Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe
Zapowiedzi - Wersja do druku

+- Forum KMF - internetowe cwaniaki i snoby filmowe (https://forumkmf.pl)
+-- Dział: FILM i wszystko co z nim związane (https://forumkmf.pl/Forum-FILM-i-wszystko-co-z-nim-zwi%C4%85zane--3)
+--- Dział: Filmy polskie (https://forumkmf.pl/Forum-Filmy-polskie--13)
+--- Wątek: Zapowiedzi (/Thread-Zapowiedzi--806)

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 18-05-2021

Pełen zwiastun "Drugiej połowy" :)

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 26-05-2021

Po długiej przerwie - nowa zapowiedź "Magnezji" Maćka Bochniaka. Premiera w czerwcu.

RE: Zapowiedzi - Snappik - 27-05-2021

Ej, to wygląda całkiem fajnie. Bochniak w Disco Polo zaskoczył in plus (mimo, że film miał trochę wad). Dam temu szansę, choć za Ostaszewską z automatu -1 do oceny.

RE: Zapowiedzi - Kryst_007 - 27-05-2021

Miałem to wczoraj to w kinie przed "Nomadlandem". W sumie każdy zwiastun z wykorzystaniem "Runaway" jest dużo fajniejszy, ale w tym przypadku to jakoś mi tak średnio ten dobór pasuje. Ale że jako nowy pracownik kina mam darmowe 7 biletów na miesiąc, to się dla zabicia wolnego czasu wybiorę ;)

RE: Zapowiedzi - Pelivaron - 27-05-2021

Widziałem już film przy okazji Gdyni. Dla mnie fantastyczny :)

RE: Zapowiedzi - shamar - 27-05-2021

(26-05-2021, 16:28)Trailery Srailery napisał(a): Po długiej przerwie - nowa zapowiedź "Magnezji" Maćka Bochniaka. Premiera w czerwcu.

Widzę jej twarz pozbawioną rozumu - nie oglądam.
Nie jestem w stanie oddzielić polityki od filmu kiedy te polskojęzyczne aktory też nie potrafiły.

RE: Zapowiedzi - Krismeister - 28-05-2021

(27-05-2021, 09:42)Kryst_007 napisał(a): Miałem to wczoraj to w kinie przed "Nomadlandem". W sumie każdy zwiastun z wykorzystaniem "Runaway" jest dużo fajniejszy, ale w tym przypadku to jakoś mi tak średnio ten dobór pasuje. Ale że jako nowy pracownik kina mam darmowe 7 biletów na miesiąc, to się dla zabicia wolnego czasu wybiorę ;)

Jakie inne trailery jeszcze lecą tera w kinie? Leci "The Batman"???

RE: Zapowiedzi - Pelivaron - 28-05-2021

(28-05-2021, 09:47)Krismeister napisał(a): Jakie inne trailery jeszcze lecą tera w kinie? Leci "The Batman"???

Byłem już dwa razy w kinie i Batman nie poleciał (Helios). A jednym z tych filmów był "Mortal Kombat", czyli Warner.

Jeśli chodzi o produkcje z WB puścili Godzillę, Obecność i Diunę ;)

RE: Zapowiedzi - OGPUEE - 28-05-2021

Polska wersja Ligi niezwykłych dżentelmenów :)
https://www.onet.pl/film/onetfilm/niebezpieczni-dzentelmeni-o-czym-jest-film-informacje/d9f45cn,681c1dfa

RE: Zapowiedzi - Kryst_007 - 28-05-2021

(28-05-2021, 09:47)Krismeister napisał(a):
(27-05-2021, 09:42)Kryst_007 napisał(a): Miałem to wczoraj to w kinie przed "Nomadlandem". W sumie każdy zwiastun z wykorzystaniem "Runaway" jest dużo fajniejszy, ale w tym przypadku to jakoś mi tak średnio ten dobór pasuje. Ale że jako nowy pracownik kina mam darmowe 7 biletów na miesiąc, to się dla zabicia wolnego czasu wybiorę ;)

Jakie inne trailery jeszcze lecą tera w kinie? Leci "The Batman"???

