudzisz :) Mi się plakat podoba. Nie żebym się zachwycał od razu ale sam pomysł ciekawy, więc plakat też.

- Deckard - 22-04-2007

military napisał(a):Ciekawi mnie, ile jeszcze razy spece od marketingu będą przerabiać ten sam plakat, i na jakie sposoby (bo moim zdaniem plakaty Spidera do wszystkich 3 części to ten sam plakat, tylko lekko zmieniony).

Na plakacie szostej czesci bedzie fiolotowy spiderman w seledynowe ciapki :)
A tak prawde mowiac, to w szostej czesci bedzie chyba walczyl z cala ziemia...

1 - Green Goblin
2 - Doc Ock
3 - Venom, Sandman, Hobgoblin
4 - wg plotek Venom/Carnage, Lizard, Electro
W piatej beda musieli dodac ich jeszcze wiecej :)