![]() |
|
Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard - Wersja do druku +- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl) +-- Dział: Działy tematyczne (https://forumkmf.pl/Forum-Dzia%C5%82y-tematyczne--5) +--- Dział: Serie filmowe (https://forumkmf.pl/Forum-Serie-filmowe--21) +---- Dział: GWIEZDNE WOJNY (https://forumkmf.pl/Forum-GWIEZDNE-WOJNY--56) +---- Wątek: Solo: A Star Wars Story (2018) reż. Ron Howard (/Thread-Solo-A-Star-Wars-Story-2018-re%C5%BC-Ron-Howard--4434) |
RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller - Kuba - 27-06-2017 Dokładnie Dlatego obecnośc tak dobrego montażysty, na dodatek przy reżyserze który powinien solidnie nagrać scenariusz Kasdana mnie cieszy bo to szansa na to, że nawet jakby materiał byl kiepski, da się cos z niego wycisnąc.
RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller - shamar - 27-06-2017 (27-06-2017, 10:28)Phil napisał(a): Ponoć pierwszy Rambo w pierwotnej formie trwał 3 godziny i nie nadawał się do oglądania. Oglądałbym. Swoją drogą pewnie czasem sytuacja jest odwrotna, gdzie obcięcie pogarsza film. Ponoć "Następne 48 godzin" w originalnej wersji jest dłuższe o jakieś 40 minut. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller - Kuba - 27-06-2017 (27-06-2017, 11:58)Phil napisał(a): Albo ściągną Serkisa z planu TLJ i zagra Forda w mocapie. To jest najlepszy pomysl na ratowanie filmu jaki widzialem w necie! RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller - Grievous - 27-06-2017 (27-06-2017, 10:19)Negatywny napisał(a): Ktoś kiedyś uratowal skopany film na stole montażowym? I przez uratował mam na myśli, że film był potem chociaż dobry, a nie tylko trochę mniej upokarzająco zły? Podobno "Star Wars"
RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - szopman - 27-06-2017 @Mierzwiak Swoją drogą, przypuszczam, że jakby się ukazało jakieś limited edition "The Holiday Special", to by się rozeszło jak świeże bułeczki
RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Dr Strangelove - 27-06-2017 Nie wiem czy to już było we wrzucanych linkach: http://movieweb.com/han-solo-star-wars-movie-why-directors-were-fired/ "Things boiled over beyond any kind of repair when the directorial duo had spent one morning in mid-June, sitting in the cockpit of the Millennium Falcon, refusing to shoot anything until 1pm in the afternoon," Ale co sobie posiedzieli to ich
RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - zombie001 - 27-06-2017 (27-06-2017, 09:10)al_jarid napisał(a): Ten Ehrenreich... Spośród jakiej rzeszy kandydatów go wybrano? I co, po tych przesłuchaniach, kiedy to udało mu się studio do siebie przekonać, nagle wyszło, że jednak nie za bardzo? Rychło w czas.Ekhm, No przecież były już ploty, że Spielberg i Coppola wtrącili swoje 3 grosze w proces castingowy Hana Solo, tak więc... Cytat:No i Pietro Scalia zaangażowany jako nowy montażysta co dla mnie jest kolejną, bardzo dobrą informacja. Może jeszcze ocalą ten film. Scalia jakoś Przymierza nie ocalił ![]() Zresztą nie bardzo rozumiem co masz do jego poprzednika, Chrisa Dickensa. Z tego co widzę, to Wrightowi montował 2 najlepsze filmy. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Dr Strangelove - 10-07-2017 Na wszelki wypadek spoiler, ale tylko dwa zdjęcia: RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Lawrence - 27-07-2017 John Powell będzie odpowiadał za muzykę. Przynajmniej jedna dobra wiadomość. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Kuba - 22-08-2017 https://naekranie.pl/aktualnosci/postac-michaela-k-williamsa-wycieta-w-czasie-dokretek-filmu-o-mlodym-hanie-solo-2240090 Szkoda dobrego aktora. No zobaczymy, już i tak traktuje ten film w formie ciekawostki bardziej niż czegoś co mógłbym określić chociaż mianem "oczekiwanego". RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - simek - 22-08-2017 Nie najlepiej to świadczy o filmie, że jest sobie postać, jej odtwórca nie może przyjechać na dokrętki, więc wycinamy go zupełnie z fabuły :/ do tego taki zajebisty aktor, wielka szkoda. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Mierzwiak - 22-08-2017 Widać jak bardzo był dla tej fabuły istotny ![]() Z niekłamanym podekscytowaniem czekam na pierwsze fragmenty tego burdelu. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Kuba - 22-08-2017 Będę powtarzał do znudzenia. Historia "Hana Solo" to materiał na grę przygodową ala Uncharted/The Last of Us a nie na film. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Grievous - 22-08-2017 Skoro jest to historia na filmową grę, to tym bardziej jest to historia na film. Cytat:Nie najlepiej to świadczy o filmie, że jest sobie postać, jej odtwórca nie może przyjechać na dokrętki, więc wycinamy go zupełnie z fabuły :/ Jeżeli jest nieistotny dla fabuły, to żadna strata, jeżeli jest, to przecież zawsze mogą dokonać recastu. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - simek - 23-08-2017 Skoro nakręcili z nim sceny i do tego potrzebowali go do dokrętek, to znaczy, że twórcy po prostu go chcieli w tym filmie, ale nie była to postać na tyle ważna żeby czekać albo robić recast. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Pelivaron - 23-08-2017 (22-08-2017, 23:02)Kuba napisał(a): Będę powtarzał do znudzenia. Historia "Hana Solo" to materiał na grę przygodową ala Uncharted/The Last of Us a nie na film. Widać nie grałeś w te gry
RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Kuba - 23-08-2017 A jakimś cudem grałem. I tak, uważam, że gra z liniową fabuła i przerywnikami filmowymi w której gameplay polegałby na skradaniu, scenach akcji, lataniem Sokołem (ale przecież można by dorzucić nieco więcej wolności, bardziej rozbudowane mechaniki) byłaby lepsza od filmu.Przede wszystkim nie ma problemu z castingami i aktorami którzy będą musieli dorównać poprzedniką. Po drugie historia mogłaby być opowiedziana bez skrótów, więcej moglibyśmy się dowiedzieć, można więcej miejsc. Nie byłoby też ograniczeń wiekowych i jeśli by chcieli mogliby zrobić z Solo awanturnika wyższej kategorii wiekowej O ile uznaliby to za potrzebne.Więc tak, wolałbym zagrać w filmową grę o Hanie Solo niż obejrzeć film o Hanie Solo. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Mierzwiak - 23-08-2017 Bohaterka grana przez brwi Emilli Clarke nazywa się RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Lawrence - 23-08-2017 A już myślałem, że na poważnie nazywać się będzie: . A tak to nawet jedna koleżanka u mnie z pracy ma identyczne i identycznie pisane imię. Meh. RE: Han Solo (2018) reż. Phil Lord & Christopher Miller / Ron Howard - Mierzwiak - 23-08-2017 Wiedziałem że jeśli jest na forum osoba, która nie załapie, to będziesz nią właśnie ty ![]() Tak, dokładnie tak się nazywa. |