U mnie ani razu "The Batman" nie leciał.

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 10-06-2021

Fabularny debiut reżyserski dokumentalisty Marcina Sautera. Bartłomiej Topa w roli detektywa, który stara się rozwiązać zagadkę tajemniczego morderstwa. W obsadzie także Karolina Gruszka, Robert Więckiewicz i Stanisław Tym. Premiera 25 czerwca.

RE: Zapowiedzi - Corn - 10-06-2021

Przeczuwam twist w stylu Palimpsest albo 13 piętra

RE: Zapowiedzi - Kryst_007 - 10-06-2021

Wygląda to jak amatorska produkcja jakiegoś studencika zafascynowanego kinem gangsterskim "made in USA" i tylko przypadkiem na plan przybłąkały się te uznane nazwiska.

Nawet aktorski powrót zmęczonego życiem Stanisława Tyma mnie nie kusi.

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 16-06-2021

Nowy film Doroty Kędzierzawskiej ze speedwayem w tle. Tomasz Ziętek w roli utalentowanego żużlowca, który pasję do ścigania musi pogodzić z uczuciem do atrakcyjnej dziewczyny (Jagoda Porębska). Premiera 16 lipca.

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 17-06-2021

Na pewno tęskniliście za jakąś polską komedią ? Ta "doprowadzi do łez nie tylko bywalców wesel". W obsadzie Maja Ostaszewska, Marcin Dorociński, Izabela Kuna i Adam Woronowicz. Premiera 10 września.

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 22-06-2021

Nowa zapowiedź komedii inspirowanej wydarzeniami z życia Zdzisława Najmrodzkiego - słynnego polskiego przestępcy. W głównej roli Dawid Ogrodnik, a partnerują mu Robert Więckiewicz, Jakub Gierszał, Rafał Zawierucha i Olga Bołądź.

Magdalena Popławska i Arkadiusz Jakubik jako małżeństwo z 25-letnim stażem. Opiekują się chorym dziadkiem (Włodzimierz Press) i mieszkają z synem (Kamil Szeptycki). Pozornie wszystko jest w porządku. Pozornie...

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 28-06-2021

Czy zrobienie zwiastuna polskiego filmu bez choćby jednego przekleństwa przekracza już możliwości producentów?

RE: Zapowiedzi - Trailery Srailery - 30-06-2021

Kolejny polski film z MMA w tle. Józef Pawłowski ("Miasto 44") w roli zdyskwalifikowanego po walce o mistrzostwo zawodnika, który postanawia zniknąć i rozpocząć nowe życie. Nie da się :) W obsadzie także Danuta Stenka, Jan Frycz, Szymon Bobrowski, Bartłomiej Topa i Janusz Chabior. Premiera 28 lipca.

RE: Zapowiedzi - OGPUEE - 05-07-2021

https://poranny.pl/kryptonim-polska-powstaje-komedia-o-milosci-narodowca-i-lewaczki-akcja-dzieje-sie-w-bialymstoku/ar/c13-15685577

:)

RE: Zapowiedzi - Corn - 05-07-2021

(30-06-2021, 14:29)Trailery Srailery napisał(a): Kolejny polski film z MMA w tle. Józef Pawłowski ("Miasto 44") w roli zdyskwalifikowanego po walce o mistrzostwo zawodnika, który postanawia zniknąć i rozpocząć nowe życie. Nie da się :) W obsadzie także Danuta Stenka, Jan Frycz, Szymon Bobrowski, Bartłomiej Topa i Janusz Chabior. Premiera 28 lipca.
No w końcy doczekaliśmy się naszego szrota na VHS. 30 lat po premierze Wykidajło, Polacy przygotowali odpowiedź :D